Blah blah blah


Ska snart dra ner på stan för att uträtta lite ärenden, bla köpa vin till ikväll :) Blir middag och trevligheter i haga.
Sen tänkte jag hinna med att träffa Jennie också, måste! Var för längesen vi sågs nu juuuuu.

Aja kanske ska fixa min morgonfrilla först innan jag vågar visa mig bland folk haha ;o Eller vad tror du?



// helena

Alla längtar alltid någon annanstans.


Sjukt trött jag var igår kväl, haha inte van att kliva upp kl. 07.00 två dagar i rad ^^ La mig i sängen och tvärslocknade. Sköööönt.

Mor min for iväg till karln sin imorse och blir där i helgen. Vilket betyder att jag är hemma själv buhuuu....eller nä förresten lite skönt är det!

Ooooh jag längar i till 10:e maj! Då kommer äntligen min älskade Isabelle hem! :D ( tror det var 10:e? ) Har inte träffat henne på 6 månader nu, alldeles för lång tid!

Så vad händer ikväll? Möjligen hänger jag med Christoffer, Ronia och några till. :) We'll seeeee.



Jag och min fina vän på Grönan, haha sjukt snygg man är ibland.



//helena

How was I supposed to know? It was all a show.


Trött, nöjd och glad. Har haft två roliga jobbdagar i rad nu. Tackar Patrik så hjärtligt för att jag har fått jobbat, hoppas på att få jobba mer. Jag behöver ju pengarna och det lite mer sociala livet än att bara sitta hemma kan man ju säga.

Praktiskt också när jag fick skjuts både dit morgon och hem på eftermiddagen båda dagarna. Fredrik skjutsade hem mig förut eftersom Patrik skulle iväg tidigare. Vi surrade lite om Matforstiden och om lite av Matforsfolket, haha kul att ha nåt gemensamt liksom. Kom även in på massa missöden under körlektioner vi vart med om. Blev påmind om att jag själv måste ta körkort snart ju. Ååååååh vad störande att det ska vara så svårt för mig. Varför måste just jag vara så dålig på att köra bil? Haha riktigt jobbigt!


//helena


Don't believe the things you tell yourself so late at night.



Sååå då var man hemma efter en dag i mässen på Ortviken. Faktiskt ganska roligt. Trevligt folk att jobba med och jag tyckte dagen gick riktigt bra. :) Blir jobb imorgon med. Jag tackar ja till allt jag får nu, och om jag har tur blir det mer jobb senare.

Var otroligt skönt att få socialisera sig lite idag iaf, hehe. Annars brukar jag oftast bara socialisera mig med människorna på Ego, haha! Gammtanterna på aerobicsen eller liknande..eller ja och Sara då förståss nån gång ibland på senare tid :D


Sen har jag blivit lesbisk också, lika bra det. Cheryl Cole du är så jäkla snygg och bra, jag älskar dig! Hahaha!




// helena

Just friends, friends then until the end.


Ja tro det eller ej men jag ska jobba imorn! Får jobba imorn och torsdag. Inte alls fy skamm och alltid något :)

Aja hade väl inte så mkt mer än det att säga nu antar jag...


// helena




När ska det sluta kännas såhär? Jag vill inget hellre än bara få bort allt. Jag vill inte minnas nåt från då
. Snälla försvinn.

"I loved you
I loved you
I made you
I hate you
I hate you
I miss you"


The less they know the less they judge.


Lina kom och hämtade mig idag. Vi for iväg och bråkade med min cykel som inte ville som vi men efter ett tag så. Var från början tänkt att vi skulle ut och cykla en sväng men slutade med lite bilåkning ist. Bla ut till Birsta och Essvik en sväng. Var verkligen underbart vårväder mitt på dagen. Typ så man fick svettlökar. Var inte igår man kunde gå ut och få svettlökar inte, hahah! To much information där kanske ^^

Men en dag kan ju inte vara bra hela vägen. Usch vad less jag blev nu. Blä på allt och alla :(

Får se om jag orkar ta mig upp imorn och åka på body pump kl. 08.00 med Sara och Sandra. Vet dock inte hur mkt mina knän klarar av nu. Faan att dom inte kan fungera normalt! :/


//helena



" Love is a ghost
I fear to touch
In case I lose my innocence
I feel so insecure
I'm not ready to be sure"



jag vet vart jag ska du säger att du varit där. men du känner ingenting du som skriver om vad kärlek är.



