och fast jag inte saknar dig, så känns det som om världen skulle rasa om du glömde mig.


I lördags var det koppningskurs som gällde! Gjorde sjukt ont men samtidigt ganska skönt på nått vis. De flesta i klassen låg och skrek eller typ skrattade för att inte börja grina av smärtan haha härlig dag ;)
När dagen var slut cyklade jag hem och somnade någon timme, vilket inte var så konstigt kanske.

På kvällen var vi bjudna till Linda på middag och lite vin-mys. Jättetrevlig kväll! ...vi tog även en sväng till campus för att kolla läget innan vi begav oss hem. Dock kände vi oss alldeles för nyktra för att vara där men blev kvar och surrade med lite folk ett tag iaf :) .. och btw så suger jag på biljard.

En kort men bra helg har det varit iaf. Och dags för mig att sova, tänkte träna innnan skolan så bäst att krypa ner snart. Good night!

i lördags..



//helena

mina känslor har jag svårt att lämna bort. om dom tror att dom har sårat mig har dom bara missförstått.


Så var det fredag, älskade fredag!

Började med att jag försov mig, jajemen bra start på dagen? Så fick skynda skynda upp och sedan iväg för att göra det hemska provet jag gruvat mig för hela veckan....dock visade det sig att jag underskattat mig själv, kunde faktiskt mer än jag kunde. (konstigt nog när jag typ bara pluggat en halvtimme sammanlagt inför det). Dock var det mkt läraren sagt på lektionerna som var med och jag verkar ju ha lyssnat riktigt bra då ^^

Sen drog vi och tränade, jag trampade på spinningcykeln så benen nästan trillade av mig!...haha ne, men nästan.
Efter det gick jag hem storstädade, skrev klart ett arbete, duschade och betalade alla räkningar. Hann med en hel del innan Johanna hämtade upp mig och vi åkte in till Mora för att shoppa lite nödvändigheter inför Spanien och mat inför kvällen.

Blev tjej-mys här hemma ikväll med tacos och Idol och massa skratt och skitsnack.

Nu måste jag snart krypa ner i sängen! Upp tidigt imorn för koppningskurs!


Vi ville så gärna se Idol så bar in köksbordet in i mitt rum för att kunna sitta framför tv:n och äta. Alla sätt är bra..




//helena

Don't lose who you are in the blur of the stars. Seeing is deceiving, dreaming is believing.


Sista kundebehandlingarna i Spa är gjorda!! Hur skönt?! ..nu ser jag ljuset i tunneln. Teoriprov imorn sen ska jag till gymet och springa bort alla bekymmer från den här veckan och sen fredagsmysa med brudarna.

På lördag blir det koppnings-kurs hela dagen. Ska bli intressant och riktigt kul faktiskt! 15 min koppning motsvarar ju 45 min massage så vi lär va måttligt möra lördagkväll. Elin ville "hitta på nåt kul" med vin inblandat på kvällen... hm jag får nog avvakta med mitt svar. Kan ju sluta hur som helst ;)

Bara 4 veckor kvar tills SPANIEN BABY! Längtar!


Ne nu lite mer plugg, sen kryper jag ner i sängen .



// helena

I never gone with the wind. Just let it flow. Let it take me where it wants to go.


Ledig hela dagen, schöönt. Har varit hurtig idag...tränade på gymet imorse och nu ikväll blev det en långpromenad. Först en timme med Elin och sen tog jag en extrarunda på vägen hem, lyssnade på musik och rensade tankarna lite..

Pluggade även lite. Drog på mig min Onepiece och tog fram böckerna...vilket var ett misstag. Onepiecen var så varm och gosig så jag somnade haha. Jädra oflyt hela tin!...

Har även skickat iväg lite paket idag som jag sålt på Tradera. Och tur var väl det att jag sålde grejer där annars hade jag nog inte överlevt denna månad, väldigt knapert i kassan nu kan jag lova! ...får nog ta och gifta mig med någon rik karl snart så jag inte hamnar på gatan!


Nu blir det nog film sen sova :)
GODNATT!



//helena

Dom tappade och jag hittade. Dom gick iland och jag flöt iväg. Det här är min tid.


