We're far from home, it's for the better. What we dream is all that matters.


Dagarna har varit helt underbara hemma i Sundsvall. Har varit ute i Birsta och rännt runt med syster. Fredagsmyst ute i Allsta med gomiddag och vin. Hälsat på farmor och igår blev det utgång! En sjukt rolig utgång, träffade mkt folk och speciellt roligt att träffa våra "Matforsgrabbar". Var nästan påväg att dra på efterfest till Matfors med dem men till sist tog vi vårat förnuft till fånga och åkte taxi hem ist ;) 

Vinkade av Lina förut som åker tillbaka till Gbg och själv har jag hela vardagsrumsgolvet fullt med kläder och saker inför avresan mot Spanien imorn! Lääängtar som en griiiiiis! Resan kunde inte komma mer lägligt! Behöver skärma av verkligheten ett tag nu. Det här kommer bli fantastiskt! :D

Blir nog inte så mkt blogg-uppdatering här förrän jag kommer hem igen. Ses 16 december!


PUSS hej!

//helena

Natten är ung och jag ligger vaken. Jag är Lucy in the Sky, jag är högt över molnen.


WAAAWAAAWAAHAAA! ..typ haha! Åhhh imorn åker jag till Sundsvall!!! Längtarrr! ..eller ja inte till själva staden kanske, får ju en lätt depression varje gång jag sätter ner foten där. Men jag längtar efter Jennie och familjen!

På lördag kommer alkohooolen flöda så kommer nog inte känna av depressionen då ;)  ne skoja ba inget depp här inte. Kunde nog inte vara lyckligare nu faktiskt hihi! :D


Hittade en gammal bild sen 07? 08?. Unga och oskyldiga och jag var blondie och fastnade lika bra på kort då som nu? haha




// helena

silly love songs.


Söndag. Jag blev bjuden på kräftor igår med Oscar, Jonas, Daniel, Julius och Catrin, mums! Sen började folket droppa in. Vi hade en överraskningsfest för fina Lisa som fyller 25 när vi är på LIA. Jättetrevligt verkligen och mkt folk blev det...dock finns det ju en del folk inte kan bete sig. Vid 4 stängde vi av musiken och folket fick gå hem, trött och nöjd av en lyckad fest, sista helgen i Orsa det här året.

Idag mår jag lite som jag förtjänar men inte så farlig ändå. Har mest bara legat i sängen och tittat på serier, skönt. Sen blev jag bjuden på världens godaste kräftsoppa av Bettan, Oscar och Jonas. Jag blir verkligen bortskämd av mina vänner <3

Till veckan går vi bara tis - tors sen bär det av mot norr. Längtar efter alla hemma i Sundsvall. Hade gärna haft mer tid där innan det är dags för Spanien. Längtar längtar längtar verkligen som en tooook!


//helena

Without you...


Värdens längsta vecka är nu över. Tack för det...men det är fortfarande 1000 saker jag måste göra innan jag kan åka med Johanna uppöver på torsdag. Hur ska jag hinna?! ..återstår att se.

Igår blev det myskväll här hemma med Lisa, Jonas och Oscar. Vi lagade tacos, gjorde kladdkaka och spelade på mitt Nintendo 8 - bitar heeeela kvällen. Tror inte dom gick hem förrän vid 1 då vi låg som döda sillar i min säng haha! Men en väldigt trevlig kväll var det! :)

Idag ska Johanna och jag åka och hälsa på våran lilla sjukling Elin på sjukan....sen ska jag bli full, fast inte för en jävels skull ;) ..eller jo tjejernas kanske! Och partystället är som vanligt i våran lägenhet! ;)

Ne dags att bege sig mot systemet kanske! ....Oscar spelar musik här så det ba skallrara i väggarna! I like, en lördag som denna! Kan jag behöva hög musik just nu känns det som!

Nästa lördag blir det fest igen fast då i Sundsvall! Då ska jag fira att skolan är gjord för ett par månader och Spanien väntar!
miss miss miss!


//helena

I'm bulletproof, nothing to lose, fire away, fire away.


Har suttit som på nålar hela dagen idag och bara stirrat på min telefon, väntade samtal från Spanien. Hade frågat dem om de kunde ta emot mig på praktik även fast jag inte kommer kunna massera på spat pga mina onda armar. Var ganska osäker på svaret då massage är en stor del av alla behandlingar. Har varit huuur nervös som helst eftersom resan redan varit bokad och klar hur länge som helst och självklart skulle jag få problem med armarna bara veckan innan.

Jag hann knappt komma innanför dörren efter skolan förut så ringde telefonen. OCH JAG SKA ÅKA TILL SPANIEN! 24e oktober! :)))) Trots min inte så jättebra engelska med några inslag av svenska gick samtalet ganska bra och vi förstod varandra bra haha ;)

Dock finns det en annan sak som tynger mitt hjärta nu. Varför kan allt inte bara få vara helt bra? Men jag håller alla mina tummar att det ska gå bra. <3


Pluggade precis in lite av HLR ( hjärt - och lungräddning ) kursen. Vi ska ju bli instruktörer i det imorn, spännande! Så vill man ha ett säkert liv ska man hålla sig nära mig! B-)


Jag imorse, och ett stökigt rum...