Bra dag idag. Även om jag vaknade av att en fyllepära ringde inatt. Dock hann jag aldrig fatta vad det var som lät innan det slutade. Kunde inte somna om på ett bra tag haha.
Mormor och morbror kom hit på middag idag, trevligt. Senare på kvällen blev det lite fotbollskikning i solen.


//helena



"Vad jag bryr mig om är att se som i slow-motion
när du går sönder inuti
så som jag gjorde nyss
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaka till dig"



Beautiful loser


Ååh snart ett år sen Ida-Marie och jag åkte till Turkiet! Känns som nyss. Take me back! Haha så underbart roligt vi hade!!

Men lär nog ta minst ett år till innan jag kan åka nånstans. Dock verkar jag ju ha tur med trisslotter men det handlar ju bara om typ 50 kr. Och det kommer man ju ingenstans på!

Så här såg vi ut varje kväll iaf:



Hahaha! ;) Jag kommer kunna leva länge på den där resan.

//helena

Jag vill ha allting.


Började gårdagen med träning. Efter det gick jag till Lina och sen blev det Charm några timmar. Tog en sväng på stan och kikade runt lite och senare ut till Birsta. Var nog inte hemma ( eller hos Jossan ) förrän 20-tiden. Något trött i fötterna var man då, men bra dag :) Vi gjorde mat och sen blev det xbox-kväll haha. Tjejkväll. Jossan, Lina, Zandra och jag. Mkt trevligt måste jag säga :)

Hmm..funderar på om jag ska ta en prommis bort till IP och glo på fotbollsmatch eller bara ta en promenad och skita i matchen. Ah visar sig^^

Vad som händer ikväll vet jag inte. Christoffer så nåt om utgång. Får se hur det blir med det! :)




//helena


"Du säger att kärleken aldrig var till för dig
Att du aldrig känt vinden högt över trädtoppen
Du säger att den delar sig vid kinden
Och blir hel igen bakom dig"


Tell me, did you fall for a shooting star?


Ja frågan är ju huuur jag ska klara av att träna imorn med min träningsvärk. Träningsvärk i låren, rumpan, gäddhänget och boobsen. Kulkul haha! Ne men jag har ju lovat Sara så inge fusk här inte! Body pump kl. 11.45!

Efter Ego blir det fredagsfika på Charm!

Trevlig kväll!



//helena

Grattis mamma!


Grattis på födelsedagen mamma! :) <3

Jag överraskade med middag idag när hon kom hem. Gjorde pizza! Haha inte världens finmiddag men ändå :D Sen köpte jag rosor. Är jag inte en snäll dotter?

Henke och jag gav henne världens bästa födelsedagspresent också, gissa vad? ETT TANDEMHOPP!! :D:D Hon skuttade runt och skrattade i ungefär en halvtimme efter hon fått det hahaha! Henke och jag ska också hoppa så klart. Uuuuuhhuuuu vågar jag? Fatta vad coolt! B-)

Födelsedagsbarnet.



//helena

But I know in time we'll find this was no surprise..


Morgonen började väl mer eller mindra bajs. Inget jobb och en sur mamma som ringde och en ännu mer less Helena. Låg och drog mig i soffan till typ sista sekunden innan jag var tvungen att kuta till bussen. När jag kom till Ego kände jag mig så otroligt opepp på Body pump, eller träning överhuvudtaget så jag var en millimeter ifrån att vända innan jag ens kommit in i omklädningsrummet. Men som tur var mötte jag Sara som skulle på samma pass. Alltid roligt med sällskap så då masade jag mig dit ändå haha. Skönt när det var gjort också.

Efter träningen gick jag och skrev in mig på Arbetsförmedlingen, måste ju ha ett jobb nu i sommar! Trodde det skulle gå fort att skriva in sig men icke. Satt där i typ 2 timmar och 20 min innan jag var klar. Skulle ju självklart krångla. Först fattade jag fel och satt och fyllde i nått onödigt i en timme, kul jul. Sen ville tydligen inte datorn som jag och när jag fick hjälp så var hon som hjälpte mig inte så insatt i det. Lät ungeför såhär:

Hon
:" Jaha oj det här var det längesen jag höll på med...hmmm. Undra vart vi ska trycka nu då?"
Jag:" Ja fråga inte mig, jag har ingen aning."
Hon:" HMMMM vi kanske ska trycka... där!....OJ! Nu tog jag ju bort allt du skrivit AJAJAJ!"