Den stora nollningen är över och jag mår precis som jag förtjänar. Det började kl 10 igår morse och höll på hela dagen, kvällen och natten. Var riktigt roligt att se alla nollor springa runt och göra alla stationer med mer eller mindre trevliga saker. Var faktiskt riktigt nöjd över att få stå på sidan. ;)

Sen drog vi hem för att ladda inför festen på kvällen. Jag var dödligt trött så somnade i 3 timmar..men när jag vaknade var jag fit for fight igen!
Jag var lite småseg att göra mig klar så Jonas och Kakan fick sitta på min säng och kolla på ett tag innan vi gick till Susanna och Mattias för att förfesta, segmomma som jag kan vara ibland^^.

Hade verkligen jättekul och som vanligt skulle jag kanske inte tagit den där sista tequilan, men jag blev faktiskt bjuden och då kan man ju inte tacka nej, mehe! Har lite ont i mina armbågar idag också efter några vurpor igår, smidigt. Men som sagt, en kanonkväll blev det :)

Jag och mina brudar igår.



//helena

La la la, whatever. La la la, it doesn’t matter.


Himla nöjd med denna dag. Först skola men en 80 minuters algbehandling, både få och ge. Sjukt sköööönt, höll på somna som vanligt ^^

Gick till systemet för att inhandla liiiite alkohoool tills imorn, ska ju vara full hela dagen imorn så måste ha lite mehe.

Avslutade dagen med thai-boxning tillsammans med tjejorna. Var först tveksam till om jag skulle våga följa med när Ida berättat om grabbarna med massa tatueringar och rakade huvuden. Hahah men det var inte läskigt alls och killarna var rätt okeja ;)  Så nu några blåmärken rikare ligger jag utslagen i sängen efter 2 timmars träning.

Imorn är det dags för nollning (därav min kommande fylla haha ). Klockan 10 börjar kalaset och jag bara lääängtar tills jag får se alla stackars nollor!

Ett exempel på hur det kan bli när det är fest i Orsa.


// helena



Jag känner inte igen mig, det här är inte jag. Jag tar allting så enkelt. Har förträngt hur det var.


Dagarna rullar på, fortare än förväntat faktiskt..

Och igår hade jag mina första kunder i spa. Gick rätt bra! ..förutom att när jag skulle göra en ansiktsbehandling och spraya med ansiktsvatten över ansiktet på kunden så var den vriden åt fel håll så jag sprayade vattnet rakt i ansiktet på mig själv ist haha. Typsikt mig, fröken flum. Men kunden märkte inget iaf så det var ju bra ^^

Sen har jag kommit igång bra med träningen också, känns bra! Blev 45 min på crosstrainern och 45 min styrka idag. Fast skulle hellre springa på bandet men mina knän tillåter som vanligt inte det, värdelöst.


Snart helg och då blir det nollning, grymt!


//helena

Om du vill ha mig så säg till, för själv vet jag inte vad jag vill. Jag har försökt att ta tag i nån men händerna kan inte hålla still.


Sitter här och väntar på att jag ska få mig själv till att plugga. Kortdag idag på skolan så har en del tid att ägna till plugg. Sen ikväll blir det träning, ny vecka - nya tag!

Sitter och lyssnar på Melissa Horns nya album. Underbara kvinna!


Orkade inte platta håret imorse så ser ut som ett troll idag.

Men det är måndag, då får man se ut så.


//helena

Don't jump the train just because it's not moving doesn't mean you're on the wrong track.


Igår blev det en road-trip till Falun med tjejerna. Vi åkte strax efter 10 och var hemma vid halv åtta på kvällen igen. En jättebra dag med lite shopping och roligheter! Stannade även en sväng på hemvägen för att ta lite kort i det fina vädret.

När jag kom hem var jag rätt slut så la mig i sängen och såg film resten av kvällen. Idag har jag varit helt död hela dagen..en av anledningarna kan ju vara att en fyllepära smsade halva natten men jag skyller inte på någon :)

Nej nu blir det plugg!
Bilder från igår:

Konstigt att jag tycker om Dalarna?




//helena

I said maybe, baby.


