I don’t play no games so don’t get it confused no. Cos you will lose.


Igår städade vi ur det sista ur mormors lägenhet, kändes lite konstigt att det var helt tomt där. Det sitter många fina minnen i dom där väggarna.. Sen åkte vi och hälsade på mormor där hon bor nu, kändes så bra att hon ändå kommer ihåg mig och är så klar i tankarna som hon ändå är :)

Sen hem och åt gomiddag och sen kom Jennie och hämtade mig. Det var dags för utgång! ..Vi hade först lite problem att bestämma oss till vilken förfest vi skulle på men sen kom jag på den briljanta idén att vi kunde ta alla till oss ist B-).. och så blev det! Hade en helt awesome kväll! Tack alla :)


Idag ska jag bara ta det lugnt, plugga lite kanske. Bäst att göra det antar jag, så det inte blir panik när jag kommer tillbaka till Orsa.


Kanske kommer lite bilder senare ..


// helena

if I'd lose myself in a world unknown or to somebody else with a heart of stone. they'd watch me and judge me from their golden throne. but it's not easy to be clever when you're all alone.


Då var jag hemma i Sundsvall. Jennie kom och hämtade mig på tågstationen förut och sen dess har vi bara myst och surrat en massa och åkt runt på lite uppdrag^^

Fast nu ska jag strax sova...har suttit och fulat mig lite vid datorn nu en stund....kanske märks att jag är lite övertrött haha? B-)


Imorn ska jag träffa mormor och umgås lite med mamma och moster.

 Sen blir det utgång! Bäst att passa på när jag ändå är i Sundsvall liksom^^ Så ses på stan!




HAHAHAH...och humorn är på topp som vanligt ;)




 


Godnatt!

//helena


För jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat.



Godkänt på både anatomiprov 1 och 2 och palpationsprovet! Känns så sjukt skönt, jag som seriöst inte trodde jag skulle klara det, men skamm den som ger sig ;)

Imorn är det skola från 8.15 - 16.15 sen kunder på kvällen så är nog hemma runt 19. Men sen är det bara en dag kvar och sen åker jag hem till Sundsvall och vilar upp mig en vecka....hehe eller ja, jag har ju ett x antal personer att massera så så mkt vila kanske det inte blir, men hur som helst skönt att få komma hem.."hem" ett tag :)




// helena


Why is everybody so serious? Acting so damn mysterious. You got your shades on your eyes. And your heels so high that you can't even have a good time.


Tenta imorn..och just nu känns det som att jag vill ha omtenta...känner mig sjukt stressade över alla j*vla latinska namn på ben, ligament, leder och bla bla....Jag funderar seriöst på att kliva upp kl 6 imorn (även fast vi börjar 12) och plugga. Man måste ju försöka iaf...

Helgen har varit bra. I fredags klev vi upp med tuppen för att duka upp "hotellfrukost" till Ida som fyllde år, vad gör man inte för sina vänner :D Sen på dagen blev det plugg och kvällen födelsedagskalas med middag, gofika och filmmys med några från klassen.

Igår blev vi tjejer bjudna till Linda för lite vin, räkmackor och melodifestivalen, helmysigt :) Sen drog vi till bowlingen men gick aldrig in, dels för att det var för dyrt inträde (fattiga studenter) och för den jäkla surtanten till dörrvakt haha ååh! Men ist fick vi med oss 3 karlar och en tjej på...hm ja fest eller liknande ^^ Mkt trevligt iaf :)

Och idag har jag bara, mer eller mindre haft tentaångest, blä. Men men imorn får det bära eller brista.

Godnatt!

 

//helena


Man saknar sånt som man inte har och vi har fortfarande långa vägar kvar. Jag har lärt mig att längta är bättre än att ha. För man saknar inte sånt som man har.