Haha jag ville nästan sätta mig och grina där ett tag. Men efter nån timme till var jag äntligen klar. Så imorn ska jag dit på möte igen. Hurra!


Aja ha en trevlig kväll!



//helena


No need for anything but music. Music's the reason why I know time still exists.


Neheeee då kanske man får leva som en tiggare i sommar ändå då verkar det som. Blev tydligen nått missförstånd med jobbet, tråkigt men vad gör man?

Ställde väckaren på kvart över sju imorse med för jag skulle ringa till ett jobb, men nej då kommer jag inte ens fram. Gud allt går så braaaaaaa! Så nu har jag tagit med mig täcket till soffan i rummet och ligger och ser på "Vakna med the voice".

Blir Ego lite senare för lite pump. Skönt!

//helena

"Har du bestämt dig än? Ska du gå den säkra vägen?"


Har tagit ett litet steg närmare att få komma ifrån Sundsvall idag..eller kommit lite närmare ett av alternativen iaf. Feels goooood! ..fast inte på ett sätt, men definitivt ett annat sätt eftersom jag antagligen kommer få ett liv då. För något sådant känns det inte som jag har här för tillfället och kommer nog inte kunna få det här i Sundsvall heller de närmaste åren. Längtar verkligen bort nu! Sen finns ju den här staden och största delen av familjen kvar här så trivs man inte där man hamnar är det ju bara att flytta hem igen.

Verkar förövrigt som att jag kanske får jobb i sommar ändå. Trodde jag skulle få gå runt som en tiggare hela sommaren men så blir det förhoppningsvis inte då. Inte världens roligaste jobb men wtf, det är pengar :) Och blir antagligen ledig hela juni så det är väl inte så hemskt ändå haha. Och ledig på helgerna, vilket betyder Gatufesten både fre och lör, inte helt fel!

Var på Ica förut och löste in min trisslott jag vann 100kr på för ett tag sen. Och gissa vad!? Jag vann på alla! Hur lyckades jag? Blev 50,50,50 och 75 kr! Haha satt och skrek i rummet till mamma som var i köket. Har nog aldrig vunnit så mkt så jag blev överlycklig^^ .... Men sen var det ju det där: "Tur i spel otur i kärlek".... uuh blir inte mkt kärlek för mig nu inte..





//helena

I wish I was the last thing on your mind before you went to sleep


Blev spinning imorse på Ego, så otroligt skönt. Tog i så jag såg ut som 37 röda tomater i ansiktet när jag gick ut därifrån haha! Älskar tjejen som håller i det passet också. Sån otrolig energi så det är sjukt. Man blir smittad av hennes glädje och trampar på ännu mer fast man egentligen håller på att trilla av cykeln av trötthet. Hennes pass ska jag definitivt fortsätta att gå på!

Efter Ego sprang jag på stan en fortis sen hem och åt lunch, bokade tvättid och lite sånt..

Ikväll har jag varit ute i Allsta och umgåtts med Inger och pappa lite. Så mysigt där. Dom ska snart flytta dit över sommare och jag kommer definitivt vara där och sova över några nätter. Komma bort från stan lite. Sen ska jag tvinga med mig någon/några till stugan i Östtjärn med för övernattning och bara allmänt ha det bra.. Älskar't!


En kväll i somras när Henke och jag for ut till stugan i Östtjärn, fiskade och bara kände lugnet. Längtar tills man kan åka dit igen! ( jag ser kanske lite mongo ut på bilden men då är ju allt i sin ordning iaf! ^^ )

 

 

//helena



Du vet förälskelsen är en tokig idiot


Jaha då var vårat flyg till Göteborg inställt imorn, otippat? Inte mkt. Fan vad less jag blir! Jag som längtade så mkt! Buhuuu saknar ju storebror!!!

Sitter och tröstäter choklad nu för att trösta mig själv lite ( dock är väl de det dummaste jag kan göra eftersom jag snart får magknip av det. Ja jag är ju laktosintolerant också. Haha why not liksom? )


Aja kom nyss hem från Birsta, var trevligt så det får väl bli ljuspunkten för dagen isf :)






Moonlight or sunshine
morning or nighttime
I'd choose to be alone
to be my own
..


