..and I'm not sure if this is healthy


Goddag. Är nyss hemkommen från stan. Kom på att jag måste färga håret, har ju fått en sån snygg mörkblond utväxt, gillas inte. Så hårfärg, vin och lite cider tog jag med mig hem igen. Blir vindrickning imorn med Jennie. Den sötnöten jobbar hela helgen så vi passar på imorn!

Snart blir det middag och sen åker vi och firar min morbror som fyller år. Hoppas på gott fika, mahah!

Sen ikväll ska jag nog kika på lite fotboll. Tror jag hinner se en stund. Har ju så fint lovat att jag ska gå och kolla och ett löfte bryter man inte! :)


Ha en fortsatt bra onsdag.



//helena




When you've seem to've lost your grip..


Gick bra att träna ikväll. Dock fick jag bokstavligt talat tvinga mig själv dit. Men efter kändes det ju bra såklart. Passade även på att basta och för en gångs skull var det otroligt skönt. Och imorn blir det spinning och inga bortförklaringar!

För tillfället är jag nog lite lost. Jag är nöjd som jag har det och skulle aldrig i världen byta tillbaka det mot de jag hade för en liten stund sen. Men ändå...ja vadå?





//helena

Tisdag


Tvättstuga idag, fantastiskt roligt! Men ganska lite tvätt var det så man ska väl inte klaga.
Senare ikväll tänkte jag åka ner på Ego. Nu är det färdigt med lathet från mig. Beach 2010 kommer ju närmare och närmare. Hängrumpa, ölmage, dallerlår, gäddhäng, dubbelhaka och diverse är något jag vill undvika in det sista! Så jag har inget annat att välja på än att tvinga iväg mig till gymmet.

Ne trött blev jag nu. Sova lite innan jag måste hämta upp tvätten, ja.


// helena



"..I won't turn my life around
Cause I like it upside down.."







Jesus, take the wheel


Ja jag lyckades iaf ta mig ner på stan idag. Trodde nästan jag skulle fastna här hemma, fy vad seg jag var. Men NU är det slut med latheten, helt seriöst.

Blev iaf en lunch med Johanna sen kom Raz förbi en sväng och surrade med oss. Efter ett tag gick vi bort till Taurus och jag satt med som stöd för Johanna som tatuerade sig. Blev superfint! Otroligt vad sugen jag blev på att göra en till!:D




Idag känner jag mig alldeles snurrig i huvudet. Man blir ju brydd över vissa människor.. Sen behöver det ju inte alltid vara negativt...men oftast.




//helena



Life is good


Ja hej jag är segaste människan i världen! Men nu är jag lite finare och fräschare iaf, haha. Måste ta och kuta ner till stan nu. Vill ju inte att Johanna ska svälta ihjäl! :P Och ja...jag är en slöis!

See yaaa!



//helena

Godmorgon!


Var näst intill omöligt för mig att somna igår kväll. Fattar inte, jag som var så trött?

Är så less på detta väder nu...Vem vill ta en sista minuten-resa med mig till solen?!

Aja snart ska jag dra mig ner mot stan.


Fast först ska jag nog snygga till mitt nyvakna ansikte lite ;O



//helena

Imorgon är en annan dag..


Fick höra att mina försök till att smyga inatt när jag kom hem var ganska bortkastade. Haha fyllehicka kallas det! ;O

Imorn ska jag iväg till Ego och spinna lite, ska bli grymt skönt! Efter det möter jag upp Johanna på stan för att kika på tatuering :)

Nä dödstrött är vad jag är! Goood night :)



// helena



"..Hur ska du veta om ingen lärt dig hur?
Och hur ska du våga chansa du som aldrig haft nån tur?.."





Och akta dig för människor, för människor gör en illa..



Blev lite festligheter igår på Bergsgatan, hade det supertrevligt med tjejerna! :) Kortspel, surr, skratt och massa mer. Runt tolv drog vi ner mot stan, dock gick jag aldrig in nånstans, jäkla köer överallt. Men hade trevligt ändå :)

Idag blir det lugna gatan här hemma. Fast så värst bakis är jag inte, det ni! Framsteg för mig, hehe!


Lyckades för en gångs skull knäppa ett kort med telefonen. Elin och jag sitter och myser i soffan, haha :D



Ha en trevlig söndag!


