Jag älskar när jag försvinner, jag älskar när jag vinner.


Hola!

Tänkte det var dags för en uppdatering. Mest för att jag är ensam i vår stora lägenheten för tillfället. Ligger sjuk med feber i sängen och tjejorna är ute och äter och tränar tror jag... Började med att jag fick satans ont i ryggen igår under eftermiddagen på spat.. och sen under sista behandlingarna även nacken så jag knappt kunde gå utan att det gjorde ont. Men gav allt jag hade sista behandlingen och fick 100 spänn i drix! Det är bra att vara envis ibland ;)

När vi kom hem stod en färdig middag på bordet. Elins mamma och syster är här på besök och var gulliga nog att fixa iordning allt tills vi kom hem. Efter lite vin, mat och en ipren kändes det bättre men fick feber i natt så blir nog hemma större delen av veckan som det känns, blä för det.

Bortsett från det kan jag verkligen inte klaga, har det huuuur bra som helst! I love it, love it, love it! Så otroligt fint här! Och för första gången känner jag att jag riktigt trivs på "jobbet"! Och när vi inte jobbar kan det till och med bli så att det blir kvällar med gratisdrinkar och kareoke haha underbart! ..har hört ryktas om att det snart kommer några norskar hit med...kan bli spännande! ^^

...så mig ser ni nog aldrig mer, jag blir kvar här i Spanien.

Hittade en bild på Elins dator som får avsluta inlägget för denna gång! Bye for now! <3





RSS 2.0