En tätort på en slätt.


Så har jag gjort klart Gbg för denna gång och är hemma i lilla Orsa. Hade en helt jättebra helg med Mia! :) Hann även med att hälsa på min älskade bror i söndags, överlycklig över det! Vi gjorde sushi, surrade och kikade film. Kul att få träffa han :)

I fredags blev det shopping och på kvällen en biltur runt Gbg och sen bara mys hemma i tv-soffan. På lördag blev det ännu mer shopping och sen fest på kvällen, sjukt roligt! ..ja och på söndag var vi bara bakis och hälsade på våra syskon.. Trodde jag skulle avlida där ett tag då jag satt på spårvagnen, helt seriöst. ..snygg-lars som man är!

Vi åkte hem imorse vid 7 så var hemma vid 14..skönt att vara hemma i tid. Och ikväll blev det hockey, Mora-Leksand. Bra match och Mora vann med 6-1.

Snart är det nog dags för sängen. Skola imorn 10 - 19.45 kul jul!


Sushi! Tjusigt va?





Good night sleep tight don't let the bed bugs bite!


//helena


Jag skrev mitt namn i vattnet. Så du vet var jag finns.


Ni förstår inte hur sjukt trött jag är nu! Men ändå tillräckligt pigg för att skriva blogg mehe ;)

Hade två till massage-kunder idag, gick fin fint...förutom att bänken var inställd i fel höjd så har ganska ont i ryggen, hua nybörjarslarv!

I helgen ska jag iväg på äventyr med Mia! Jag åker till Göteborg! Det blir fest, shopping, träffa bror och äta sushi mm! Kommer bli asnajs! Åker imorn och är hemma i dalarna på måndag igen.


Jag och göteborgskan! ( heter det så?^^ )


(Fortsätter med nr. 3 på listan till veckan när jag kommit hem och diverse..)


//helena

Do it like a dude.


..ne tyvärr så ångrade jag mig angående inlägget om lördagen. Haha..undrar varför. B-)

Idag hade vi iaf första dagen med anatomi, mkt intressant. Men en del att plugga in såklart. Borde kanske sätta mig med det nu ist för att sitta här. Men får bli lite träning först! :)

Ja så får det bli! Puss heeej!



//helena

As you leave please would you just close the door?


2. Min första kärlek..

...ska ju skriva om nu. Men kände att neeee haha varför då liksom? Det som hänt har hänt. Känslor kommer och går och enligt mig är det sjukt svårt att ha något längre förhållande när man är ung och alla ska åt olika håll och vill olika saker, men det är som jag tycker. Man lär sig av allt och jag ångrar absolut inte att det hände. Jag kan se tillbaka på allt med ett leende på läpparna. :)




Btw, senare kommer nog ett till inlägg om vår galna kväll igår ;) Hahaha!

Gårdagens utstyrsel..





// helena

am I like you?


1. OM MIG :

Ja men dåså, då ska jag berätta lite om mig själv...Jag är 21 år och kommer från Sundsvall fast bor för tillfället i Orsa där jag pluggar hälsoturism på Swedish College of Travel and Tourism och just nu är massage-utbildningen i full gång. Jag gillar lugna hemmakvällar och mysiga promenader i månskenet...hahah neee åh vad det här var svårt då!..Vi gör såhär ist:

