Vi ska bli fulla, livet är meninslöst. Vem bryr sig? Natten är vacker, du är som natten. Och jag är en vinnare igen!

 
Jaha så har bror åkt till Sydafrika...i 2 månader, 2 månader!? Till sydafrika?! ....jag som skrattade åt mamma när hon fällde några tårar då hon åkte härifrån i måndags... så sitter man här själv nu och är lite smått tårögd. Det ligger i släkten haha.
 
Ikväll är det fest hos Mia och Daniel! Födelsedagsfest/inflyttningsfest, kommer bli AWESOME! Får träffa några av mina finaste "Orsa-vänner"!! <3
 
TAGGA!
 
 
// helena
 
 
 
Har bara en sak att säga:Karma is a BITCH!

I'll walk slow. Take my hand, I'll be on my way.

 
Jag väntar spänt på svar! Kändes som jobbintervjun gick bra så jag hoppas, hoppas, hoppas jag får jobbet!! Skulle vart awesome! Tills vidare är det väl bara att fortsätta förbereda sig, plugga och träna järnet.
 
Känner mig som vanligt lite vilsen i själen, vet inte riktigt vad det är. Jag får liksom aldrig ro i kroppen. Kanske ger sig om jag får jobbet. Men jag har ändå problem att känna att det här är MIN stad jag ska vara i. Men det ger sig kanske det med. Hur som helst blir jag kvar här tills jag klurat ut det och det får ta så länge det vill :)
 
Längtar tills Joie kommer hiiiit!
 
 
//helena
 
 

Kompis det går bra nu!

 
Sitter just nu och pluggar och kollar på Peter och Johannes som spelar Mario Kart, haha bra blandning! Koncentrationen är inte på topp .. Meeen jag gör så gott jag kan!
 
Väntar på att Lina ska komma hem så vi ska äta middag sedan åka och se när Peter spelar match. Än så länge känns allt toppen här i Götet.
 
Och jag ligger verkligen inte på latsidan för imorn har jag redan fixat min första jobbintervju! HIHIH! :D Håll en tumme för mig!
 
 
 
// helena

Tror du att du och jag kommer att drömma oss tillbaka? Tror du att vi kommer leva lyckliga i alla våra dar, även om vi aldrig mer ses?

 
Utgången igår var fantastisk, hade sjukt roligt! Träffade lite nytt folk och det blev två förfester och som vanligt Allstar och Invito. Känns lite konstigt att det var sista utgången på ett bra tag i Sundsvall.
 
Imorgon kl 10.00 går tåget från Sundsvalls tågstation så den som vill får komma och vifta med näsdukar!
 
Mot Göteborg! ... Känner mig sjukt vilsen just nu, inte ledsamt vilsen utan bara vilset vilsen haha. Men det kommer ordna sig!
 
Nu ska jag och mitt tunga huvud packa klart alla väskorna.
 
Linda och jag igår.


 
// helena
 
 

So bright she can burn your eyes, better look the other way.

 
Sista helgen i Sundsvall på ett bra tag nu, börjar nog få lite separationsångest här, men ser sjukt mkt fram emot Göteborg! Utgång ikväll?
 

Har skaffat mig ny frilla också, lovely!
 
 
//helena

mobilblogg på tåget.

sitter och har dödligt tråkigt på tåget. varför köper jag inte ett eget tåg och flyttar in i? blir så mkt smidigare när jag ändå åker hela tiden..
det har varit två intensiva dagar nu med många nya sätt att tänka på, upplevelser, intressanta och fina människor och massa skoj helt enkelt. är hemma i Sundsvall om typ 45 min nu. hörs på! :)

She got her head in the clouds and she's not backing down.

 
Gjorde min sista dag på "sommarjobbet" igår. SÅ SKÖÖÖNT! Visst kommer sakna dom smått galna arbetskamraterna men nu blickar jag bara framåt!
 
Imorn åker jag mot huvudstaden och utbildning mån - tis. Lite pirrig förväntan.
 
Sen har jag cirka en halv vecka på mig innan jag åter igen packar väskan för Göteborg! Och nu snackar vi pirrig förväntan!...två jobbmöten väntar när jag anländer. hihihihi!
 
 
Ne nu ska jag göra mig iordning för golf med pappsen! :)
 
 

 
// helena

Jag vet nåt som inte du vet.

 
Helt fantastisk helg i Umeå.
Stressade iväg från jobbet en timme tidigare i fredags för att hinna med tåget upp över landet. Väl där möttes jag av en underbar vän och lite mindre underbart regn. Men vi taggade till och festen drog igång. Sjukt trevlig kväll med sjukt trevligt folk. Träffade även på en gammal "bekant", mr a, i Umeå-dimman.
 
Lördag blev det en fika och massa surr hos Isabelle sen kräftskiva och utgång. Som sagt en helt fantastisk helg!
 
 
// helena
 
 
kär...

RSS 2.0