Eenie Meenie..


Igår var det en riktig slappdag. Åkte ut till Allsta och fikade lite och umgicks med familjen. Dock kände jag mig mer död än levande hehe :]

Idag har jag varit ute och cyklat i solen en sväng. Och snart ska jag dra mig ner mot stan och möta upp Jennie för tacosmiddag och massa mys. Vi har mkt att ta igen nu känner jag!

Sen ska jag vara barnvakt åt en liten krumelur i några dagar heheh! :D

Ha en bra dag!

En såååå skön låt.



//helena

Do you care, about all the little things or anything at all?..


Sjukt, sjukt, sjukt vad trött jag är! Men det är det värt. Kvällen igår var bra, bortsett från vissa delar .. Men i stort sätt mkt bra :) Vi började hos Håkansson och jag trodde jag var asbra på att jonglera med en fotboll, haha. Vin och fotboll funkar inte så bra ihop tror jag. Sen tappade jag min ring också på vägen ner mot stan.. men bäst som jag är hittade jag den igen! ..efter typ 15 min och mkt tjat från Lina haha!
Mestadels av kvällen spenderades på Stadshuset där vi skakade rumpa och drack en och annan drink.

Ne nu ska jag iväg på en liten åktur sen blir det nog sängen rätt snart känns det som.



//helena

Ridin' solo


Snart kommer Lina hit och ska kika i min garderob efter nåt att ha på sig ikväll, hehe. Vad har man annars vänner till? :] Sen drar vi oss ner mot Håkansson rätt snart färhoppningsvis. Feeeeeeest! Vad har man annars helger till? ;)

Ha en bra kväll!

 

"..Now I'm feeling how I should,
never knew single could feel this good, oh,
Stop playing miss understood,
back in the game, who knew I would, oh,
So flex how I spread my wings,
loving myself makes me wanna sing, oh,
Oh yeah, yeah, yeah, yeah, yeah.."


//helena


Can't we pretend?..


Kanske borde sova? ..men är inte så trött. Har nyss sett på en film som gick på tvn. "Million dollar baby" Bra film, sorgligt men ändå fint slut. Grinade faktiskt inte, bara nästan hehe.

Imorn tänkte jag kanske gå ner och kika på Kuben när dom spelar match....om vädret tillåter.
Sen är nog en utgång inte alls omöjlig :)


Godnatt!

//helena




"Can't you see that when I find you, I'll find me.."

Don't try to follow me.


Tråkväder idag med, vad är det här? Nu är det ju helg då vill man ha fint väder!!!!

Aja ska ta en sväng ner till stan sen och fika bla..

Längtar till om en vecka, då kommer äntligen my one and only hem över sommaren! Galna sommarnätter, tacomiddagar, sol, bad och mkt mkt mer har jag bokat in dig på, just so you know! ;)


Ha en bra fredag!



//helena

I could really use a wish right now..


Blev stan en sväng förut för en fika och klippning för Linis. Men bajsväder är det ju :P Ska städa ihop lite här hemma nu tänkte jag. Sen kanske slå på en film. Riktigt mysväder idag, synd bara man inte har nån att mysa med ^^

Jag förut innan stan:



//helena

In the air..


Har varit som en zombie hela dagen idag, vet inte alls vad det är med mig? Ont i en tand har jag med, värker i hela käken, får nog ringa tandläkaren imorn :P

Tänkte iaf att jag skulle hitta på nåt idag så jag ringde Isabelle som även hon var lite seg idag. Meen snäll som hon är så kom hon hit och gjorde mig sällskap heeela dagen :D <3 Bra dag idag :)


En gammal bild på oss :D




Godnatt!

//helena

She's got both hands in her pocket, and she wont look at you.


Hade tvättstuga idag sen for jag till Birsta med Lina, spenderade nästan hela dagen där, trevligt trevligt!

Ikväll vet jag inte vad som händer, antagligen inte mkt.


Vet inte riktigt vad jag ville ha ut av det här blogginlägget... kände att det kanske fanns en del att skriva men kom på att jag nog inte alls ska skriva det här hehe B-)

Godkväll!

