it's like your compass points a million directions.


Rätt härlig dag i skolan idag. Bla. så gjorde vi och fick en spa-behandling på 80 min. Gissa om det var gött? Helt underbart! Jag var helt död när jag kom hem och somnade på sängen.

Men ligga och slappa hade jag inte tid med, vid sju drog vi iväg ner mot fotbollsplanen för att spela brännboll och till sist fotboll mot H7-klassen. Sjukt kul och jag sprang runt som en exalterad liten unge på planen hahah! Vi H6or vann btw ;) ... men det som räknas är att vi hade kul! Lisa är nog förresten nya tjej-Zlatan, grymt duktig! :)

Cyklade hem i spöregn också så nu är det nog bäst jag hoppar in i duschen. Imorn har vi självstudier, skönt!
Godnatt från mig!


// helena

you shoot me down, but I won't fall.


Har aldrig varit så rastlös någon gång, är så grymt trött att jag bara sitter och tittar på klockan när jag får gå och lägga mig. Jag menar kvart i åtta kan ju vara liiite väl tidigt att sova?

Elin och jag gick och tränade på gymet förut, nu gäller det bara att få in det som rutin. Jag ska banne mig bli världens bästa PT! ...kan ju ha det som mål iaf haha :))


Och imorn blir det roligheter! Vi ska umgås med folket i nya Hälsa 7 och hitta på massa roligheter. Sen är vi ledig torsdag, går halvdag på fredag sen är det kräftskiva på kvällen och på lördag Aqua Jam och FEEEEST! Kommer helt klart bli en grym helg!


//helena

When you're happy like a fool. Let it take you over. When everything is out you gotta take it in.


Trött ikväll...Jag börjar seriöst tro att jag börjar bli för gammal för att festa haha. Många kör en kväll till men jag väljer att stanna hemma så jag är pigg och kan plugga och träna imorn. Ser på nå kärleksdravel på 3:an...bättre än inget liksom. Lugn och skön lördagskväll :)




//helena

But what do you say to taking chances? What do you say to jumping off the edge? Never knowing if there's solid ground below or a hand to hold. Or hell to pay. What do you say?


SÅ var PT-utbildningen i full gång! Har gått i skolan 8-17.30 idag varav 4 timmar i gymet, GÖTT! :D Och imorn börjar vi 07.30 men det är det värt alla ggr!


Hade även överskottsenergi när jag kom hem förut. Städade, och lagade tusen matlådor! Jojo ibland kan jag! ...dock tömde jag ut halva couscous-paketet över golvet då jag skulle prata i telefon samtidigt. Så typisk mig...klumpig som sju.

Och btw! Nu är det bestämt, bokat och klart! 24 okt - 17 dec SPANIEN!! Huuuur nice?!

Sjukt glad tjej!


//helena


två saker har du glömt här. Två saker vad jag minns. En blå, blå sjal med svarta fransar och nåt mer som inte syns.


Sista dagen i Sundsvall. Tog en fika med I-M idag och surrade om ALLT ALLT ALLT som vanligt...klagade på folk som gick förbi men fick dåligt samvete och sa att vi ångrade oss. Hahah som att dom kunde höra oss liksom? Töntar vi är. Sen åkte hon hem till Umeå och jag blev upplockad av pappa och vi åkte ut till Allsta. Hann även hälsa på min fina söta rara farmor, som bjöd på gofika som vanligt! Blir diet nu. Blev skönsång i blilen med Lina också in till stan.

Alltså jag måste skaffa körkort nu! ...men jag tar det till våren/sommaren när jag är klar och kommer hem till Sundsvall. Då jäklar ska jag visa surgubbarna på vägverket!

Snart ska jag krypa ner i bäddsoffan här. Mor min sitter här bredvid i fåtöljen och snarkar. Jag har sagt åt henne att gå och lägga sig men hon envisas med att vila ögonen under reklamen, jo och det gick bra? haha!

Ska bli skönt att sitta på tåget/bussen imorn lyssna på musik och bara låta tankarna virvla runt.

//helena



I really wish that you were smaller. Not just small but really really short. So I could put you in my pocket and carry you around all day.


Bra dag idag. Har fått undan lite plugg och hunnit träna på lite ansiktsmassage. Det blev middag ute i Allsta med en del av familjen och sedan åkte Lina och jag hem till henne, såg film och myste på! Imorn blir det Charmhäng med Ida-Marie. Sen åker hon till Umeå.