//helena


I'm a liar.


Den här veckan får gärna gå hur fort som helst. Har börjat drömma mardrömmar om att jag glömmer hälften när jag ska packa min resväska...hade lite smått panik imorse när jag vaknade och trodde det var på riktigt, haha.

Min snälla sambo Oscar lånade mig sitt Wii förut så har suttit klistrad och spelat Mario halva kvällen, han blev impad av mina skills B-) hehe skitkul ju ^^

Men nu är det nog dags för sängen. Imorn blir det hälsoprofilbedömning och fystest hela dagen.


Saknar alla mina fina i Sundsvall (och i umeå och gbg ) men snart kommer jag hem!



//helena

Waiting to put my feet on the ground. I'm tired of going up and down. But sometimes it feels safer waiting.


Söndag. Igår kväll satt jag och såg film och hade tvättstuga så blev jättelugnt. Det var barrunda här i Orsa bland alla studentbostäder så det var lite livat. Hahah kände mig som en gammal tant när jag satt här och störde mig på allt oväsen!

Men ibland är det jäkligt skönt att bara få sitta och höra på allt oljud och slippa delta. Min helg har jag tagit vara på mkt tid för mig själv och rensat ut alla negativa tankar, och jag har lyckats rätt bra måste jag säga! ..även fast jag inte få nå svar än på mitt mail så har jag bestämt mig att ta det bra, hur det än blir. Allt ordnar sig :)

Imorn är det skola igen, PT-utbildningen fortsätter!

Jag idag + bilder från min promenad längst stranden igår.







//helena

take a chill pill....



...är vad jag tänker göra nu. Tänker chilla med allt. Har hetsat upp mig över situationen jag är i nu och suttit och storgråtit. Men wtf.. det blir som det blir. Blir det inte som jag tänkt mig så fine. Då tar jag det då. Ingen anledning till att sitta och må dåligt över nåt jag inte kan göra något åt just nu.

och det gäller nog allt, tänker inte gå och fundera över massa saker eller människor heller för den delen.. Behöver nog fokusera lite på mig själv.  godnatt!


//helena




Du är rädd för stora ord, jag är rädd för allt. Men följ med mig hem så kan vi prata eller inte alls.


Har varit duktig och pluggat en hel del idag! ..eller en hel del...en del jämfört med hur mkt jag brukar orka plugga kanske ^^ Städat har jag gjort med, behövdes kan jag säga.

Ställde klockan på tidigt imorse på min lediga dag för att gå till skolan och prata med läraren sen skickade jag iväg ett mail och nu väntar jag på svaret. Antingen kommer jag hoppa av glädje eller så kommer jag behöva börja om från ruta ett.......


Tog tummen hur arslet och ringde sjukgymnasten idag också..kände att det var dags när jag börjar få domningar ut i fingrarna, kan väl inte vara så bra kanske? Så på tisdag ska jag dit!


Och nu sitter jag här i min OnePiece och ba myyyyser och ser på Finland - Sverige. Heeeeja Sverige! Har bestämt mig för en lugn helg med plugg och träning så det här passar mig helt perfekt.


En myskväll med min OnePiece och godispåsen i högsta hugg!
( missade halva mig i spegeln pga dålig sikt )



//helena

Love got more hooks than a fish line, belive it hurts.


Längtar, längtar, längtar tills vi sitter på planet till Spanien. Skönt att komma till ett ställe där absolut ingen känner en. Dock har mina armar blivit sämre igen så borde inte sitta vid datorn, blir värre då. Bara hoppas på att dom blir bättre tills den 24:e.

Ja annars då? Jodå jag strular till det mesta trots jag lovat mig själv att inte göra det. Men det är väl bara sån jag är. Där har vi en till orsak till varför 2 månader borta kan vara bra..

Nej nu stänger jag ner här för ikväll!

Good night, sleep tight.

// helena

Om du letar efter nån...


Har varit rätt dålig på att uppdatera på senaste tiden men har inte haft ett dugg insperation till att skriva. Har varit ganska mkt i skolan med massa prov och arbeten. Sen börjar jag nog få lite resfeber..har aldrig lämnat Sverige mer än 2 veckor och snart ska jag vara borta i 2 månader, gosh!

Det har varit en bra helg tycker jag. T var på besök så han och Daniel bjöd mig och Lisa på middag i fredags, väldigt uppskattat måste jag säga! :) Sen var det marknad här i Orsa i helgen så kikade runt där lite grann. Och igår var det fest, en grym fest! :))

Idag har det varit en bakis-söndag. Sängen och tv:n har varit mina bästa vänner!

Ne nu ska jag se SATC sen sängen och ladda för en ny vecka fylld av skola och träning!

En fredagkväll framför tvn.



// helena

RSS 2.0