Om vingarna bär..


HEEEEEEEEELG! Otrrrrroligt skönt. Rätt okej vecka ändå som har bestått av paketering, ganska intressant.

Imorn blir det Lager 157 och Falun med brudarna, nice baby nice! :D Vet egentligen inte varför jag skrev blogg nu, noll insperation haha...

Tog en prommis nyss med J och vi höll seriöst på att frysa ansiktena av oss, riktigt ilade i pannan, och näsan ramlade av efter halva vägen. Är nog typ 20 minus nu. Brrrrrrrrrrrr! Tur man har tillräckligt med underhudsfett annars hade jag nog inte levt nu. Neee nu en dusch inte lukta usch står högt i kurs för det är glassiiiiiiiiiiiiiiiiiigt!

PUSS heeej!
(observera min plut-pose nedan. säxy right?...eller var det inte så man gjorde?)


// helena


Men bryt inte ihop nu, du är bara en av många människor jag drömt om.


Första sovmorgonen på 13 dagar, gött! Fast konstigt nog kändes det mest jobbigt haha...

Igår var vi ett gäng som var iväg till Grönklitt och åkte skidor, hur nice som helst! ..förutom att jag åkte in i en gran, tappade staven och fik krap i tårna 1000 ggr. Inte det lättaste att sträcka ut tårna i sånna pjäxor haha..
Det var typ första gången för Lisa men hon var jäteduktig och sjukt underhållande ;)

Till sist blev det afterski! En sjukt härlig dag med fina vänner!

Nästa vecka går vi bara till onsdag, hur skönt!? Sen bär det iväg till Sågmyra och Falun med en hög folk :))

Jag och Lisa, två muppar i backen haha:



//helena

Vaknade med en konstig känsla i hela kroppen imorse.....man ska nog inte ta någonting/någon förgivet.

Im only one voice in a million but, you aint taking that from me.


FREEEEEDAG! Efter 12 skoldagar på raken är det äntligen helg!!

Gick bara till lunch idag så Lisa, Mia, Jonas, Daniel och jag åkte till Mora för shopping och fika, hann även med SUSHI, MÖMS!

Imorn blir det Grönklitt med ett gäng. Längesen man åkte skidor nu. Kuuult.


Satt och kollade på en del yngre tjejers profilbilder på fb nyss (haha fråga mig inte varför egentligen) och förlåt men guuuuuuu så irriterande. Varför gör man konstiga miner, plutar med läpparna och kollar in i kameran som om man vill äta upp den? Är man sexig då? Haha! har då aldrig jag fattat iaf? Jag menar när dom ler i verkligheten ser dom ut så då? Varför inte bara le vanligt och förstå att alla är så mkt sötare om dom bara kunde le naturligt? Och det värsta är ju typ att ju mer dom plutar med läpparna ju fler trycker på "gilla-knappen". Jag ska nog fan testa pluta med läpparna på min nästa profilbild och se om fler gillar då hahahah åh jag dör.......


// helena


Åh...vetintevetintevetintevetintevetintevetintevetinte..

But please tell me what there's to complain about?


Tjohooooo...måndag idag! Tisdag imorn, antagligen liksom. Nä men snart helg, vad händer då? donoo. Lite plugg, lite skidor kanske? Behöver ladda batterierna nu.

Var och tränade förut efter skolan, tror jag fick en överhög energikick efter det som håller i sig. Cyklade på spinningcykeln bara äälskar spinning! Älskar att trampa tills jag trillar av! Helt seriöst. Man ska helst inte kunna stå riktigt efteråt.

Sen verkar det som att våren börjar klarna upp. Som det ser ut nu från slutet av feb och 5 veckor fram SUNDSVALL sen efter det GÖTEBORRRRG 5 veckor. Fantastiskt!

Pusss heeeej



//helena

You know, I dream in colour. And do the things I want.


Trött dag idag, man blir trött av att gå i skolan utan helg i 2 veckor. PT igår och idag så det var roligt. Vi var i gymmet 6h av dagen igår så det var också skönt att få slippa "skolbänken".

Annars är allt typ på topp! Känns att det börjar närma sig slutet på Orsalivet och snart får vi alla ut i världen och visa vad vi går för! :D


Fick även ett sms från en sötpära där det stod att jag var saknad. Det värmde, det behövde jag!! :))



// helena





..lite läskigt nästan hur fort jag "glömmer". när det typ svalnar lite stänger jag av. vilket är sjukt störande när jag vill vara kvar ett tag till och se vad som händer.
.

La la la, whatever, la la la, it doesn't matter.



Full fokus på skolan...?..!...? Fast grejen är den att jag får energi när jag kommer hem från skolan inte tvärtom. Kan man få byta plats på det? Men jag måste ändå säga att det går bra.

Idag avslutade vi kursen Hälsoprofilbedömning, en riktigt intressant kurs faktiskt. Och mitt under kursen fick jag en idé om vad jag vill göra sen! ...men det tänker jag inte avslöja än, inte förrän jag är ritkgit säker. :)

Imorn är det PT på schemat! Kult! :D

bla bla ..onödig blogg egentligen :)


Jag på "jobbet" i Spanien, vet inte riktigt om jag saknar det haha.