//helena




Catch me if you can.


När jag vaknade imorse så vräkte snön ner, gud så kul. Men det slutade ju rätt fort som tur var. Följde med till mormor och hjälpte henne att städa lite och så.

Senare tog jag bussen till stan och kikade på fotboll med Lina. Supermysigt att sitta där i solen :) 6-1 till Kuben mot Ljustorp tror jag det blev. Duktigt, duktigt.



//helena

and half of my heart is the part of a girl who's never really loved anything.


Tog en promenad till stan imorse och höll seriöst på att blåsa bort...och ännu mer en tant på andra sidan gatan med rullator, haha lillstackarn! Nästan så jag ville gå dit och knuffa på lite. Hade iaf klipptid 11, därav min prommis till stan. Klippte rätt mkt..buhuuuu jag kommer fan aldrig få långt hår. Men så går det när man är ett svinto.

Efter klippningen tog jag bussen hem, var ju rädd att blåsa iväg, mehe. Åt lunch sen drog jag ner till stan igen för att uträtta lite ärenden.

Vad som händer ikväll har jag inte den blekaste om?


I väntan på bussen tidigare idag..




//helena


I just wanna set you on fire, so I wont have to burn alone


Hade planerat in lite spinning på förmiddag men hur blev det? Jaaaa jag fick "förhinder". OTUR! ..? Jennie ringde iaf och ville ta en fika. Och som den snälla människan jag är så svek jag ju naturligtvis inte! Satt på Charm, surrade och skrattade. Jag behövde få avreagera mig lite om olika saker och samma med Jennie så en fika var fan så mkt bättre än spinning idag!


Min "Charmhäng-outfit" för dagen...eller bytte förresten brallor i sista minuten. Hehe kan ju vara roligt att veta?



//helena

Am I bright enough to shine in your spaces?


Var på spinning förut. Fattar inte varför jag tappat motivationen till att träna? Eller ja under själva passet kan jag väl förstå det ibland men efter känns det ju så jäkla bra!

..dock känns det i kroppen att jag inte tränat på ett tag. Haha eller huvudet, är helt borta ;) ..men bara ett tecken på att jag måste fortsätta träna.


Längtar så otroligt till sommaren! Tänk att kunna köpa med sig en latte, ta med sig en filt och sätta sig nere vid hamnen och bara mysa...





Sa en sak härom kvällen som fick mig att tänka lite. Jag berättade vad jag vill ha, vad jag söker efter. Varför sa jag det? Jag har inte den blekaste ju... eller ja kanske en liten, liten aning
..


//helena


Touch and go


Tvättstuga idag, wuhu. Får nöja mig med att sitta på balkongen ett tag till, sen blir det nog en promenad, eller kanske fixa cykeln och ta en sväng. Håller fortfarande på att klura på lite utbildningar..har hittat en i Australien nu med, dock lite dyr men sjukt rolig såg den ut! Aja vi får se vad som händer. Hur som helst har jag ju sökt lärare i olika städer. Tar en sak i taget.



Vissa människor är ju för roliga, så patetiska på nåt vis.. Synd om dom som verkligen måste ha bekräftelse från alla håll och kanter för att klara av att fungera. Jag menar nån måtta finns det väl? Ne komiskt är der minst sagt
..eller är det tragiskt kanske?


Ne ha en bra dag i solen.


//helena

..all she wants is just that something to hold on to.


Var ute och gick två timmar idag, duktigt va? Var så fint väder. Fast blind är jag som vanligt, ganska många hade sett mig och försökt vinka men jag hade inte sett nånting ja, bra där.

Har för övrigt hittat en utbildning på två år i Dalarna som verkar asrolig. En hälso- och turismutbildning. Man kan bla bli massör, hälsoterapeut och styrketräningsinstruktör. Lär säkert vara svårt att komma in men man kan ju söka iaf.

// helena




..You've left me speechless, so speechless.






och är jag ensam på en söndag blir jag dum.


Kom hem från bion för ett tag sen. Jag och Jennie såg "The Bounty Hunter", bra film. Och så gulliga kärleks-scener ibland så man blev grinfärdig, haha typiskt mig..

