Now you're just somebody that I used to know.


Australia på TVn nu. Och här ligger jag och snyftar, typiskt mig haha. Ska snart tvätta bort sminket och krypa ner under täcket.

Kan inte fatta att jag åker härifrån om 1 vecka och 4 dagar nu. Men jag har lärt mig otroligt mycket under de här veckorna på Sportlife och jag ångrar inte för en sekund att jag valde att åka hit igen. Kan fortfarande inte lova att det är precis den här staden jag kommer flytta till i höst, även om det känns rätt just nu. Är så himla velig hela tiden, kanske märks eftersom jag tjatar om det här i bloggen hela tiden. Man vet aldrig vad som händer :)

Imorn är en bra dag!


Godnatt!


//helena

26 april 2012.


Det borde utan tvekan vara straffbart att släppa väder på gymmet!!! ( om man nu inte står där alldeles själv )
Stod på crosstrainern igår och trampade på så jag höll på dö. Så står en karl framför och lägger av en sjuuuuk FJÄRT....... Jag skojar inte när jag säger att den stannade kvar i luften i 5 minuter. Och att hålla andan i 5 minuter när man står på en crosstrainer och flåsar är inte att rekommendera. Jag är glad att jag sitter här idag ska jag säga huhu! Hur tänkte han där liksom!? INTE OKEJ.


Annars då? Jodå annars är det som vanligt ungefär. Det snurrar i min skalle av allt jag ska göra och allt som komma skall, men det är mest bara massa positivt! :)

Och imorn kommer Pappa, Inger och Mirja till Götet! :D




// helena

börjar se ett av alla ljus i tunneln.


Värdelöst att göra musli i ugnen när man sitter och filosoferar på annat. Hahah...men ah bara att plocka bort det mest brända och äta och se glad ut!

Har min lediga dag idag så passar på att göra massa nödvändiga saker jag inte hinner annars. Betala dom nedrans räkningarna, skriva klart skoluppgifter, träna, handla, göra matlådor, PTa med bror osv. Kommer bli en effektiv dag! :)

Känns bra att jag börjar få ett klart mål i sikte att jobba mot nu! Dock hittar man ju alltid nya mål när man nått första. Men hur tråkigt vore det inte om man gick runt och var helt nöjd hela tiden?

Ha en bra dag nu drar jag till gymet!



//helena

Once a failure, always a retard.


Blev en ganska konstig dag igår. Mamma, Henke, Kalle och jag tog tåget till Vårgårda för att göra ett tandemhopp. Sjukt förväntansfulla och spända kom vi dit, såg folk hoppa, fick ta på oss kläderna och selen och stod och väntade på vår tur. Då kommer dom fram och säger :" Tyvärr men det blev för molnigt nu så vi måste avbryta alla hopp."

Från att vara jättetaggad till att känna stor besvikelse över att inte få hoppa. INTE OKEJ. Men vad gör man åt vädret liksom? Vi får ta det till hösten ist.

Vi åkte tillbaka till Göteborg, gick ut och åt och hade en trevlig kväll ändå :)

Idag fyller mamsen år så vi ska ta en fika på stan och fira henne! Och ikv ska vi kika på Henke när han spelar Volleyboll.

Imorn väntar en ny vecka på Sportlife!

Puss heeeej. (oseriös bild om någon skulle råka missa det)


//helena

Jag känner mig fri, häng med mig.



Har precis varit och tränat.. Kom fram till att jag måste öka konditionen nu. Kämpigt, hatar kondition. Men ska det vara så ska det!

Nu ska jag åka ner till Centralen och möta upp mamma och Kalle vid tåget!

Finväder i Göteborg idag btw..........

Har en såndär halvful dag idag.



// helena

Mama Africa.



Nästa vecka ska jag börja ha PT-kunderna. Tror det kommer gå jättebra, ser verkligen fram emot det! :)

Känns som jag har tusen saker jag måste göra för tillfället...massa bajsuppgifter till skolan (ursäkta mitt omogna ordval) Orkar bara inte!!
Sista veckorna i skolan känns bara som nåt dom hittat på för att vi ska ha nåt att göra sista tiden. Uppguidening och grejer...är inte ett dugg intresserad av att bli guide, bussguide haha. Men ah är väl bara att bita ihop. Jag vill inget hellre än att bara få sluta skolan nu och flytta hit till Götet. Till hösten blir jag göteborgare så det så!

Hade ju mina planer på att stanna i Sundsvall ett tag där.. vet inte hur jag tänkte? Ska ju vara i Sundsvall i sommar, tror jag kommer vara ganska nöjd efter det.

Ja ja, kanske borde ta tag i nåt av alla tusen grejer? Allt ordnar sig.


Ska vi bli ihooop?...



//helena



If you like me, then say you like me.


Ligger just nu på sängen och känner mig otroligt nöjd med dagen. Imorse åkte vi till Sportlife och jag PT-ade lite med Lina, gick jättebra! ..förutom att jag höll på att stoppa en okänds människas vattenflaska i munnen hahah eeuuh! typisk mig.....

Sen blev det en fika med min eftersaknade Mia! :)

Och nu ikväll drog bror och jag till gymmet igen och jag körde att rätt hårt pass med honom! Heheh nice! :D Love it!!

Imorn väntar praktik och träning igen! Jag erkänner...jag har nog blivit beroende! ..dock gäller det att hålla beroendet vid liv...som jag hört måste man kämpa i 3 månader för att få det till en rutin. Men nog sjutton ska jag klara det! Ingen tvekan!