//helena

I´ll do you like a truck


Igår blev det som sagt jobb. Var lite småtrött eftersom jag inte kom i säng förrän sent kvällen före men det gick bra ändå:)

När jag slutat hämtade Lina mig och vi for ut till Allsta och åt lite smörgåstårta hos farmor, mums! Efter det drog vi iväg ut till Västanå och hämtade upp Emelie som skulle fixa Linas naglar. Vi åkte till Emelies syster i Bosvedjan och hade en riktig tjejkväll men surr, fina naglar och pizza ;)

Och idag har jag ju skämt ut mig en aning IGEN. Förstår inte att jag inte kan bete mig, hahaha!

Aja nu ska jag tvätta färdigt sen ta en sväng till Birsta.


// helena

I'd rather hurt than feel nothing at all.



Blev en trevlig middag i Allsta för farmor idag. Fick träffa en stor del av släkten, det var roligt :)



Ja sen är det ju söndag, vilket betyder mkt tankar som snurrar..fast vad det är tänker jag inte skriva här...bara att:...jag blir sjukt less på mig själv... Jag har sånt otroligt dåligt tålamod.


Dock blev jag räddad från min söndagsångest av Madde som ville ha med mig på bio med henne, Jonas och Linus. Najs najs..Vi såg Kick Ass, haha sjuk film men faktiskt bra ;D Efter blev det donken.

Ne dags för mig att krypa i säng, jobb väntar imorn!

Godnatt!

//helena

Söndag


Jag har haft det otroligt bra i Göteborg, började till och med lära mig staden lite smått, jag med mitt lokalsinne hehe! Det var väldigt roligt att få träffa bror, blir så långt emellan gångerna nu när han bor där nere :(

Vi har iaf shoppat, suttit på ett jättemysigt fik och fikat. Tagit lånpromenader i solen genom staden på kvällarna och ja bara haft det bra. Ville absolut inte åka hem igår. Men finns det mer tid i sommar åker jag nog ner igen! :) Trivdes riktigt bra i Göteborg märkte jag, kanske en stad att flytta till ? Antingen till hösten eller längre fram, inte alls omöjligt!

Idag blir det 80-årskalas för farmor. Ska bli riktigt trevligt :)

Sen ska jag på intervju i Orsa den 14 juni! Dom kontaktade mig från Hälsoturismutbildningen som jag sökt till och ville jag skulle komma dit då. Man kan bla bli massör, styrketräningsinstruktör och spa-terapeut m.m. Utbildningen är på två år.. Så kanske jag flyttar till Dalarna i höst, vem vet :D Lät ju inte allt för fel.

Imorn blir det jobb! Lovely!:)

Bilder från Götet:



//helena



Påväg!


Nu sitter vi på tåget påväg mot Göteborg! Längtar tills vi är framme, längtar efter bror!

Våran vagn har problem med ventilationen, självklart... jag svettas som en gris haha! Sen sitter det två "kändisar" i vagnen bredvid, det tycker jag är coolt B-)


Mamma och jag nu på tåget, folk måste ju tro att det är nåt fel på oss...





//helena

He's gonna be trouble for me..


Åkte till Jennie igår och vi hade "myskväll" med film och massa gotta. Vi surrade om massa som vanligt. Och Jennie valde en dålig film ;) Fast nästa gång ska jag välja...och jag som alltid väljer så bra filmer !?

Aja idag är det tvättdag, kuljul.. Sen måste jag packa inför imorn med. Åker ju till Göteborg dåå! Längtar!!

Sen har jag en deadline till fredag också...den är halvt klar nu. Hehehe B-) Förstå vilken rolig sommar vi kommer ha i sommar! Den bästa hittills känner jag på mig. Sååå MAYHEM!

Ha en bra dag!




//helena



I left my head and my heart on the dance floor.