Äntligen fredag! Den här veckan har varit sjukt långsam. Går bara och väntar på att kundbehandlingarna nästa vecka ska börja, lite nervöst är det ju. Känns som jag kommer springa runt där som en förvirrad höna. Men förhoppningsvis kommer det gå vägen, jag kan ju det här :)

Ikväll hade jag och några till drop-in massage på skolan. Eller jag var bara "värdinna" pga mina armar. Dock var det inte så många som ville få massage ikväll så vi satt mest och surrade om allt mellan himmel och jord...eller ja, Lisa och jag hade ett speciellt samtalsämne som man kan prata hur mkt som helst om men aldrig komma fram till nåt vettigt om ;)


Ikväll har jag placerat mig i sängen med en film. Kände att jag behöver detta och känna att det är helg! Känner faktiskt ett stort sug efter att plocka ner gitarren från väggen nu...men som vanligt avstår jag. Jag hatar mitt kassa tålamod! ...kanske på söndag?



Imorn blir det road-trip med bönorna mina!


// helena


You see it, you want it, you find it, it's yours.


Seg dag idag..eller otroligt nice dag på skolan iofs. Fotmassage, skalpmassage och ansiktiskur. På slutet slog vi ihop allt till en 50 min behandlning, hur skönt!? Hahah jag var hur nära som helst på att somna och börja snarka, charmigt liksom.

Sen var det bara att åka hem och tvätta mitt berg med tvätt, skönt att ha det gjort kan jag lova. Somnade på sängen i vanlig ordning när jag kom hem också...fattar inte att jag ska ha så svårt att somna på kvällarna.

Dagen avslutades iaf med en promenad med Mia och Elin, skönt. I helgen blir det hårdare träning kan jag lova! :)


Fuck you! .. säger jag bara till dig syster som flyttade till Götet idag! Jag vill ju också!



//helena


If today was your last day.


Var uppe till alldeles för sent igår, vilket resulterade i att jag tvärslocknade på sängen när jag kom hem från skolan. Jag måste verkligen ha min skönhetssömn annars kan jag inte fungera haha.

Annars har dagen varit bra, roliga lektioner idag, mkt skratt :)


Men till något mindre roligt. Flygplansolyckan i Ryssland idag. En av de omkomna var Stefan Liv.
Så otroligt tragiskt och hemskt. Och åter igen påminns man om hur oförutsägbart livet är. Man ska ta vara på alla sina nära och kära och verkligen uppskatta det man faktiskt har. Man vet ju aldrig hur länge man har allt kvar.


".. If today was your last day
Would you make your mark by mending a broken heart?
You know it's never too late to shoot for the stars
Regardless of who you are
So do whatever it takes
'Cause you can't rewind a moment in this life
Let nothin' stand in your way
Cause the hands of time are never on your side
.."

R.I.P.


// helena

Don´t stand so close to me.


Har ångest över att jag inte pluggar, ändå pluggar jag inte. Vad är felet? Hittar på alla möjliga ursäkter för att slippa..tränar, lagar massa matlådor, letar fram grejer att sälja på Tradera, åker till Mora, sitter bara rakt upp och ner och stirrar. Hahah nåt fel är det ju definitivt. Känner inte för att ta i böckerna, inte ens med tång. Ge mig motivationen tillbaka!!!

Hittade en bild sen i våras(?) på mig och Lisa, söta eller hur? :))



//helena


Wicked.

LITE UPPDATERING FRÅN HELGEN:

Så var Aqua Jam - helgen över. Vilken grym helg! I fredags var det fest med H7orna vi satt ute och hade kräftskiva, sjöng snapsvisor och hade otroligt trevligt. Sen gick vi vidare till en lokal där vi spelade musik, dansade och hade oss och till sist drog vi bort mot campus där allt annat folk var, bra kväll!

På dagen på lördag var det tävlingar i vattenhoppet så vi kikade på det sen gick jag hem, tog en powernap och var på topp igen för mer fest!!!
Det kom hit en hel drös folk och började festa medans jag sprang runt och hade ångest över vad jag skulle ha på mig haha. Sen blev det middag på Hotellet och sen gick alla tillbaka till oss, och vilken förfest det blev! Sen drog vi tillbaka till Hotellet och fortsatte kvällen där. När de stängde drog vi bort mot Campus. Kl 05.30 klev jag innanför dörren här hemma. Fantastisk kväll, tack för det! :)

Igår mådde jag inte som en prinsessa, haha. Vid halv 5 orkade jag ta mig upp ur sängen och gick bort till den efterlängtade pizzerian för maaaat med Elin, Ebba, Ida, Mattias, Tony, Alex och Johanna. Alla mer eller mindre slitna.


Lite bilder från helgen (snodde från fb) :






//helena

RSS 2.0