På fredag kommer mamsen och Kalle till Göteborg! Längtar :)


// helena

Hang on, just hang on for a minute. I've got something to say.


Så har ännu en vecka gått här i Göteborg och jag har redan gjort två veckor på Sportlife. Trodde väl typ jag skulle avlida där i torsdags av trötthet men det gick till sig haha.

Igår efter "jobbet" åkte jag hem och umgicks lite med syster innan hon åkte iväg och jobbade. Senare kom bror ner och vi tog oss ett glas vin/öl och surrade innan Lina kom hem igen.

Och sen drog vi iväg på fest. Fantastisk kväll! Älskar mina syskon som är lika mkt bästa kompisar som familj! <3 Och snart kommer även den fjärde hit!!

Imorn ska jag dra med dem på gymet och träna arslet av dom moahah!

Idag blir det nog en bakis-dag med Harry Potter - maraton, lite plugg och ba mååå! (fast konstigt nog är jag inte ett dugg bakis idag?)

Lina och jag igår innan vi drog iväg.

//helena

Did it show when I was weak? Whatever you see, that wasn't me.


Dagen har varit seg, riktigt seg. Har känt mig mer eller mindre som en zombie. Är inte gjord för att somna vid 23.30 och sedan kliva upp 04.30. Helt slut! Och nu har jag massa saker att ta itu med innan jag kan krypa ner i sängen. Dock har jag ju sovmorgon till 05.30 imorn ;)

När jag avslutat dagen på Sportlife imorn kommer Henke dit så jag ska träna han. Kommer bli kul, ska köra med han som bara den! haha :D

Och sedan är det bara att ta fram vinflarran för fest! :)


Nej dags att ta tag i alla tusen saker.

Saknar mina O-town girls!



//helena


Less på folk, man blir verkligen brydd över vissa...eller nä nu ljög jag.. Förväntade mig inte ett dugg egentligen. Standard liksom.




Addicted.


Nu sitter man här helt slut efter ett 3 timmars träningspass med Lina på gymet. Hon fick äran att vara min första PT-kund! Gick alla tiders! ...förutom lite smågrejer men det ska vi jobba på!

Efter det gick vi till ICA och handlade och tog med oss Peter hem på taco-middag. Och nu sitter vi här som tre slagna hjältar och ser Jönssonligan, lööövli. :)

Imorn väntar ännu en dag på Sportlife och allt vad det innebär. 06.00- 14. 00. Längtar redan! Det är inte många ggr i mitt liv jag längtat efter att gå till jobbet/praktiken men detta är awesome!

Resten av kvällen blir det plugg/film/mys med mina följeslagare!

Hej hopp!



//helena

be my april fool.


Dålig uppdatering nu känner ja. Men mina tankar är överallt och ingenstans just nu och jag vill mest bara fokusera på nuet. Så mkt nya intryck varje dag så jag blir helt snurrig. Men jag gillar när det är lite fart!

Ena sekunden vill jag bo i Gbg till hösten, andra vill jag bo hemma i Sundsvall, tredje kan jag lika gärna bo i Skåne. Har sökt utbildningar ungefär överallt. Har man ingenting som man känner binder en kvar någonstans är det ju inte så lätt att veta vart man ska. Meeen det ordnar sig! Har iaf fattat vad det är jag vill hålla på med i framtiden...tror ja haha.

Är sjukt taggad inför kommande vecka! Ska börja med mitt nya träningsschema. Och ytterligare en vecka på Sportlife väntar, GÖTT!

Var för övrigt och såg Titanic 3D på bio i fredags med Peter och Lina. Alla tre satt och snyftade huhu! Jag tröttnar aldrig på den filmen, men gruvar mig lika mkt varje gång jag ska se den. Fattar inte varför jag envisas att se den när det är lika hemskt varje gång? haha


åååååh!


//helena

Äntligen!



Kan tänkas att jag hittat mitt drömjobb!...PT är nog banne mig det jag vill jobba med. Trivs otroligt bra på praktiken på Sportlife och det känns som jag lär mig massa nytt varje dag!.... till skillnad från utildningen jag gått.

Trivs jättebra i Göteborg också! Allt är bara toppen just nu! Igår kväll när jag kom hem hade syster fixat och dukat fram massa kvällsfika! Och det tackade jag inte direkt nej till efter 11 h i gymet :))

Nu ska jag plugga lite sen kommer Lina och vi ska dra iväg och träna!


//helena









Spelar det någon roll? Nej kanske ingen. Kanske allt egentligen..


Då var jag i Göteborg! Som jag tjatat om detta men nu är jag här!! :)

Lina mötte mig på centralen i fredags, vi åkte hem med väskorna och sen ner mot stan igen för att köpa lite vin och sånt till kvällens fest.

15 pers i en liten etta, haha blev en redig fest det ;) Lördag bakishängde vi med Jacob hela dagen, köpte massa onyttigt och åkte hem och såg film...eller ja alla tre somnade och vaknade vid 19 igen haha. Sen blev det ännu mer film till sent. Skön dag!

Idag blev det långpromenad på morgonen sen lite plugg och diverse nödvändigheter medan syster jobbade. Fick träffa min otroligt saknade bror med!

Imorn börjar paktiken på Sportlife! Spännande :)

// helena



Ibland blir man verkligen positivt överraskad :)

RSS 2.0