Jag..
..är rätt lugn som person men kan även vara helt tvärtom och vara flamsig, spela apa och muppa mig. 
..är ganska tankspridd och lyckas ofta med de mesta som man helst inte vill lyckas med..Som nu när jag nyss tröck bort hela inlägget och blev tvungen att skriva om allt! Typiiiiiiskt. :S
..ryser jättemkt när jag borstar tänderna, fråga mig inte varför!
..var rädd för blomflugor när jag var liten men har skärpt till mig och är dödligt rädd för getingar nu ist.
..älskar att charmhänga!
..har, än så länge, varit riktigt kär en gång i mitt liv.
..kan vara långsur.
..har ganska få vänner men de jag har står mig verkligen nära och kan mig utan och innan. All kärlek till er! <3
..är en klippa på bowling (oftast). Tex så slog jag klassen och några till för några månader sen, moahaha!
..har Sveriges sämsta tålamod och blir ofta arg när det inte går som jag vill.
..svimmar när jag ser för mkt blod.
..har två gitarrer men är inte särskilt bra på att spela, ÄN!
..älskar spinning och fotboll men att spela fotboll tillåter inte mina knän längre. Dock har jag 89 som rekord på att jonglera med en fotboll, det ni! ;)
..har ett hemskt morgonhumör, hehe.
..kan de flesta replikerna i alla Ica Age- filmerna och skrattar lika mkt varje gång jag ser dom. Bra humor? B-)
..tycker väldigt mkt om att sjunga men gör det helst när ingen hör, eller högt och ljuvligt i bilen med systeryster, eller till singstar när jag är liiite rund om fötterna.^^
..är mörkrädd.
..är en krulltott, jättefint......
..tycker det är aproligt med sällskapsspel men inte lika när jag förlorar.


och bla, bla, bla :)

Idag:


//helena

it's so fluffy i'm gonna die!!


IGÅR kväll var det film hos Daniel med han, Mia, Johanna, Lisa, Madde och Jonas. Vi såg Dispicable me, Hahah sjukt bra film! ;)

Idag har vi fortsatt med massagen.. och nästa vecka börjar kundmassagen, ohohoo nervöst! Men det kommer nog gå bra :)

Hittade en grej på Sandras blogg ssandrau.blogg.se, som jag tänkte sno. Behöver lite inspiration till bloggen. Så varje gång jag skriver (lovar inte att det blir varje dag) ska jag skriva en av dessa. Spännande va hehehe B-) Så bäst ni håller koll!

Dag 01 - Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

//helena


but I'll tell you all my secrets if you stick around.


HAR varit en riktigt lugn helg, sjukt skönt! Tänkte först åka skidor både fredag och lördag men kände på lördagmorgon att jag inte orkade en till dag så ist stannade jag hemma och såg film och riktigt slöade! Sen på kvällen var den fest hos Susanna och Mattias men hoppade över det med, fick världens huvudvärk och orkade helt enkelt inte.

Idag har jag däremot varit riktigt duktig! Jag har städat hela lägenheten, tvättat (dock glömde jag starta tvättmaskinen innan jag gick därifrån men men kan ju inte komma ihåg allt jämt, haha! ) Handlat, och fick en tant i hälarna som gav tips om hur jag skulle bära mina kassar haha, söt! ;D Sen har jag lagat mat, och gjort müsli och postat paket m.m. Riktigt nöjd med dagen.

Imorn börjar vi inte förrän 13 så ska nog passa på att springa iväg till gymet innan! Kikade på kort hur jag såg ut i våras...nästan så jag blev kär i mig själv. Haha får man säga så? ;D Mitt fina mörka hår plus att jag var smalare!! Ska försöka sikta på att se ut så även denna vår och hålla kvar det....det var inte speciellt svårt när jag tänker efter, bara motivationen finns :) JAG SKA KLARA DET! ...haha nu låter det som jag är jättetjock, vilket jag inte är men jag kan definitivt bli mer vältränad! Så imorn kör jag! :) Wish me luck!


I våras:



//helena

Men, det är okej att spåra ur och rensa huvudet på moln.


FREDAG idag och vi är skönt nog lediga! Man är lite lagom mör nu efter en veckas massage, både att få och ge. Men jag känner redan att jag har fått så mkt utav det och jag har lärt mig jättemkt, älskar verkligen denna utbildning!!