Godmorgon, eller förmiddag kanske man ska säga. Har nog aldrig sovit så bra men samtidigt så oroligt som jag gjort inatt. Haha vaknade vid fem imorse av att en stor, fet, äcklig mygga satt framför näsan på mig. (Den var verkligen gigantisk!) Uuuuäääh. Först täkte jag döda den, men hur fint skulle det bli på min vita tapet? Så jag låg och stirrade på den tills den surrade iväg ist, hehe ^^ Finns det nåt värre än småkryp? Spec getingar, det är min stora skräck! ..började ju till och med grina och skrika när blomflugor kom för nära mig när jag var liten har jag fått hört. Hehe vilken tönt jag är.

Aja idag måste jag försöka få tag i fröken Nylund och hämta min väska...och på tal om det, har ju en annan väska hos Håkansson också. Gud vad jobbigt. Varför ska jag lämna saker överallt?

Sen måste jag hämta ut tågbiljetterna också. Åker ju till Göteborg på onsdag! Lovely!


//helena

High on life.


Lina hämtade upp mig vid 13-tiden igår. Vi åkte och uträttade lite ärenden och till sist for vi ut till Allsta och hälsade på Inger och pappa och fikade lite. Sen var det raka vägen hem för att börja göra sig iordning för kvällen. Klockan 17 började vi vandra bort mot Jonas där det skulle grillas med ett gäng. Så otroligt fint väder var det, nästan lite gatufestfeelings där ^^

När vi kom dit grillade vi, surrade och spelade kubb. Mkt trevligt :)

Efter ett tag begav vi oss upp mot Linn där det var massa annat folk. På vägen ner mot stan svängde Ida-Marie och jag in till Håkansson för att kolla läget och sen blev det Svenssons och Stads.

Hade en otroligt trevlig kväll :) Nu börjar sommartiderna, love it! :D

Men jag har definitivt mått som jag förtjänat idag , haha men det var det så värt. Har typ sovit hela dagen förutom när jag åt middag. Vaknade sista gången vid 20-tiden. Men jag tvivlar inte ett dugg på att jag kommer kunna sova sen ändå haha.


Tog mig en prommis i finvädret nu ikväll också...eller jag gick och köpte chips men ändå ^^




//helena

Sleepyhead.


Blev en riktig långfika idag på Charm, som vanligt när vi två sitter där ^^ Linn kikade förbi en sväng och även Viktor och Gustav, trevligt :)

Nu har vi fått helgbesök här hemma också, Håkan och hundarna kom tidigare ikväll. Blev en liten prommis med hundarna förut sen blev det mest lite fredagsgodis och tv. Fredagsmys helt enkelt :D

Ne ska kanske se film nu sen sova, måste vara pigg och fräsch för grillning och fest imorn. Som jag längtat!


Mysvovvarna vill visst sova hos mig inatt. Trevligt att ha nån att snarka ikapp med, mehe.

Godnatt!


//helena

Free like a flying demon.


Tråkväder idag, tur jag ska ner på stan och fika med bästa Ida-Marie nu! :D

Ha en bra dag!




//helena

now it's all up to you.


Följde med Jennie och Daniel till hattparaden i Bergsåker tidigare idag för att kika på Jennie när hon uppträdde. Var faktiskt roligt att se och hon var såååå duktig! :D

Medan Jennie förberedde sig och gjorde sig i ordning kom Daniel på att han ville spela på trav. Han köpte en V75 men vi fattade ingenting haha! Bra där. Jag nöjde mig med att köpa en kokt korv och kolla på alla fula människor i sina hattar ist ^^

Efter uppträdandet var Daniel snäll och skjutsade hem mig. Det tackar jag för! Sen blev det en lång varm dusch, blev lite frusen av att stå där.. och sen har jag inte hunnit med så mkt mer idag.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Får se :)


Imorn blir det fredagshäng på Charm iaf!


Här är lite bilder från idag, dock inte så bra kvalitet men bättre än ingenting!:D




//helena

Hellre en hängmatta i parken än hängpattar i marken.


Blev ett efterlängtat Charmhäng idag och som vanligt blev det ett antal timmar med massa babbel, i like!

Mer hade jag nog inte på hjärtat för tillfället ^^

...eller jo,  nu ber vi till gudarna att vi får fint väder på lördag kväll!



//helena

Leave me be.