En till sak som gjorde mig grinfärdig var mina jäkla skavsår, bläää! Men så går det när man envisas med att ta på sig skor man får ont av. Fina blåsor har jag nu.


Söndag idag också, tycker inte om söndagar. Tänker för mkt.. hur vissa folk inte kan bete sig, hur falsk någon kan vara man trodde man kände, hur jag förtjänade bättre, hur jag inte ångrar någonting, hur glad jag är över att jag  har människor i mitt liv som verkligen bryr sig, hur allt kunde varit så annorlunda, hur jag inte vill att någonting ska vara annorlunda nu, hur jag känner mig måttligt förvirrad, hur jag inte vill vara förvirrad och absolut inte på det här viset, hur jag vill att tankarna ska sluta snurra.

Ne nu är det natten :) Godnatt!




Så säg hejdå, för livet går vidare,
och kom ihåg att det finns nåt som är finare.


//helena


..know when too much can get you hurt.


Gjorde ju som sagt högskoleprovet igår. Vet inte alls hur det gick, vet inte om jag vill veta heller haha! Kanske ska kolla facit snart ändå?

Aja efter provet sprang jag bort till Jennie på Videoteket köpte lite godis och surrade. Sen åkte jag hem, duschade och senare drog vi till Linn på förfest. Var huuuur trevligt som helst må jag säga! Var väl rätt trevligt på stan också men förfesterna är ändå alltid bäst!

Idag borde man nog vara ute i solen men jag orkar nog inte vara så nyttig. Stannar inne och vilar upp mig lite innan Jennie och jag åker på Texas för lite bakismiddag, hah! Senare kanske det blir bio med :)


//helena

I´m not so far away.


Fika på stan idag med Jennie. Lika trevligt som vanligt såklart :) Blev lite letning efter kläder till imorn när vi ska ut också. Var dock tvungen att panikspringa iväg så hann inte se om hon hittade nått haha. Sen gick jag och köpte vin sen hem.

Ligger på sängen och lyssnar på musik och surrar med människor på msn. En del förstår man sig inte på, medans andra förstår en alldeles för väl..



Aja ha en bra fredagskväll, jag måste leta linjal för imorn ska jag göra högskoleprovet!!!!




//helena

Ta vad du vill..


Var ute och gick 1,5 timme idag, det ni! Kände mig riktigt hurtig, hehe!
Lagade även gomiddag idag till mamma och mig. Kyckling tillagad i ugn och ris. Överträffade nästan mig själv där. Jag kan ju bara jag vill :D

Tänkte jag skulle försöka, återigen, att lära mig spela gitarr. Började med att jag lyckades pilla ner en liten kartongbit i gitarren, hur lyckas jag? Sen stämde jag gitarren och sen började jag "spela"...fast det lät ju liksom inge bra...hm måste vara för att jag inte stämde gitarren riktigt eller hur? haha. Aah jag tappade heeelt oväntat tålamodet och gick till Ica och köpte vindruvor ist.

Såg på "Sveriges värsta bilförare" förut. Jag skulle säkert vinna hela skiten. Dock hoppas jag väl att jag är liite vettigare än dom två blonda tjejerna. Haha bedrövligt!


Aja imorn blir det Charm med Jennie iaf. Fredagsmyyyys!




Kent - Utan dina andetag
... underbar låt.




//helena


you make it stop.


Blev body pump imorse, åh uuuuh vad jobbigt det var! Efteråt hade jag stora problem med att få upp armarna över huvudet när jag skulle tvätta håret....jag måste ju vara världens klenaste människa. Eller iaf ha världens klenaste armar. Men ändå vill man ju inte börja träna armarna dömycket så man till slut ser ut som Magnus Samuelsson. Hahah dock tror jag aldrig att jag kommer kunna få så starka armar att det ens syns när jag spänner dom, har nog inte den färdigheten.
Hm jag får kanske satsa mer på att träna bort dubbelhakan, lär ju definitivt vara lättare att träna bort den än att få snygga, vältränade armar.....


Men wtf! Vältränad eller ej, jag är go och glad ändå! Haha!



//helena

när du är vilsen i en vinternatt igen, kom ihåg mig då.


Ingen bra kväll ikväll....en såndär kväll när allting hinner ikapp en och man bara vill bort. Men imorn är det en ny dag.



// helena

du måste ändå snart någon annanstans..