//helena

Gå ut och var glad din jävel..


Utgång eller inte? Nykter utgång kanske? Eller bara umgås med folk sen skippa stan och åka hem? Eller kanske gå ut, dricka lite vin och sedan dra ner på stan?

Det kan ju få börja med att sluta regna iaf! ..bara jag sticker ut huvudet nu blir det svinto. Kul!

Aja en kyss kanske?


..märks nog inte alls att jag är lite rastlös för tillfället?..haha

//helena

hide and seek..


Blev en lång mysfika idag på Charm med Ida-Marie. Men vi satt typ halva tiden och var irriterade..vilket var helt i onödan sen märkte vi, hahah!

Blev en sväng på stan sen innan jag satt mig på bussen hem mot Skönsmon.
Ikväll blir det bara lugnt tror jag. Orkar inte med nå annat nu känns det som. Men imorn kan det möjligtvis bli utgång, har dock inte bestämt mig säkert än, får helt enkelt se! :)


//helena



..Ibland vill jag återvända
Men det finns ett litet dilemma
Det känns som skorna börjar klämma
Och jag får växtvärk, jag måste lämna..





I don't know where I'm going, but I sure know where I've been


Sitter och funderar på om jag ska orka mig ut i snövädret och ta mig till Birsta? Hmmm svårt beslut, hehe. Joo men nog gör jag väl det? Ja.

Senare idag ska jag sätta mig ner och söka utbildningar. Göteborg? Umeå?


Ha en bra dag!



//helena

and i don't wanna let you know,


Guuuuuud jag har ätit idag så jag tror jag spricker! Känner mig som en övergödd tax eller liknande. Uh! Ska inte äta mer på en vecka. Eller som Jennie och jag säger :" Vi är inga som kan tänka på vikten. Och om vi mot förmodan gör det gör vi det i typ en timme tills vi får syn på en chokladbit och stoppar den i munnen." Haha!


...Salle ringde nyss och ville ha hjälp med något på hans mail. Jo tjena, allt stod ju på engelska, gick fint. Slutade med att han ändå fick fixa själv haha! Jag är bäst.


Kvällen kommer spenderas med massa NCIS-avsnitt och bara ligga på sängen och må bra. För imorn börjar jag med träning och bra mat igen...får se hur jag lyckas bara hehe :]


Inger och pappa kom hem från solen och värmen idag. Fick mig en underbar parfym!



//helena

Glitter in the air


Blev en middag på stan med Jennie igår och lite deep talk. Sånt kan vara väldigt behövligt ibland.

Ska snart ut till Allsta med Lina och hälsa på farmor, var ett tag sen nu. Och fyyy vad seg jag är idag, helt sjukt. Beror säkert på att jag inte kunnat träna på hela veckan pga mina tår haha! Det är ju ett mysterium vad jag utsatte dom för i lördags. Men som sagt..kanske gick på glödande kol, haha! ;O

Ne men nu finns inga ursäkter längre. Imorn är det Ego som gäller!


//helena

Vad som än hände med mitt hjärta..


Igår blev det en långfika på stan med Lina och Ida-Marie. Jens och Christian kikade även förbi en sväng :) När jag kom hem bosatte jag mig på sängen större delen av kvällen. Mina fötter såg ut som jag vet inte vad, så jäkla svullna. Haha men så blir det när man är ute och ränner på nätterna.

Idag har jag en riktig hemmafrudag. Ska tvätta och kanske städa ihop lite här. Sen har jag lovat Håkan en sockerkaka tills han kommer hem så jag får väl ställa mig och baka också haha :P

Om det hinns med åker jag ner på stan och träffar Jennie en sväng med. Imorn lämnar hon mig en vecka igen, blä på dig! :)


Fick förresten världens finaste mugg av Ida-Marie när jag fyllde år! Hahah fin vaaa? :D




//helena


Någon dag kanske jag kör över dig här utanför


Jag som vart så sjukt trött hela dagen. Kan lätt bli så när man kommer hem halv 6 efter en utekväll, haha! Men nu då? Inte sova tydligen...är trött i huvudet men ögonen verkar inte fatta att det är dags att sova.

Sjukt ont i tårna på vänster fot har jag med, vad gjorde jag igår? Så mkt dansade jag ju inte direkt, men om så ändå var fallet, dansade jag bara på en fot då eller? Men AAAAAAJ! ..kan knappt gå!