Längtar tills jag får veta vart jag kommer in och vilket program det blir i höst! Vill bara bort härifrån nu. Finns inget mer att hämta här. Jag vill ha nytt. Börja om.


Har hittat en ny favoritlåt


Godnatt.


//helena


Just so you know.


Tog en prommis ner till stan imorse. Lina var snäll och färgade håret på mig, eftersom jag märkt att jag inte är den bästa på det ^^ Sist missade jag ju halva huvudet, hur lyckas jag?

Och sen kom äntligen Isabelle! Gud så jag saknat henne! :D:D:D <3 Men nu är hon hemma efter ett halvår i Australien, Nya Zeeland och Hong Kong. Vi satt och surrade halva dagen och timmarna bara flög iväg. Men det är mkt som händer på ett halvår som man måste berätta^^



//helena






Det känns som jag kommit till en återvändsgränd. Jag hatar att inte veta, jag hatar att inte ens få en liten ledtråd..Hur ska jag kunna ge nåt då? Då kan det lika gärna vara. Jag orkar inte om ingenting är värt ens lite..


Have you heard the news today..


Såg nyss på Sex and the City the movie. Åååh så bra! Och som vanligt grät jag en skvätt, haha! Men sånt kan bara kännas skönt ibland.




//helena




"..Du blinkar förskräckt
när jag ställer mig bredvid
Du ryggar tillbaks
när min hand just ska röra
vid din...

Men det är så det ska vara
Det är så vi vill ha det nu
Det är så det ska vara
Som en perfekt och underbar lag
Perfekt och oförstörbar
som jag.."



Hon är inte nåt man får..


Vaknade vid sjutiden imorse och kunde sen inte somna om. Som när det är för mkt tankar som snurrar och man bara tänker och tänker och inte kan släppa det. Så blev det imorse. Omöjligt.

Kanske blir att jag åker till Lina senare och fixar min fina utväxt. Skulle vara ganska välbehövligt känner jag :P

Känner mig lite smått uttråkad för tillfället, så uttråkad att jag ser på Simpsons, haha sjukt!

Och btw...jag ska nog fan allvarligt söka till Bonde söker fru haha! Vem vet, the love of my life kanske finns där? Värt ett försök kanske ;) ..men om jag inte skulle hitta kärleken där kanske jag kan bli TV-kändis genom programmet ist? Jag kanske kan bli lika känd som Anna Anka eller Maria Montazami? Inte fy skamm.......kan hända att jag svävade iväg en aning där. Men man kan ju alltid drömma^^


//helena




I'll run away

Ne men en lista såhär på söndagskvällen kanske..


Visste du..


att jag vill ha sommar nuuu!
att jag har en underbar vän som kommer hem imorn efter 6 månader ifrån mig!
att min senaste kyss ..ehm ja, pass!
att jag lyssnar mycket på musik, just nu: Lisa Ekdahl - Hon förtjänar hela himlen
att jag funderar på att slå på en film och sova snart.
att jag pratar med mig själv när jag har tråkigt.
att jag inte gillar sånt jag inte förstår mig på.
att min första riktiga kyss var hemsk, haha!
att kärlek är någonting jag inte kan leva utan.
att jag gillar känslan efter ett sjukt jobbigt träningspass.
att jag alltid kommer att vara den jag är.
att jag är förälskad i min framtida man, som jag inte riktigt vet namnet på än?
att sist jag grät var väl när jag såg någon sorglig film, tönt som jag är ^^
att min mobiltelefon är lite cp ibland.
att när jag vaknar på morgonen studsar jag upp som en sol och ner som en pannkaka!
att innan jag går och lägger mig borstar jag tänderna? Kan ju kännas lite ofräscht annars..
att jag just nu tänker på..skulle du bra gärna vilja veta va!?
att i morgon kommer jag att träna bla..
att jag hoppas att jag kommer få ett jobb snart.
att jag verkligen vill leva ett långt och lyckligt liv och inte dö i förtid, vore ju lite tråkigt kanske.


Godnatt från mig!





Hmm konstigt det där..och ja inte vet jag.

//helena




Cause this is my life, my friend, and this is my time to stand.