Hade mina två sista massage-kunder nu ikväll för denna vecka, vilket betyder HELG! ...dock plugghelg..förutom att vi ska dra till Grönklitt imorn och jag ska bryta några ben i backen. Men annars bara plugg plugg plugg! Känner verkligen inte för omtenta...för när jag åker till sundsvall nästa fredag vill jag inte ha massa plugg ivägen.

Sen vet jag inte riktigt vad mer jag tänkte skriva...har bara väldigt många känslor inom mig: Saknad, alla underbara hemma i sundsvall. Trötthet..min kropp har aldrig varit så här tom på energi. Förväntan, inför allt och inget, vet inte riktigt inför vad, livet kanske :) Nervositet, över tentan. Irritation, ...



Följ med mig hem
Om du är osäker, så var osäker med mig
Bortglömda känslor, raderade tankar
Nu minns jag igen..



//helena

I wasn't born to follow rules. And I should know I wasn't born to act a fool.


Åååååååh hjäääääälp! Varför vill inte min hjärna hjälpa till lite?! Ta in informationen och håll kvar den där för f*n!! Uh vad less jag blir. Prov på måndag och jag har knappt tagit mig igenom halva anatomipärmen...bra helena, skitbra! Hjälper inte hur mkt jag än läser.. Aaaaah får nog sitta uppe hela natten om det är det som behövs.

Igår hade jag tre massagekunder på kvällen och det enda jag tänkte på var anatomin...ena kunden tyckte jag var jätteduktig och fokuserad, kan säga att det var det minsta jag kände mig som, men tack så hjärtligt! :)

Haha sen hände en liten olycka där...ska inte hänga ut nån men kan säga såhär: en döv gubbe, en fallande väggskärm, en förskräckt Lisa, och gubben med kallingar nere vid knäna. Hahah man ska vara med om det mesta ;)

Ne vad sjutton man kanske ska köra ner huvudet i pärmen igen?

Cause we're the love love love love love generation! (bild sen lördagens fest)



//helena

Hallåååå i hålet!

Ja nu ska vi se. Eftersom min inte just nu så högt älskade dator vill fungera tänkte jag prova på att skriva blogg från mobilen.....Dagen har varit väldigt bra, alla hjärtans dag och allt!..fast jag tycker det är mer elins födelsedag. Alla hjärtans dag kan dö :) Har iaf vart i skolan idag för anatomi och sen en "lyx-middags-dejt" för mig och födelsedagsbarnet. Och kvällen avslutades med födelsedagskalas för elin med massa bra människor och en fisande Moris under bordet. Perfekt dag och kväll! :) Punkt. .....blev ju bra det här, även fast jag inte fattar hur man ska kunna byta till ett nytt stycke haha!B-) aja tack och godnatt! // helena

Made a wrong turn once or twice. Dug my way out blood and fire. Bad decisions, that's alright. Welcome to my silly life.


Söndag! Vilket betyder, städ/tvätt/plugg/slappdag...skönt! :)

Igår var det födelsedagsfest för tre älsklingar här i lilla Orsa, blev en hel del folk och jag hade mkt trevligt! Men som sagt Orsa är litet, surprise, surprise! :) ..och ja. Längtar tills den 25:e när jag åker till Sundsvall en vecka...vill tiden ska gå fort nu över huvudtaget. Vi lär oss mkt men jag vill ut i arbetslivet och ut i livet på riktigt nu!

Jag är kanske ingen storstadstjej men definitivt ingen pyttelitenstadstjej heller haha!

Känner mig förväntansfull...men vet inte inför vad, känner mig glad och ett pirr i magen men vet inte varför haha! Jag mår bara väldigt bra! ...trorts denna lilla håla för jag vet vad som väntar! :) ... Och mkt är också tack vare alla mina underbara jag har här! Mkt kärlek till er! <3

Pusspusspuss.

//helena

Pretty, pretty please. Dont you ever, ever feel like you're less than fuckin' perfect.


