Where the brave are free and lovers soar.

 
Att vara massör och få massera folk måste ju vara det bästa som finns när man känner sig nere. Efter två timmars massage känner jag mig som en helt annan människa. Lyckokänsla liksom!
 
Och inte nog med det! Om jag har tur får jag bli sambo med en fiiiin person i Gbg om typ 2 månader för ett tag! Och bara att få komma till Gbg och träffa Mia, Daniel, syster och alla andra ska bli fantastiskt, saknar alla såå mkt!
 
Det känns bra att veta att jag har så bra människor runt mig, som finns där även om man fuckar upp allt lite då och då haha :)
 
Undrar om man kanske ska ta och tvinga bror lära mig spela gitarr igen ikv :)) Irriterande att jag lät det rinna ut i sanden så jag glömde allt....
 
Konstigt nog, är jag en lycklig idiot.
 
 
 
// helena
 
 

Don´t take me for granted. Because unlike others I´m not afraid to walk away.

 
Så var helgen slut, redan liksom.. Men det har varit en fantastisk helg med fantastiska människor! Lite tung i huvudet nu bara men vad gör det om hundra år?
 
Imorn är det ny arbetsvecka och en vecka närmare min flytt till Götet! Äntligen säger jag bara!
Smider lite planer här också, dock vet inte personen jag smider planen med att planen finns än men personen i fråga kanske hör av sig snart ;)
 
 
Ne kanonväder idag! Nu ska jag vila i några minuter till sen beger jag mig till J :)
 
Jag och Linda igår.
 
 
// helena
 
 

Målar upp en bild så vi aldrig någonsin glömmer bort den här sekunden.

 
En ny era var det ja. Vad den innebär tänker jag dock inte avslöja, men det jag kan avslöja är att vi följer vårt motto till fullo haha! Sommar, Sundsvall och mayhem-brudar. Vad kan gå fel då liksom?
 
Utgång igår, grillfest i Bosvedjan med massa trevligt folk och en grym grillmästare. Sen blev det stan för hela slanten, och en välbehövlig nattpromenad senare. Sjukt bra kväll, till och med värt att ha lite huvudvärk idag ;)
 
Ikväll är det Bure festivalen på norra. Så dags att ladda om nu! ... Ses där gott folk! :)
 
 
 
// helena

Den som blundar kommer inte att se att det finns ingenting att vara rädd för. Här kommer den nya tiden.

 
Tomas Ledin-konsert på ettan nu. Nostalgi! Sjukt vad jag längtar till 4e augusti! Då ska vi skaka rumpa på Norrporten!
 
Har för övrigt varit en bra dag idag, jag tror det här blir en bra sommar och höst! ..Och inte nog med det! ..jag har fått ett positivt svar på ett jobbmail från Göteborg! Yeeeey! Allt rullar på som jag vill! :D
 
Nu blir det film med bror innan det är dags att krypa ner i sängen.
 
 
 
Goooood night, sleep tight don't let the bedbugs bite. But if they do, then take your shoe and hit them till they're black and blue
 
 
// helena

Söndag.

 
Så var helgen över och imorn är det ny jobbvecka. Skönt att komma tillbaka till vardagen igen, dagarna går liksom fortare då. Sen är det löningshelg och utgång med brudarna, yeey haha! :)
 
Igår blev det fotboll med familjen och sen filmmys hela kvällen i Bosvedjan.
 
Bra söndag med bra sällskap på stan idag :)
 
 
Skön låt!
 
Dead by April - Promise me
 
"Into the fire on my own
I know I won't see your face again
Are you sitting there alone
Are you thinking like me, of the laughing times
Or of the sad and loving times?
Everything that's left of us is fading away
 
Promise me you think of us as a time so wonderful
Promise me you think of us still bright still colourful
Promise me you look back at us as a time in your life you enjoyed"
 
 
 
 
 
//helena
 
 

12 juli 2012

 
 
Jobb, jobb, jobb! Men lika glad är jag för det! Behöver ju alla pengar jag kan få nu eftersom jag ska plugga nu fram till jul :)
 
Annars då? Jodå blev Gatufesten ändå. Tänkte inte gå men som vanligt blev det så ändå och tur var väl det för hade en sjukt rolig kväll! :)
 
 
Idag efter jobbet bjöd jag mamsen på mat. Sen har jag masserat lite här hemma, känns kul att börja komma igång lite nu igen även om armarna alltid kommer krångla lite.
 
Sen efter massagen hade mamma bakat muffins som hon jag och bror sitter och fikar nu och ser lite tv, bra dag och kväll!
 
Imorn är det fredaaag och ingen är gladare än jag! :D
 
Jag i lördags innan GF.
 
Muffins!! Möms!
 
// helena

La la love.

 Alla tankar bara går runt, runt, runt just nu. Men det är bara bra tankar. Finns så mkt möjligheter för framtiden bara jag tar steget ut och vågar tro på mig själv! Har många bollar i luften nu som jag försöker få ordning på, men jag gillart!
 
Har anmält mig till två utbildningar i höst. Jag som inte skulle plugga alls, haha. Men kunde tydligen inte hålla mig :)
 
Ne nu borde jag sova så jag orkar med jobb imorn :)
 
Godnatt från mig!
 
 
//helena

RSS 2.0