Gårdagen/kvällen blev riktigt lyckad! Började med att jag åkte till Linn och mötte upp henne sen promenerade vi till Coop och köpte till grillgrejer och sen gick vi vidare till Jonas. Där grillade vi tillsammans med Jonas och Marcus, eller dom grillade väl och vi tittade på haha.

Efter ett tag kom det lite mer folk och vi spelade Yatzy, surrade och hade trevligt!
Det var jag, Linn och ett gäng grabbar som senare åkte ner på stan. Vi hann med Memento och Stads innan det var dags för hemgång. Dock försvann Linn när vi var på Memento och jag blev kvar med killarna, men jag klagar inte haha.

Hur som helst, hade en jättetrevlig kväll igår! Och tack till Jennie som stod ut att skjutsa oss fram och tillbaka. Du är guld värd gumman! :D <3


//helena

All night long


Jaa bättre än så där blir det tyvärr inte. Nu ska jag snart springa till bussen. Ses i dimman :D



//helena

Turn the lights off.



Igår kväll blev det lugnt vilket betyder att det blir fest ikväll så klart!

Tänkte först att de flesta var lite småtråkiga och inte ville gå ut men igår fick jag en förfrågan av Linn och inte kan man väl tacka nej! :D Sen frågade även Christoffer så får se om vi kan ses på stan ist. Så får jag gå ut med han nästa gång ist. Sen ska ju den grisen utomlands snart så det är inte så synd om han ;)

Ska snart åka till Birsta en sväng. Och sen efter det hem och börja göra sig iordning. Och, som va vanligt, den eviga frågan, vad sjutton ska man ha på sig? Jobbigt :P

Varken Linn eller jag har någon kamera ikväll heller så vi får försöka göra det bästa av situationen och knäppa med våra så otroooligt braiga mobiler. Visar sig hur det kommer gå, haha.


Haha hittade en gammal bild på oss, jag skrattar alltid lika mkt varje gång jag ser den!;D



// helena


Friday I'm...


Ligger på sängen och har lite småtråkigt, men ändå rätt nöjd med att bara vara själv ändå. Ganska skönt ibland. Jennie åkte till henne stuga och lämnade mig här, buhu! Så vad som händer ikväll vet jag inte. Får se :)





"..Du sa hon var svår
Rent omöjlig att förstå
Det kan tänkas du har rätt
Mellan er två var det så

Men nu vill du åberopa brott
Och nu säger du i raseri
Att den föräderskan har gått
Jag säger hon har gjort sig fri.."


//helena

Fredag


Fredag. Och så sjukt fint väder! Tråkigt att jag måste till Arbetsförmedlingen mitt på dagen bara, blä.
Vad som händer i helgen har jag ingen aning om. Ingen utgång skulle jag tro iaf. Jag laddar inför den 15 ist. Ska bli så himla kul :)

Kanske blir att jag hittar på nåt med Jennie och nå fler ikväll, men väldigt osäkert dock så vi får se :)

3 dagar kvar nu tills min älskade Isabelle kommer hem! Som jag har längtat! :D

Funderade på att sätta mig ute på balkongen en stund nu innan jag måste ner till stan...men näsan och kinderna är fortfarande lite småröda efter gårdagens solning så kanske är bäst att låta bli ? hehe så kan det gå.


// helena

I wanna be a billionaire so fucking bad


Har haft en mkt bra eftermiddag och kväll med Jennie. Var meningen att vi skulle åka och träna men när vi väl kom fram till Friskis märkte vi att vi var en timme försena, haha bra där! (Y) Så vi vände om och gick tillbaka till stan, köpte med oss lite fika och åkte hem till mig och mös. Sen blev det fotbollskikning resten av kvällen. Ronia kom dit och hade filt med sig, det var mkt uppskattat! :D


//helena






"..berätta vad det är
den där linjen i din hand
berätta vad det är så jag förstår
hur jag ska nå dig
berätta vad det är.."


Torsdag

Hur ska man veta om typ alla är otydliga eller oseriösa..hur ska man veta om nån är seriös? Jag kan inte läsa tankar. Och tänker inte försöka heller för sist jag trodde jag kunde blev jag bara otroligt lurad och sårad. Så för guds skull låt mig inte gissa, då ger jag upp på en gång..