Hade det superbra när Lina och Anders var här, vi lagade mat, gjorde Mora och shoppade lite nödvändigheter, åt middag på bykrogen, färgade mitt hår, jag massaerade Lina och Anders underhöll med min gitarr, vi såg film och ba möööööös!..och jag tycker dom kunde ha stannat längre!..dock tog min helg slut och jag var tvungen att gå tillbaka till vardagen så hade nog inte vart så jätteroligt om dom stannat längre^^


Onsdag idag och massageprovet avklarat med mvg som betyg, nöjd!:)

Dock är jag så sjukt slut jämt när jag kommer hem från skolan..hu hu hu! Men snart har vi ledigt en vecka och jag får åka hem till mina nära och kära i Sundsvall och vila upp mig lite...eller ja bortsett från alla helkroppsmassager, ansiktismassager och sittande massager jag ska göra men det ser jag bara fram emot att få göra :)

Annars rullar det fortfarande på...längtar till sommaren nu som en gnu! ..och tills jag får börja min LIA! Fatta vad slimmad jag kommer bli när jag ska springa upp och ner för södra berget i månader, mehehe. Så blir det när man inte har körkort....men cykel har jag! ;D

Ne nu ska jag hoppa in i duschen!


PUSS!


//helena

När jag blir stor ska vi bo bland molnen.


Ja så har min dator pajat, kul jul!... Så blir nog inte mkt uppdaterat här på ett tag. Fick låna min kära roomies dator nu :)

Annars rullar allt på, veckorna flyger iväg och det slog mig att det snart är april - vilket betyder LIA - vilket betyder Sundsvall i ungefär 4 månader. :)

Igår var det hårdrocksfest på campus...och ja förfesten här hemma var ju absolut roligast..haha av olika anledningar kanske ehum ;)

Men idag är en bra dag! ..trots min betongkeps och tvättstugan senare. För Lina och Anders kommer hiiiiiit! Och jag får rå om dom till tisdag, lovely! :D


Ne nu är det dags för snygg-lars att städa upp lite här. Vi hörs på!


//helena

Och jag känner inte riktigt och jag lever inte riktigt under dagarna som inte riktigt finns. Men så kommer en säsong igen och strömmen går igång igen och nätterna blir ljusa. Och jag känner och jag lever och jag minns, Att allting är nästa perfekt.


Imorn är det sista skoldagen för denna vecka, apskönt! :) ...och halvdag dessutom , lök eller hur var det? ;)

Ikväll efter jag haft mina två kunder så blev det en dejt på Bk med Emil och halva Grönklitt haha^^ Trevligt trevligt.

Ne men se film och sova kanske? :)


Godnatt!
//helena



Thrill of the chase..


..och vem vet vad som händer sen. det bestämmer du. men du kan du snälla göra det nu.


Ja den där listan jag skulle gå efter gick ju inge vidare iaf haha. Hmm har så mkt tankar som snurrar som jag skriver här ändå så kanske inte behöver någon lista ^^ Även om det mesta bara är strunt så tycker jag alltid det är skönt att skriva av sig lite...för min egen skull liksom :) Om det är intressant eller inte får ni bestämma själv.

Aja whatever! Idag har vi börjar med spänningsmassage....INTE skönt om ni frågar mig. Hualiiigen. Sen hade vi tre kunder var ikväll så slutade 19.45. Det gick bra, men var sjukt trött sen så dissade en filmkväll men några.. Men imorn börjar vi halv ett så det är skönt och sen har vi två kunder på kvällen. Helt okej dag :) Nästan så det är helg snart ju, gött! :D


Ne nu ska jag se lite tv sen sova!


Nattinatt!



//helena



..grubblar över saker, vad händer sen? hur hamnade jag här? hinner jag med allt jag vill? eller vad vill jag? Har nog aldrig grubblat över så mkt i hela mitt liv och inte blir jag klokare av det heller haha.

RSS 2.0