Och jag åker tillbaka till Orsa på onsdag. Lina flyttar till Gbg och Isa lär säkert flytta härifrån också. Alla åt varsina håll. Men jag tror det blir bra, vi vet ju var vi har varandra :)

Nu blir det nog en film eller musik att somna till. Godnatt.

Hjärta.



//helena

Du går ensam hem från krogen och jag undrar hur du gör, om det är lättare att falla med ena foten utanför?


SÅ var det söndag och gårdagens utgång förbi. Vi började ett helt gäng hos Lina med kortspel och ett ex antal utspilda vinglas.. sen drog Jennie och jag vidare innan de andra,  och sen möttes vi upp på Allstar och spenerade hela kvällen där, i stort sett en jättetrevlig kväll! :)


När Ida-Marie och jag stod nere på navet och väntade på bussen hem sa hon nåt som fick mig att tänka till. "Helena, varför kom du tillbaka då?" Något jag vet svaret på nu. Och förutom för familj och vännernas skull fanns det en till anledning. Observera FANNS. För nu har jag fått ganska klart för mig att det bara var...ja inte vet jag. Jag lägger ner, jag har försökt tillräckligt.. tyvärr.

När Ida-Marie hade gått till sin buss och jag stod kvar och väntade kom det fram kille efter kille och skulle surra med mig men jag snäste av alla. Haha mig är det då inte lätt att ragga upp!


Ikväll ska jag inte göra ett dugg, bara lyssna på musik, ha lite söndagsångest och smsa.

Vi var taggade för kvällen!

//helena

and thats why I smile.


HEMMA I SUNDSVALL!

Skönt som tusan. Mamma kom och hämtade mig på tågstationen sen åkte hon och karln hennes till stugan och lämnade mig helt solo här. Men jag klagar inte, jag ska ta till vara på kvällen och plugga och fixa lite här hemma.

Imorn kommer Lina hit och hämtar mig sen åker vi ut på ett secret mission och efter det ska vi kika när Isabelle spelar match. Sen kommer Jennie hem till mig och vi ska göra oss i ordning och fjanta av oss det värsta innan vi åker vidare till resten av gänget för FEEEEST! ...jag är farligt peppad :))

Jag just nu: Slappa kläder och osminkad inför en lugn fredagskväll hemma, skönt!


//helena

I'll be home sooner than you know.


Skola idag - lerinpackning och ansiktsbehandling. Mycket nytt att hålla reda på, jag blir alldeles yr.. Tur att det är roligt att kleta runt med leran och alla scrubbar och diverse.

Skrev ju förra gången att jag ville till Sundsvall och Götet, ja jag kunde inte hålla mig. Åker hem till Sundsvall i helgen och stannar till onsdag ( Göteborg får dock vänta ett tag till ). Jag har redan sån sjuk hemlängtan men har bara varit här i 2 veckor....eller är det hemlängtan? Jag vet inte. Jag är nog bara så sjukt orolig i själen eller hur jag ska säga, vet inte varför. Det är en konstig känsla jag har.

Men jag åker hem en sväng. Och en UTGÅNG PÅ LÖRDAG är såklart planerad med mina favoriter! :))

Nej nu ska jag lyssna på musik, bara sitta rakt upp och ner och samla tankarna! (för det kommer jag ju säkert göra i mer än 30 sek, men värt ett försök!)

Puss hej.


//helena


Du ser på mig, vännen. Som om jag gjort något fel. Men se på mig, vännen. Och tro på mig nu, jag ber.


Borde egentligen inte skriva blogg nu, borde sova. Men jag vet med mig att jag ändå inte kommer kunna somna än. Dock ska jag upp tidigt imorn..och kommer antagligen inte kunna göra så mkt på skolan då förkylningen gör att jag varken får eller kan göra behandlingar...Men jag tror jag kommer försöka ändå, bära eller brista :)

Jag är motiverad till skolan, det är jag. Men ändå känner jag mig för tillfället lite felplacerad och rastlös. Jag vill vara här men vill samtidigt vara på andra ställen. Sundsvall, Göteborg bland annat. Men snart får jag åka dit, jag gillar bara inte dessa onödiga transportsträckor.

Nej nu måste jag sova!

Hittade en gammal bild på mig, februari förra året. I mitt, då röda rum.



//helena


By protecting my heart truly I got lost.


