Torsdag


Så var det helg! (förutom yogan imorn då ) Skönt!

Idag har vi haft redovisningar på våra grupparbeten i turism-kursen känns sjukt bra att äntligen vara klar med det!

Sen slutade vi och några i klassen åkte på en liten utflykt. Själv fick jag snällt stanna hemma pga tid hos vårdcentralen, kul jul!

Sen blev det en härlig promenad ner till sjön... Ikväll blir det nog inte mkt, kanske lite plugg om orken räcker till.

Men imorn kommer pappa, Inger och Lina hit och hälsar på iaf! :D Längtar! Jag ringde och bokade bana på bowlingen också. Tänkte att jag skulle spöa dom lite hehe ;)

Idag..





"..So many times I’ve been caught up in lies
Though I know they don’t lead anywhere
But you’d understand if you knew how to mend
A heart that cannot be found.."


//helena

No I don’t need a hand, I’m the queen of the land.


Lång dag idag. Började med föreläsning om Glada Hudik teatern. Så himla bra! :) Sen begav vi oss tillbaka till skolan för att göra klart grupparbetet. Sen hem och plugga sen tillbaka till skolan igen för tentagenomgång. Känns lite mer som jag kommer klara tentan nu måste jag säga..eller hoppet finns för nu fattade jag att jag nog klarar mig utan att läsa igenom HELA den tjocka , tråkiga boken. Wuhuu! haha.

OCH JAG MÅSTE KLARA TENTAN ANNARS KAN JAG INTE ÅKA HEM SISTA HELGEN I OKTOBER!!!!
Så håll en tumme för mig nu ;)


Är helt slut i huvudet nu kan jag lova. Har tänt lite ljus och lyssnar på musik för att få ordning på mina tankar. Sen är det bara att plugga till redovisningen imorn också sen är jag klar för idag.



// helena

Tisdag.


Igår efter skolan blev det en sväng till Mora med grabbarna för lite nödvändig shopping. Sen gick vi och köpte pizza och kikade film. Vi såg Seven pounds, sorglig film fast en trevlig kväll ändå :)

Ne nu ska vi koncentrera oss på lektionen!

(gillar för övrigt att jag var mer teknisk än läraren, hur det gick till har jag ingen aning om haha ;o )

Vi tycker det är kul med datalektion!...ellet nåt.



//helena

Söndag.


Gårdagen var bra. Blev middag hos Oscar med Jonas och Kakan. Sen kom fler folk och vi umgicks lite innan det var dags för bowling. Det var roligt, jag vann över alla 13 meheheh, sjukt stolt ;D

Idag tog jag en ordentlig sovmorgon sen har jag städat hela lägenheten, behövdes kände jag. Sen bara plugg. Börjar bli lite nervis inför tentan nu.

Drömde en sjukt hemsk dröm inatt också om min roomie. Hua, grinade nog natten lång. Blä på det. Men jag kände en stor lättnad imorse när jag  vaknade och märkte att det bara var en dum dröm haha. Tack och lov ^^

Dock fick jag reda på en otroligt hemsk och tragiskt sak idag, usch varför händer sånt här? :( Man ska ta vara på sina nära och kära när man har dom här.

Ikväll dissar jag mina grannar för att plugga lite och bara vara ist. Behöver vara för mig själv ibland och få lite space för att få ordning på tankar och mig själv helt enkelt. Kan vara skönt ibland :)



//helena




Oh, once the lights go down I will
wipe this frown of my face
And once this race is run
Oh, I'll seize the day
yeah I'll hit the highway
But not, not quite yet


until you deside to wake up.


Jaha fredag igår och jag som tänkte ta det lugnt....går inte så bra här i Orsa har jag märkt haha! Alltid är det nån som ska ha fest. Och man kan ju inte sitta hemma och missa nåt. ^^ Började med middag hos Fanny i hennes superfina lägenhet ( otroligt avundsjuk! ) med henne, Kakan, Johanna, Oscar och Jonas. Mkt trevligt. Sen drog vi oss mot Daniel för fest och lite sanning och konsekvens. Måste säga att sånna lekar gör mig nervös hah! Sen avslutades kvällen..som kvällarna ofta gör, att vi och ett gäng gick hem till oss.

Hade hur som helst en mkt trevlig kväll.


Nu sitter jag och väntar på att Kakan ska komma hem och sen blir det middag hos Oscar och till sist bowling med några från klassen. Underbara lördag!


Till veckan köper jag gymkort!!! Slut på latmasken!


// helena

So I wrap my heart in bubble plastic, just in case it breaks.


Blir inte mkt bloggskrivande nu för tiden...har ju inte fått mitt skitinternet än. Less! Men snart hoppas jag.

Dagarna rullar på här i Orsa, torsdag idag och det betyder heeelg! :D ..förutom yogalektionen imorn men jag räknar det som helg ändå :)

I helgen vet jag inte vad som händer, förutom bowling på lördag kväll med några, ska bli kul och jag kommer spöa skiten ur alla mehehe :) ..bara min revbensskada sen nollningen kan bli bra, hehe! Sånt som händer^^

Måste ta tag i tentaplugget nu med känner jag! Men kvällarna går mer åt att umgås och se på film med några i klassen en trappa ner. Men nu är det skärpning...faaaaast får se om jag följer med ett gäng till Mora senare eller om jag och boken stannar hemma ist....hm. Haha svårt beslut.


Att ha en roomie är btw inte alls dumt! Slipper känna mig ensam när man kommer hem om dagarna, slipper komma på vad jag ska äta till middag själv, slipper försova mig(haha). Får någon som bakar bullar åt mig ;) och ha någon att snacka lite skit med..listan kan ju göras hur lång som helst! ..