Idag var det strålande sol och -20 grader så Elin, Ida, Johanna och jag tog skidorna och åkte till Grönklitt för att åka lite och njuta av det fina vädret och den lediga dagen. Träffade även Marie, Jonas, Susanna och Mattias där också och åkte lite med dem.

Och en sak är ju säker, om vi haft var sin filmkamera på mössan idag hade det slagit allt! Hahaha alla gjorde praktvurpor och massa annat tok! En mkt härlig dag! :)

Och nu är jag mer än nöjd med att bara få ligga i sängen ikväll och glo tv. Johanna kom hit och vi åt middag nyss men sen fick hon gå hem för jag är så jäääkla trött, som en riktigt pensionär ^^

Imorn är det inte helt omöjligt att det blir skidor igen och på kvällen lite andra trevligheter! :)


Idag:







//helena


Men jag blir aldrig nöjd, nej, jag stör mig på allt. Han skriver så fult och han sjunger så falskt. Vilken läskig mustasch, alldeles för lat. Var är hans sinne för humor?


NU har vi börjat med massageutbildningen och den har verkligen nått upp till mina förväntningar! Känner verkligen att det här är min grej och att jag valt rätt! Kommer bli bra det här...bara på 2 dagar har alla i klassen utvecklats jättemkt!

Dock tycker jag nog mer om att ge massage än att ta emot, men sån har jag alltid varit. Tycker det gör lite för ont ibland för att det ska vara skönt och det ska ju kännas rätt bra annars är det ju värdelöst.

.. Som idag när Ida skulle massera mitt ben och kom upp till höften, jag höll seriöst på att dö av skratt där ett tag för att det kittlades så mkt haha!

Och nu är det bara 2 dagar kvar av denna vecka. På fredag är vi lediga och då ska jag och tjejorna förhoppningsvis åka till Grönklitt och åka skidor! Längtar!


Ne nu ska jag sluta mina blå, imorn är ännu en dag med massage på schemat! :)



//helena

I'm on a mission to make you cry.


SÅ var det söndag. Och jag har redan vart i Orsa en vecka!

Helgen har vart bra! Började att vi hade lite film-mys hos Johanna i fredags kväll. Johanna, Mia, Daniel, Emil, Oskar och jag.

Sen igår åkte Ida, Johanna och jag till Grönklitt och åkte skidor. Måste säga att jag är sjukt stolt över mig själv hur bra det gick. Jag har för låga tankar om mig själv ibland haha! :D

Och igår kväll blev det fest hos Angelica och hennes karl. Hur roligt som helst, både hälso - och skidmänniskor.

Men idag blir det desto lugnare...ska kanske äta pizza, mysa och snacka lite skit med flickorna senare idag. Var rätt längesen nu så det behövs nog!

.. och såhär såg jag ut igårkväll.



//helena


Jag är tygndlös, svärar på moln. Tro mig, kan se hela stan härifrån.


SÅ har man vart till Grönklitt med Ida och Johanna idag och invigit dom nya slalomskidorna jag fick i julklapp! Gick över förväntan, verkligen! Förutom att det började snöa och jag inte hade några glajor hehe. Men får åka till Mora och köpa mig ett par till nästa gång! Men som sagt gick braaaa!

Ikväll blir det fest hos Angelica, kommer bli naaaaaajs, man kanske skulle börja med ölen redan nu? ;)


Skååål och ha en bra lördagkväll, för det ska jag ha!






// helena

It's not me, it's you.


Snöstorm i Orsa idag. Tänkte inviga mina nya slalomskidor idag men tar det på lördag ist, känner mig riktigt taggad, nu jävlar!!

Skönt att det är röd dag idag så man får ledigt..men imorn är det skola igen, sista lektionen innan vi börjar massage-utbildningen! Längtar!

Och om jag bara kunde få bort mitt onda i halsen hade jag sprungit till gymmet nu, dags att ta igen formen! Beställde en kokbok här om dagen " 6 kilon på 6 veckor" Haha nu ni!