Några bilder sen igår:





//helena



He's such a beautiful disaster








love is really nothing, but a dream that keeps waking me


I fredags mötte jag upp Ida-Marie på stan, vi handlade lite gott till kvällen och for sen hem till mig. Blev tacos till middag sedan agerade jag frisör både på henne och en aning på mig själv hehe! När färgen var ursköljd satt vi oss i soffan med ett glas vin och ost och kex, riktigt myyys!

Lördag var jag ute i Birsta och kikade runt lite sen mot kvällen åkte jag till Lina och vi gjorde oss i ordning för 63 årskalas! Hade otroligt roligt. Kul att få träffa personer man inte sett på nå år. Efter Stadshuset och massa dans blev det lite nattkäk och sedan drog vi, ett helt gäng, tillbaka till Viktor för lite "efterfest". Dock var alla dödens så vi blev inte så långvariga. Efter ett tag tackade Ida-Marie, Bodil och jag för oss och tog en taxi hem till mig.


//helena


Fredag


Så då drar jag ner på stan :)

Ha en bra dag!



No happily never after,
That just ain't for me, because finally
I know I deserve better after all.


//helena



It's best if you just wait your turn


Åkte till Jennie igår kväll. Det regnade då och luktade precis som sommarregn, haha! Ååååh ge mig sommar! Vi poppade popcorn, såg film och surrade...eller surrade mest. Vi hade ju en del att ta igen.


Ska snart klä på mig och dra mig ner mot stan...eller om jag kanske tar en prommis först. Ska uträtta lite ärenden sen möta upp my one and only. Blir fredagsmyyyyyys ikväll!...som jag har längtat.



Just making my way, making a way through the crowd


Jag är vaken nu, jag vad gör jag vaken nu kan man ju undra?

Snöa gör det idag med, jag som ville ha våååår!!

Aja har lite saker att pyssla med idag, får se hur mkt jag hinner med. Kan möjligtvis bli träning med Jennie ikväll också, nice. Har saknat den jäntan nu, eftersom hon aldrig är hemma nu för tiden :)


// helena


Give me!?


Längtar till helgen! :D:D Men känns inte som att jag kommer hinna med allt jag ska göra. Dock kommer det bli awesome ändå.



Hittade förresten precis en sjukt snygg skjorta på Modekungen.se som jag bara måste visa!



Vill haaaaa!


//helena

Pick yourself up..


Nyss varit på spinning, jobbigt! Är helt slut!

Påväg hem mot bussen, nyduschat hår, osminkad och diverse. Möter en bil full med killar. Alla glor och tutar. Kul!? Hur tänkte dom där? ..Inte kan dom ha tutat för min skönhet iaf, haha! :s

Idag känner jag mig...ja inte sjutton vet jag. Men det jag däremot vet är att min favorit kommer till Sundsvall på fredag!


//helena


btw..var visst nån som tyckte jag var "grymt snygg" här i bloggen. Jag tackar och tar emot, haha :)

Tisdag


Idag har jag gjort en del. Bla tvättat. Gick bra idag, blev inte ens less även fast det var ett berg med tvätt haha! Sålt lite kläder, jag är bra på sånt nu :] . Sprungit bort till ICA och postat paket. Lagat mat. Tränat. Känner mig otroligt nöjd med dagen iaf.

När jag satt och åt lunch idag ringde min telefon. Blev lite ställd hm... minnen! B-)


//helena

Godnatt

 

"..I'm fragile
I'm hopeless
I'm not perfect
But I'm free.."



// helena


there, I just said it


Idag kan man börja söka utbildningar till hösten! :D:D Göteborg, Umeå, eller vad sjutton det blir, Here I come! :]

Blev ingen träning idag heller. Sängen och en film kändes så mkt mer lockande. Fy på mig. Men Ida-Marie tränar faktiskt inte heller idag så jag behöver inte ha så jättedåligt samvete. ( Dock är hon sjuk och kan därför inte träna, hehe^^ ) Men en promenad får det iaf bli nu och vädra tankarna lite.


Ha en bra dag!



//helena

Im done tipping on my toes


Igår eftermiddag blev det en väldigt trevlig och mysig middag med mamma på stan. Vi båda hade ju namnsdag så vi firade lite med god mat och ett glas vin.
Senare på kvällen blev det film med V.