Kakan och jag en kväll för nå helger sen haha!



//helena



Saknar faktiskt mina tjejer där hemma nu! <3 ..(eller ja tre i Sundsvall, en i Stockholm och en i Umeå rättare sagt!)

Onsdag


Idag var det skola heeela dagen med presentationsteknik, rätt roligt måste jag säga :)

När vi slutat gick vi hem, såg en film sen blev det dags att bege sig mot stranden för lite grillning, lekar och mys med klassen och några fler. Mkt trevligt! :)

På lördag blir det nollning, haha kan blir riktigt bra känner jag ;)

Ne ..nu tv sen sängen! Godnatt!

Bild från stranden härom kvällen.





..Hon sa: "Nu har jag rensat ur, nu spelar ingenting nån roll

Nu kan det blåsa vart det vill, för nu är allt tillbaks på noll

Och här kan allting börja om, nu kan jag se vad jag förträngt

Nu ska jag passa mig för dom, som aldrig gjort som dom har tänkt

För jag vill aldrig bli en sån, så har jag lärt mig det igen

Det kanske passar nån, men inte mig och inte än"...


//helena

Måndag


Måndag idag, en väldigt jobbig sådan. Inget har gått som jag velat. Men men då kan det ju bara bli bättre iaf ^^

Dock har jag det sjukt bra här så det gör inte så mkt med en skitdag. Imorn tar vi nya tag!

Ikväll har Kakan och jag varit ute och gått en sväng och fjantat oss...lite som vanligt. Sen kom Erika och hälsade på..vi åkte till Mora en sväng ( och vad vi gjorde där säger jag iiiiinte hehehe! ) Och nu sitter vi och ser film...

...så nu orkar jag inte skriva mer idag :)

// helena

It's just the strangest thing..


Ja här går det segt på bloggfronten! Men har inte riktigt haft ork eller tid. Men det rullar på med tex.. plugg, kvällspromenader, underbara klasskompisar, gå vilse i Orsa, inte vattengympa, förvirrade sms med en förvirrad vän, tidiga mornar, fest, förkylningar, pasta, pasta igen, och pasta, yoga, en ko hos grannen?...och massa, massa annat!


Här har ni en bild på hur mitt rum kan se ut en lördagskväll iaf haha ;)




Nu blir det snart att kika på Idol med min sambo!
Godkväll!:)


//helena

Stannar till i natten och jag känner mig fri.


Borde städaaaaa...men orkar inteeeee! Jag har det så bra här i sängen med datorn på magen. Haha! Sjukt seg är jag idag. Om jag inte hade vart så sliten hade det blivit pizza och film hos Oscar med några till i klassen...men kände att det får vänta till nästa gång :P

Imorn är det måndag och ny skolvecka! :)


Söndag och tankarna snurrar i huvudet... Mkt som hänt sen jag flyttade hit. Framför allt känslomässigt med allt nytt, nya människor, ny skola, ny lägenhet, en ny sambo, som jag, tack och lov, klickade med direkt! :) Men så mkt nytt..och allt, konstigt nog bara positivt. Turen kanske har vänt haha? Och jag märker att någonting speciellt jag kunde tänka på varje dag tidigare börjar blekna. Finns ingen anledning att grubbla över det som varit. Ingenting blir bättre av att sitta och fundera över vad man kunnat gjort annorlunda. Det mesta händer av en anledning. Och det finns nåt bättre.


//helena

Swischa förbi.


Härliga helg! Men just nu är jag mer än nöjd med att det är söndag. Mår verkligen som jag förtjänar. Usch denna jäkla tequila! haha! Hade sjukt roligt igår. Började med att större delen av klassen ( och lite annat folk ) kom hem till oss på förfest. Skittrevligt måste jag säga. Det knäpptes en hel del sjuka kort som jag absolut inte vill se idag haha ;D

Sen drog vi oss mot Hotellet för mat och mer fest. Vi dansade, dansade, dansade och diverse. Och en sak är ju säker.. jag och Kakan är rätt störda när vi festar tillsammans ;D Erika, Carolines kompis, var här på besök i helgen också, det var trevligt :)

När jag kom hem inatt slapp jag till och med städa och diska glasen. Erika och Caroline kom hem före så dom hade redan städat ihop allt, snälla som dom är! Det är bra att ha en roomie! ^^


Jag i helgen..
( kan hända att jag måste göra ren min spegel^^)



// helena

Torsdag


Idag hade vi lite segare föreläsning måste jag säga, tyckte nog vi alla 90 st som satt där. Men man vänjer sig väl :) Efter vi slutat idag var det bara att gå hem laga sig lite middag och sätta sig och läsa turismvetenskap, kul jul hehe.

Ikväll har jag och Caroline varit ut på en kort kvällspromenad, för att få lite rast från pluggingen. Nu sitter jag här och dricker cola och äter naturgodis. Får se om jag orkar läsa mer senare..

Men imorn är vi lediga och då väntas lite mer plugg och sen en liten förfest med klassen sen kräftskiva. Kommer bli mkt trevligt! :)


// helena


Onsdag


Jag lever! Och jag har det riktigt bra! Har gått halva veckan nu och än så länge känns allt positivt. Har haft föreläsning idag med en sjukt skön gubbe. Han var riktigt rolig att lyssna på faktiskt haha :)

Caroline och jag har fått det fint här i våran lägenhet, dock är väl köket inte så fint än men det kommer!
Klassen är superhärlig och lärarna med.

Ne nu hinner jag inte sitta här med idag! Ska göra mig iordning för grillning, vin och lekar! :D

Ha det bra.

Jag idag ( så ni inte glömmer bort hur jag ser ut ^^ )

// helena

RSS 2.0