Tro vad man ska hitta på idag då? Allt plugg är redan gjort! Duktigt va? Kanske springer bort till Elin och Ida på en fika senare :)




//helena

Det var så länge sen sist jag kände hjärtat slå. Om det slår gnistor är det knappast dig jag tänder på.


Två skoldagar avklarade..var dödstrött igår kväll när jag skulle sova men kom på mig själv med att bara ligga och stirra i taket. Kunde inte sova. Och imorse klev jag upp 25 min innan skolan började...hur jag hann i tid är för mig en gåta haha.

Imorn är det redovisningar på schemat. Min grupp ska redovisa om "Vattnets dolda budskap" Och ju längre dagen gick idag ju mer började jag tro på det. Sjukt intressant teori! Den som inte läst boken: " Vattnets dolda budskap" av Masaru Emoto. LÄS DEN!


På torsdag är vi ledig. Kanske blir det en sväng till Grönklitt då för att inviga mina nya slalomskidor! :D


Frugan och jag på nyår! ( förhoppningsvis kommer det mer bilder inom kort! )




//helena

Hemma i kära dalarna och är redo för vårterminen!



Så var man hemma i kära Orsa igen! Fick ju skjuts av pappa ner så det gick mkt smärtfritt! Och bror fick följa med och kika in min lägenhet också. Sen åkte vi till Bykrogen och åt mat sen åkte dom hem igen.. Rätt skönt att vara tillbaka. Och imorn börjar vårterminen!

Ligger i sängen nu och har nyss ätit lite ost och kex..tänkte mysa till det och se film men så blir det inte! Går ner till killarna en trappa ner ist! :)

Ha en bra kväll!

Detta väder välkomnade mig till Orsa tidigare idag!



//helena

År 2010.


Så var 2010 över och 2011 har precis tagit sin början.

År 2010 har varit det händelserikaste året hittills och enligt mig själv har jag utvecklats som person väldigt mkt. Ett förhållande avslutades. Jag hälsade på mitt hjärta i Umeå. Flera nya bekantskaper skapades, fick en ny väldigt betydelsefull vänskap i form av Jennie Högström! <3 Jag började träna på Ego som aldrig förr. Kände hur jag mådde bättre och bättre och hur jag förstod att det jag haft inte alls varit bra för mig. Mamma och jag åkte till Gbg och hälsade på bror. Jag tog tag i mitt liv på riktigt. Sökte till en utbildning i Dalarna. Var på intervju. Sommarjobbade. Fick besked att jag kommit in på utbildningen. GF. Sommarjobb, sommarjobb, sommarjobb. Tog mina saker och flyttade till älskade Dalarna. Fick en fin sambo. Fick nya helt underbara vänner, tycker om er ja! Plugg, plugg, plugg. Aqua Jam 2010. Östersund med Elin och en helt sinnessjuk utgång :). Hemmafester. Åkte hem till Sundsvall en vecka. Stockholmresa och kryssning. Mer plugg. Åkte in på akuten med en mystisk skada ^^. Mys med klassisar. Ett underbart jullov hemma i Sundsvall tillsammans med min fina familj, släkt och vänner <3<3 Och allt detta avslutades med ett grymt nyårsfirande med fina människor!

Sen hände mkt där emellan också men då får jag sitta här hela natten om jag ska berätta om det. Saker av större och mindre betydelse..saker jag alltid kommer minnas, saker jag kommer glömma fort eller jag redan glömt. En del saker jag inte vill dela med mig av här, saker som bara mina närmaste vet.


Imorn åker jag hem till Orsa igen. Måste säga att jag längtar lite men samtidigt vill jag ju vara kvar här. Men i april är jag tillbaka i 4 månader, då min LIA-period börjar på Spa Maskrosen på Södra berget! :) Can't wait!


Några tappra försök av mig att föreviga tolvslaget inatt! ;)




//helena

RSS 2.0