Idag har jag varit på stan en sväng. Köpte mig ett par söta jeansshorts och kikade på en present till Jennie som fyller år imorn!:)

Den här veckan har varit en riktig slappvecka. Har nästan inte tränat nått. Men imorn blir det Ego och sen nästa vecka måste jag ta mig i kragen igen.


Bästa känslan idag: när jag fick på mig ett par jeansshorts i strl. 34!! Haha när hände det sist?


NU: Melodifestivalen!




Channing Tatum - grrrrrr! ;)

// helena

I'm having fun don't put me down


Grym kväll igår! Jag hade gått och lagt mig i sängen och var redo för John Blund. Men det blev att snabbt kliva upp igen för Lina ville jag skulle med på Aveny, självklart tackade jag inte nej.

När vi var påväg in slog det mig : Är det styrdans där?! Haha och självklart. Jag som inte kan dansa! Men ändå blev jag uppbjuden 4 ggr. Starkt jobbat av mig, inte sant?:D Hade så otroligt roligt! Vid 2 när vi åkte hem var jag helt snurrig i huvudet av alla snurrar hit och dit.


Det går mot vår, jag känner mig som en ny person, har 1000 ggr bättre självförtroende än för 2 månader sen, ser liksom hela livet annorlunda. Jag trivs otroligt bra med mig själv! Tror dessutom jag gått och blivit en liten Yes man woman.



Jag har namnsdag idag!
- det ska firas med middag på stan tonight :)





//helena

Don´t you know it takes more..


Seeeg idag! Varm ute +8 så man kanske ska ta sig en prommis? Men solen, vart är solen?

Ne först en dusch, lite hårinpackning och brun utan sol!


Utan smink, nyvaken, morgonfrilla. Kan det bli så mkt bättre?! :]



//helena

Baby


Guud vilken träningsvärk jag hade i baken idag! Kunde knappt ligga i solariumet, haha illa illa! Tog ett spinningpass för att mjuka upp kroppen lite ^^

Satt nyss och såg på "Allt för min syster" Tror jag satt och grinade genom halva filmen, haha typiskt mig!



//helena

Turned and walked away..


Åkte upp till Norra idag med Jossan och Lina. Knäppte mkt kort. Haha en del blev ju för fantastiska! :D

Senare middag hos pappa och Inger, trevligt :)

osv,osvosv...


..och så finns bara minnen kvar. Jag gjorde det som kändes bäst. Bäst mår jag utan dig, och då menar jag helt utan dig..


//helena

Hipp, hipp hurraaaa!


Hela dagen igår var bra! :) Började med en sväng på stan och fika med Jennie och sen kikade vi på fotboll i solen.
Mötte upp Lina på stan och åkte sen hem to my place och åt middag med mami. När vi ätit drog vi iväg till Töva för skridskor med Henke, Nisse och Tobbe. Dock nöjde jag mig att stå på sidan och spräcka den första cidern. Jag och skridskor går ju bara inte ihop, hehe!

Vi åkte sen hem och duschade, sminkade oss och gjorde oss fina för kvällens utgång! Lite senare kom Jossan också, sen drog vi till Henri. Innan stan hann vi med en sväng upp till Haga också. Mkt trevligt :D

Innan hemgång blev det Stadshuset, Svenssons och slutligen Allstar där vi rände runt resten av kvällen. Och eftersom det blev min födelsedag efter tolvslaget vart det många fina gratisdrinkar och eldshotar! Haha som tur var delade jag allt med Lina, maha!

Kvällens kommentar: "Ursäkta, inte för att vara oförskämd men du har tuggummi på stjärten!" HAHAHA!

Tack till alla som gjorde min kväll så bra! :)


Lite bilder som togs under kvällen:



//helena

Life is a highway


Igår kväll var jag och assisterade Jennie på Videoteket, kan bara säga en sak: Jag vill ha hennes jobb!;) Haha!

Drömde en konstig dröm inatt igen, eller konstig? BRAA dröm , mehe :] Synd bara att det bara var en dröm..

Ska snart ta och knalla ner på stan för en fika. Sen ikväll blir feest!


Jennie och jag har lite planer om Vemdalen, nu ska jag banne mig lära mig åka skidor!!!!!



