And I hate the phone but I wish you'd call.


Näst sista dagen på år 2011 är snart slut. Och här sitter jag i soffan med filten och snurvlar, både pga förkylning och en fin film. Haha ovanligt? ;) Imorn tänkte jag ta en sväng på stan och försöka få tag i en slalomhjälm så jag kan ut i backen i vinter och se dum ut, kuuuuult! :D

Tänker inte göra någon årsresumé...allt jag gjort finns ju med här bara man bläddrar bakåt. Eller ja inte ALLT men en del :))

Nyåret ska firas in med en av mina bästa! <3 Kan inte bli bättre!

Jag förra nyår, ganska rödhårig ^^




//helena


Vilja bli..


En helt fantastisk julhelg har bara svischat förbi. Julfirande ute i Allsta med familj och släkt, uppesittarkväll hos Fredde, middag hos mamma och julklappsöppning. Jag fick en massa bra saker fast om jag ska vara ärlig tycker jag det är roligast att sitta och titta på alla andras miner när de öppnar sina paket :)

Blev utgång igår på juldagen också. Började i "övernattningslägenheten" med Lina, bror och massa av hans vänner. Tog i lite väl på förfesten så väl nere på Allstar och Invito blev det endast vatten för Helena. Haha men lika glad var jag för det!

Träffade Jonatan, eller hängde mer eller mindre med den karln större delen av kvällen. Otroligt kul att träffa den pojken som var på "besök" hemma i Sverige.


Stormen Dagmar fick avsluta den kvällen ^^


// helena


Tyvärr så kan det ibland kännas lättast att bara stänga av och släppa allt.

Hometown glory.


Dags att ta tag i bloggen igen känner jag..

Är hemma från Spanien igen. Har haft det riktigt bra, en erfarenhet för livet. Även om några veckor var lite kämpiga så ångrar jag inte en sekund att jag tog beslutet att åka.

Otroligt skönt att vara hemma i Svallet igen. Har hunnit med en utgång med Jennie, fika med Ida-Marie och massa annat. Igår kväll var jag bjuden på julmiddag hemma hos familjen Tholin, var verkligen jättetrevligt! Lite tråkigt bara att inte få träffa Ida-Marie på nå månader igen..

Imorn är det julafton och det ska firas ute i Allsta! Mys!! Lina kommer hem ikv också, då har jag bestämtt att hon ska sova hos mig inatt så ska vi catcha upp allt vi missat de senaste månaderna!

Har nog blivit kär också......................i Dead by April. Spelas på högsta volym. Här är det ingen fjuttig julmusik inte!!


Tänkte lägga upp lite bilder sen Spanien och diverse men tydligen har jag ingen sladd med mig hit. Dumt. Kommer när jag är i Orsa igen ist.

Hittade en annan bild på mig och Jennie ist! <3



// helena


RSS 2.0