Åååh vad jag hade velat vara med mina bönor ikv och hjälp till att göra Östersunds gator osäkra, men ni gör det för mig också, det tvivlar jag inte en sekund på ;)

Själv ligger jag i sängen. Tänkte lägga ut lite kläder på Tradera idag och fixa lite andra saker. Jag gick ut med soporna sen tog det stopp. Har legat i sängen sen dess. Försvinn dumma förkylning, du förstör! Längesen jag var såhär dålig.
Stod i köket förut och snöt mig (trevlig som jag är) Så kommer Oscar in, tittar på mig och säger "aaaw" och ger mig en kram. Haha det värmde iaf, jag behöver medkänsla! Men herregud snart är jag frisk! Då ska jag ta igen alla vinglas jag missat tjejer, va så säker ;)

Tänder lite ljus ikväll, är det höst nu?



//helena

You can catch me. Don't you run.


Skolan rullar på, så också min förkylning. (klaga klaga klaga) Blir inte bättre, satt på skolan med feber halva dagen idag - vill inte halka efter! Hahah dock gick det inte värst vidare bra. Elin och jag satt och skulle skriva grejer om en massa SPA-produkter. Allt jag gjorde blev fel, hjärnan var inte med någonstans!

På onsdag får vi vårat gymkort! ..När jag blir frisk, då jäklar!!

Aja kommer inte på nå mer kul att skriva.. Ska ta mig en kopp te och mysa ner mig i sängen nu :)

Jag en vanlig skoldag:



//helena

Take me there.


Blev middagsmys och lite vin hemma hos Elin och Ida i fredags och sedan blev det lite mer vin....som sedan ledde till att vi gick bort till Campus till Emil, Alex och grabbarna. Och där blev det ännu mer vin. Jag som skulle gå och lägga mig i tid och kurera min förkylning, hur gick det då? haha.

Lördagen på dagen blev bara lugn, jag låg i sängen typ hela dagen och kände mig febrig och bara allmänt blä! ...så jag tänkte stanna hemma och skippa kvällens fest. Tror ni jag gjorde det? NEJ! Haha kände mig så ensam så jag tog med mig vinet och cyklade bort till Stureplan. Och jag ångrar verkligen inte det! Sjukt roligt, fint väder, kortspel och massa prat och skratt med massa folk, åkte även longboard, tyckte jag klarade det rätt bra trots mitt tillstånd haha.

Senare in på natten fick några av oss för oss att springa ner till sjön och bada, naken. Hahah herregud! En helt okej lördagskväll med andra ord ;)

Nu ska jag bara tvätta klart sen iväg och äta något onyttig med tjejerna.

Bilder från gårdagen. Tack alla fina söta för en jättebra helg!






// helena

I'm not gonna write you a love song today.


Nu har vi äntligen börjat med SPA-utbildningen! Känns jättekul faktiskt. Dock har jag deckat med feber direkt när jag kommit hem från skolan de senaste dagarna...konstigt det där. På skolan mår jag inte alls dåligt så kommer jag hem och typ dör...Måste vara för att jag koncentrerar mig så mkt på skolan att jag glömmer hur jag mår. Haha kan det vara bra?

Veckan har för övrigt gått otroligt fort, känns som jag bara gått en dag i skolan den här veckan...men det är fortarande bara våran klass som börjat vilket är lite tråkigt. Men om en månad har nog alla kommit tillbaka och då blir det festligheter kan jag lova, nollning!
Men tills dess blir det till att komma igång med PT och träningen och SPA. Känns som veckorna innnan LIAn bara kommer susa förbi! :)


//helena

I could drown if I stay here. Keeping busy everyday, I know I will be okey.


Jaha ikväll är det festligheter och sista Orsayran på "stan" och här sitter jag, förkyld, feber och jävlig. Men det är väl bättre och försöka vara hemma och krya på sig så jag inte blir hemma imorn och missar det första på SPA-utbildningen...Bara att gilla läget. Jag får öppna vinet på lördag ist! :))

Nej nu är jag dödstrött, dags att sova!

GOOOOOOODNATT!

// helena


The sun goes down. The stars come out. And all that counts is here and now.


Första skoldagen på sista året avklarad. Och idag ska jag plugga sen lite senare idag gå och samtala lite med läraren. Fattar knappt att jag är tillbaka här. Känns som jag inte varit här på evigheter. Men det känns bra, det gör det.

Vinkade precis av syster...eller jag låg i sängen och vinkade, orkade inte följa henne till dörren haha lat?

Nej nu ska jag försöka göra något bra av dagen!

//helena

RSS 2.0