Ha en underbar lördag!

//helena

Who can say when the roads meet..



Nu sitter jag här i mitt nya mysiga rum. Eldar doftljus, målar naglarna, äter lite fredagsgodis, lyssnar på Enya och har det allmänt bra. Enya är bra musik. Varken deppig eller för glad. Som mitt humör för tillfället, varken glad eller ledsen. Just nu känner jag bara för att få sitta här på sängen. Det hjälper alltid om tankarna snurrar för fort eller åt fel håll. Bara jag får samla mig en stund kan jag fortsätta som vanligt igen sen.


Senare ikväll åker jag ner till stan och träffar Jennie, älskade vän! :)





"...And who can say if your love grows,
As your heart chose?
Only time...

Who can say why your heart sighs,
As your love flies?
Only time...

And who can say why your heart cries,
When your love lies?
Only time...

Who can say when the roads meet,
That love might be,
In your heart.

And who can say when the day sleeps,
If the night keeps all your heart?
Night keeps all your heart..."
 
//helena

Unstoppable


Blev ett pump-pass med Lina förut, så nu är vi stora och starka! ..Så grymt fint väder idag så jag gick heeela vägen hem från Ego, duktigt va?

Tror nästan jag ska ta fram gitarren nu. Har liksom ett sug efter att lära mig nya saker. Haha och att spela gitarr går säkert bra med mitt tålamod^^


Och nu säger jag som Ida-Marie: jag längtar efter viiin! Men imorn blir det partyy!


Tog lite kort förut när jag var ute och gick. Även ett kort på mig själv bara för att jag är så jädra snygg!




//helena


I'm done with this


Ska snart packa träningsväskan och ta mig ner mot Ego. Har nämligen dragit med mig Lina och Josefin på MC idag. Haha hoppas dom dyker upp!


Jag har en känsla som är bra. Känns som att jag kommit en bit, en jävligt bra bit. Jag vet vart jag är på väg och framför allt vem jag är. Ingenting kan få mig att ändra mig nu. Det är här jag ska sätta punkten och ett nytt stycke ska börja.


Ne nu är det träningsdags!


//helena

The sky´s the limit


Nu drar jag ner på stan och möter upp Lina och Josie! :)




Ha en bra dag!

//helena

3 mars 2010


Igår var träningen riktigt jobbig. Först spinning sen core. När jag kom hem låg jag som en död sill i soffan. Uuuh!

Hahah fatta vilken sjuk dröm jag hade inatt. I korta drag: Jag åker till Turkiet själv och bara över dagen för jag inte har råd till nått mer. Tar tydligen en stor färja dit. Träffar Isabelle och Olle där, Isabelle blir hög av nån gas på båten och springer runt som en skållad råtta. Båten blir sprängd av missiler. Vi flyr och hamnar på en strand full med miner. Jag kliver på en mina och spänger bort halva benen. Det gör inte särskillt ont så jag fortsätter att springa. Vi simmar ut till några klippor för att ta nå småbåtar och ro bort från "fienden". Finns inte plats för alla på båtarna. Jag får ta en liten tunn simdyna och simma efter i havet som är fullt av hajar. Helt plötsligt står jag och pratar med Peder (Ida-Maries pappa) som säger till mig att:" Bara så du vet så står du sist på Ida-Maries lista över vilka hon ville ta med sig på båten, därför får du simma efter".

HAHAHA så sjukt!;O Och fatta vad jag blev ledsen när jag fick veta att jag stod sist på listan, blä för dig Ida-Marie!



//helena

2 mars 2010



"..Where you go through life so sure of where you're headin'
And you wind up lost and it's the best thing that could have happened
'Cause sometimes when you lose your way it's really just as well
Because you find yourself. yeah, that's when you find yourself..."



//helena

"Då kanske vi ska åt samma håll?"


Tänkte träna idag, blev avrådd från det och åkte bara ner och gick på bandet ett tag ist. Det blir lätt så jag tränar när jag inte har nått bättre för mig på dagarna. Jag menar jag tränade ju igår och ska träna imornkväll. Haha något liv borde jag ju ha utöver Ego? Men vad gör man när man är arbetslös och ens vänner jobbar? Sitta och virka är liksom inte min grej.


Såg nyss på Bröllopsfotografen, bra film!


//helena

RSS 2.0