Blev en mysig "familjemiddag" ute i Allsta igår.
Jag har sagt det förut och säger det igen...Jag ska bo i Allsta när jag ska skaffa familj. Vi barn har ju fått var sin tomt där så pappa ska få bygga ett hus åt mig där, japp så blir det! Så innan nån funderar på att fria till mig så kom ihåg att det är i Allsta vi ska bo, haha!

Idag åkte Håkan och vovvarna hem. Blev otroligt tomt må jag säga. Lite tråkigt... Mamma och jag har varit duktiga och städat hela lägenheten idag. Eller jag städade mitt rum och mamma resten men ändå, hehe.

Så vad händer idag? Ja säg det..Ska kanske ta mig i kragen och gå in på studera.nu och söka det jag ska plugga till hösten...




//helena

..men bara när du inte hör, vågar jag säga så.


Var till Birsta igår med Lina och kikade runt lite och käkade lunch på McDonalds, mm nyttigt och bra! Efter Birsta bjöd jag med henne hem till oss på lite påskmiddag. Och sen åkte vi till Köpmangatan, gjorde oss i ordning och tog nån cider innan Christoffer kom och hämtade oss och vi åkte på förfesten som var väldigt trevlig, mkt prat och skratt och konstiga sånger haha!

Senare blev det Stadshuset och jag träffade typ allt och alla där, hur kul som helst :)


Ska snart ta mig upp ur soffan, ta en dusch och fixa till mig lite innan Patrik och Mirja kommer och hämtar upp mig och vi åker på middag hos Pappsen och Inger.

Lyckades knäppa kort igår med, börjare skärpa till mig nu, hehe. Dock blev det inga bra kort men bättre än inget!

Kort på grymt snygga mig hos Lina innan vi skulle iväg^^ Kort på Christoffer och en del av gänget på förfesten och kort på en så otroligt snygg vurpa, haha!




Nu duschen!


//helena


don't judge before knowing.


Ja då var det dags att sova då. Har varit en rätt lugn och skön dag ändå. Imorn väntar utgång igen. :)


Den här lilla plutten envisas med att sova inne hos mig verkar det som..men han snarkar och låter så mkt så jag kanske måste bära/släpa ut han inatt igen. Haha lillstackarn.



Ne nu är det sängen som gäller. Godnatt!

// helena

..och varför stod du annars här? Du kunde valt den andra vägen


Ja som sagt, jag är för lättlurad för mitt eget bästa. Blä på er! Jag ska sluta bry mig så mkt haha.

Igår kom Jennie hit och hämtade upp mig och vi åkte hem till henne, gjorde fruktsallad och myste till det en stund. Lite senare åkte jag till Henke där han, Lina, Tobbe och Jossan var. Vi spelade kortspel och hade det allmänt trevligt :)

Idag vet jag inte vad som händer. Men eftersom jag tydligen lovat Tobbe att lära mig spela gitarr på 4 dagar kanske jag måste plocka ner gitarren min från väggen och börja. Haha! Fast tror nog hellre på att det kommer ta 4 månader...eller 4 år. Jag har världens sämsta tålamod!


//helena



1:a april


Ja 1:a april idag då, tycker inte om den här dagen. Jag är alldeles för lättlurad. Haha.


Var nyss och postade ett paket på posten, och som sagt det är nog min grej att sälja kläder. Gud vad bra jag är! ...ja någonting måste man väl kunna få vara bra på iaf?

Och otroligt vad ovärt det är med trisslotter! Jag ska sluta köpa sånna! Även om jag skulle köpt 1000 st skulle högsta summan jag skulle vinna bara vara 25 kr och på högst 20 av lotterna så jag skulle ju ändå gå back. Uuuuh! Men som dom säger: " Otur i spel, tur i kärlek". Stämmer ju in på mig då! :D ....eller hur var det?

Gud vad negativ jag blev nu känner jag.. Men kan man bli annat just nu?

Vad det blir av kvällen vet jag inte riktigt än. Kanske blir ett glas vin och en sväng på stan ändå.

Ne måste iaf färga håret och ta bort det röda nagellacket på min lillfingernagel nu.........




..Och ibland är allting kaos,

och jag blir mörkrädd mitt på dan.
Ibland behöver jag en paus
och är du hyfsat likadan
kan vi gå vilse genom stan..



// helena

RSS 2.0