//helena

Hey, I heard you were a wild one. If I took you home It'd be a home run.


Jag är ganska sämst ibland, och kanske en aning naiv .... Men nu ska jag ta mig i kragen. Mitt liv är sjukt bra, jag har alla möjligheter som finns. Allt som tynger mig tänker jag inte lägga någon större tid på. Det blir vad man gör det till :)


Kanske ett av de bästa citaten:

"I love you, but I love me more." - Sam SATC


//helena

Dunkande hjärtan klockan kvart över fem. Ingen vet ifall det verkligen hänt.


Jag var inte alls pepp på fest igår och tänkte absolut vara nykter. Och hur blev det? Alla var så glada och på g när jag kom dit så det blev helt tvärtom haha! Men kul hade vi! Älskar alla mina fina vänner, fulla som nyktra ;)

Imorn börjar en 12 dagars lång skolvecka. Ska bli spännande och se i vilken form man är nästa fredag ^^

Igår.


//helena


mitt tålamod har aldrig varit de bästa. och min magkänsla har aldrig ljugit och just nu är kanske bra tajming att lyssna på den?

Och hon springer med fladdrande lockar hon springer på taniga ben o hon bönar och ber och hon hoppas och tror att det inte ska vara för sent.


Fick undan en hel del plugg igår. Gick till Ida och Elin och vi kämpade oss igenom alla instuderingsfrågor i den 10 kg tunga pärmen till Hälsoprofilen. Duktiga vi!

Sen hade jag turen att bli bjuden på gomiddag och senare blev det glögg och mys på stureplan. :)

Håller just nu på att laga en skinkpaj, den står i ugnen....haha kan ju undra hur den blir. Jag är ingen mästerkock, men jag försöker ju iaf.


Ikväll är det fest! Skål! :))



//helena

livrädd med stil.


Gick bara halvdag i skolan idag, nice. Och klassresan verkar ska gå till Transylvanien, haha kan ju bli intressant :)

Nu är det långhelg, vilket nog kan behövas eftersom vi går 12 dagar i streck med början måndag. Kommer man vara lite trött? Dock är det tur att vi har PT till helgen så mesta delen lär vi spendera i gymet! :)

Imorn blir det plugg och myyys! Sen kanske fest på lördag :))

Ikväll tar jag det bara lugnt, har tänt lite ljus och krypit ner under filten.


//helena

gravitation, kanske kraschar till slut. men det spelar ingen roll för det jag känner just nu.


Första skoldagen avklarad! En helt okej dag, vi pratade om vilket resemål vår klassresa skulle ha i vår. Det är sjukt mkt att gå igenom eftersom det inte bara ska va en "semesterresa" utan utbildning. Vi ska även guida klassen och våra lärare, kan nog bli kul! Just nu står det mellan Skottland, Island, Tallin eller Transylvanien. Spännande!

Har gått runt med en bra känsla i magen hela dagen idag, vet inte vad det är men jag gillart! :))


Kom att tänka på en grej... det är tråkigt med folk som blir tillsammans med någon och sedan bara skiter i sin omgivning, eller sina vänner av motsatt kön iaf. Det är många som blir så, som bryter kontakten med en del.. varför liksom? Vill man bevisa nåt för den man är tillsammans med? och vad isf? Att man kan ge upp sina vänner för att bara vara med sin "nya"? Jag menar bara för man pratar med folk behöver det inte vara för att man raggar och diverse...man måste väl kunna ha kompisar av motsatta könet utan att den man är tillsammans med blir sur? Vad är det för förhållande annars? ..mer som ett fängelse.

...tyvärr har jag varit likadan själv. Skärmade av helt liksom, och ibland till och med mina tjejkompisar. Var aldrig med ut när det var fest utan satt hellre hemma. Antagligen för att jag till slut inte orkade med allt tjaffs. Dit vill jag aldrig igen. Men nu hade jag turen att ha underbara vänner som gav mig en till chans..


Lite tankar sådär bara! 



// helena

I didn't feel the fairytale feeling no. Am I a stupid girl for even dreaming that I could?


Så var jag tillbaka i Orsa igen! ..kändes först väldigt drygt när jag klev in i lägenheten. Men efter jag fått träffa Oscar, Jonas och Lisa kände jag att jag var hemma igen och att jag saknat mina fina vänner! :) Det är ju trots allt bara ett halvår kvar här. Och gud vad jag kommer böla sista dagen, ni kan inte förstå.


Mamma var snäll och skjutsade mig hit idag så ikväll får ja rå om henne innan hon åker hem imorn.

Är rätt trött på att leva i en resväska nu, packa upp - packa ner -packa upp - packa ner osv. Undrar ja när jag kommit så långt i livet att jag har en lägenhet i en stad där jag vet jag kommer stanna iaf ett par år? Snart hoppas jag!

Mina framtidsplaner är ju än så länge ingenstans och överallt. Känns som jag hamnar där jag hamnar. Det kommer bli bra i vilket fall :))

Puss hej från mig!


//helena


RSS 2.0