Old times


Kunde bara inte låta bli. När Ida-Marie la ut den här bilden på hennes blogg var jag tvungen att härmas och göra samma. Haha en sån sjukt härlig bild, eller hur? :D




//helena

Take it off


Söndag idag. Jag var duktig imorse och åkte till Ego. Drog med mig mami med. Vi kämpade på tills vi var alldeles knallröda i fejset. Sjukt snygga var vi haha!

Kollade nyss på när Johan Olsson tog brons i 5-milen. Otroligt bra jobbat! :D Jag har blivit lite av en OS-nörd dom här veckorna, tråkigt att det är slut nu. Blää!

Tog en liten promenad ikväll. Försökte knäppa kort på kanske världens största måne med mobilen, gick sådär. Haha men vad hade jag trott? Unnade mig lite choklad efter dagens träning också höhö.





//helena



Lördag


Har varit på stan idag och shoppat lite med mamma. Lyckades flirta till mig både fika, tröja och örhängen, mehe! :D

Sen fick jag mitt moment of the day. Nästan så jag blev lite småkär, hihi. Men det lär väl bara hålla i sig ett kort tag...som för Linn ungefär hehe.



//helena



No boundaries


Ja jag tänkte ju vinna på triss idag. Men dom planerna gick ju åt skogen rätt fort. Kan man inte få vinna en miljon åtminstone? :] Guuud då skulle jag åka till solen! Fyyyyy vad skönt det skulle vara!


Sen tycker jag faktiskt Jennie kan sluta springa runt i Stockholm och ist komma hem hit och äta fruktsallad med mig! Haha!

Sen tycker jag det kan bli 7:e mars så jag får fylla år, få lite presenter och feest! Hehe!

Sen tycker jag att det kan bli 15 mars så jag får börja söka utbildningar!

Sen tycker jag det kan bli mitten på april så jag får åka till Göteborg!

Sen tycker jag att det kan bli maj så Isabelle kan komma hem från Australien!

Sen tycker jag det kan bli sommar så jag får ränna runt med Linn och Ida-Marie och mayhema lite! Haha!


Gäller att ha lite framtidsplaner nu om jag ska överleva dom sista vintermånaderna! :)


//helena




Torsdag


Guuud vilken träningsvärk i benen jag har idag! Såå jag tog ett spinningpass idag för att göra saken bättre, hehe.


Inatt hände en läskig grej btw, min dator slog igång sig själv, nästan så jag blev lite rädd uhuu! Finns det spöken i mitt rum?! ;O


//helena

hero of war


Ja jag vet inte vad som tagit åt mitt liv och dom runt omkring, men den senaste månaden har det hänt småsaker..eller småsaker och småsaker..beror på hur man väljer att se på det ( eller hahahha garanterat en "småsak" xD ...internt ). Men anyhow, det har hänt saker som fått mig att titta upp lite, som garanterat fått mig på bättre humör iaf. Går jag mot ljusare tider tro? Isf tackar jag och tar emot.

Var på bodypump idag, gud jag skakade som en gammal gumma när jag gick därifrån, haha! Mina armmuskler är verkligen ynkliga.


Fick geléhjärtan idag, jag blev glad!:)





//helena

Because I can!


Planerar resa till Göteborg! :D Shopping, mys, träffa bror och mkt mer! Längtar!


Nu: OS!


//helena

Out into the world


Idag stod spinning på schemat, gud jag trampade så jag höll på att ramla av cykeln, haha! Men det känns så grymt bra efteråt, tror jag blivit beroende.

Efter Ego gick jag till Lina så hon kunde justera min hårfärg. Jag måste ju vara sämst på att färga håret. Tyckte jag gnuggade och masserade in allt men icke, missade ju för sjutton halva huvudet. Bra där Helena ..?

Bachelor Girl - Buses & Trains



//helena






 

 


Söndag


Otålig till tusen! Ge mig sommar..och framför allt ge mig höst! Jag vill flytta och börja plugga!!!! Jag vill veta om jag kommer komma in på det jag vill...eller jo på nått vis kommer jag komma in där jag vill. Jag har ett första alternativ som låter hur bra som helst, men är lite osäkert. Och sen har jag ett andra alternativ där jag vet att jag isf kommer komma in och det är absolut inte fy skamm det heller :) Längtaaaaaar!


Ida-Marie skickade massa kort på msn nu. Åååååh vad härligt, jag vill åka till drinkarna och värmen igen.




//helena

Like a star


Usch vilket väder! Är inte avundsjuk på Jennie som sitter på en buss halva dagen idag. Dock är jag avundsjuk på att hon åker till Stockholm i typ 2 veckor, jag  vill med!

Hade en bra kväll igår, vi agerade taxi, planerade inför framtiden, jag lekte frisör, vi gjorde fruktsallad, snackade massa skit, såg melodifestivalen, kikade på två filmer bla I love you, Beth Cooper. Haha den var kul/töntig, en "må bra-film" helt enkelt.




"..Forget me your on your way.
we don't have to stay in touch.
we may remember some day.
'til then it doesn't matter that much.."


//helena

Life is, life is, life is good


Sitter och väntar på att min date för kvällen ska komma och hämta upp mig.

Ha en trevlig lördagkväll!



//helena

Life has a funny way..


Good morning! ...eller god förmiddag kanske?
Sitter just nu här och är "barnvakt" och två små söta hundar. Väääldigt roligt. Jag är nog mer en kattmänniska än hundmänniska, haha.

Aja så vad ska jag göra av dagen? ...Hade tänkt att kanske träna idag men så blev ju icke fallet när jag blev lämnad kvar hemma med dessa små vovvar. Ikväll blir det iaf pyjamasparty! ...eller hur var det? Hahah! Äh vi får se vad jag och Jennie hittar på :)






//helena

Do you know me?


Sjukt vad nöjd jag är över mig själv! ...Idag var jag på spinning till och med, jojo! Otroligt kul var det också så mer sånt blir det definitivt!

Det är så skönt att jag äntligen börjar få lite klarhet över vad jag vill göra av mit liv. Och så skönt också att det bara är mig det hänger på, ingen annan. Har på känn att det här året kan bli det bästa på länge.





// helena

Variation behövs!


Ja nu tänkte jag variera mig lite och byta blogg. Dels för skojs skull och dels för att det känns som att mitt liv tagit en ny riktning och då vill jag gärna lägga det gamla bakom mig. Dock kommer jag ha kvar den gamla bloggen eftersom det finns en del minnen jag tycker är värda att ha kvar.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0