Nu ska jag ta cykeln ner till posten och försöka få tag i den där nedrans karln sen kanske åka ner till Ego..

Ha en trevlig dag.


//helena



"..this much I know is true
that God blessed the broken road
that led me straight to you.."

Onsdag


Mina knän mår inge bra, dom gör ont. Dumma knän... Varför ska inte jag kunna röra på mig som vanliga människor? Buhu less.. Slutar med att jag sitter som en tjockis i en rullstol. Åååh så attraktivt! Jag kommer få många friare jag.

Haha positiv jag känner mig nu. Aja ska kanske slå på nån film att somna till.

Imorn blir det träning med Jennie iaf, vare sig knäna håller eller ej!


Godnatt!

//helena





..and there she goes again, it's alright.

Pretenders.


Imorse frågade Lina om vi inte skulle ta en cykeltur i det fina vädret och why not ?
Jag klädde på mig och började vandra ner mot Håkansson för att hämta min cykel. Lina kom och mötte mig halvvägs med hennes cykel och sen blev jag halvt tvingad att sitta på hennes pakethållare resten av vägen ner. Ajaj, min rumpa är nog både lila och blå nu efter alla gupp och kanter haha! Hatar att sitta på pakethållaren!

Sen cyklade vi upp till Sidsjön. Var meningen att vi skulle gå runt, men Lina hade "råkat" tagit ett par icke så gåvänliga skor. Otur! Så vi köpte med oss en apelsinjuice och banan och satt och surrade på en bänk längst spåret ist, haha latmaskarna. Men det var faktiskt mkt bättre än promenad! Sen blev det fulväder så vi tog och cyklade hemöver till Lina och såg på lite "Andra avenyn" och åt mariekex, hehe. Blir hårdbantning nu fram till sommaren så man vågar visa sig på standen ^^





//helena

Tisdag


Var en sväng till Birsta idag och kikade runt. Men var inte riktigt på humör för shopping, eller fönstershopping får väl jag nöja mig med nu mer ^^

Sen åkte jag hem och lagade mat och bara var, typ som vanligt. Var väl inte på nåt vidare humör resten av dagen eller kvällen heller. Bara allmänt less. Men inte så konstigt kanske.

Aja imorn blir det kanske lite träning. Sen får vi se.. Jag älskar mitt meningslösa liv, hur är ditt liv?

Ne nu är det nog sängen snart, godnatt!




"..let it slide
let your troubles fall behind you
let it shine
until you feel it all around you
and I don't mind
if it's me you need to turn to
we'll get by

it's the heart that really matters in the end.."


//helena

Måndag


Satt och kikade på "Bonde söker fru". Jag vill ju bo på landet när jag gift mig och skaffat familj. Hmmm kanske ska söka och se om nån av bönderna vill ha mig till sin fru. Haha! Why not kanske hittar mannen i mitt liv?

Jag är ju trots allt ganska snygg och jag har ju bott på landet och haft massa får och grejer så jag borde väl ha en bra chans?

Lyckades fånga mina allra bästa sidor nu när jag posade lite...Jag menar bättre kan det ju inte bli. Vem skulle tacka nej?


//helena

..someday, someday.


Ser på Humorgalan och sitter och kastar popcorn på mamma, ibland är man lättroad^^

Imorn är det måndag och en ny träningsvecka. Ska försöka få nån rutin på det nu hehe. Får se hur det går, ska göra mitt bästa iaf! Börjar med spinning imorn 11.45. Efter det kanske det blir en sväng till Birsta och om jag hinner träning igen med Jennie :)

Man blir brydd över folk ibland. Men antar det inte är nåt att lägga ner varken kraft eller tid på...


Trevlig kväll.


//helena

Söndag.


Har nog aldrig varit så trött som jag var igår kväll..la mig i sängen och trodde jag skulle få sova. Men icke. Min telefon ringde och pep om vartannat. Svarade inte på nåt. Blev bara irriterad haha.

Idag blir det lite städdag här hemma. Måste diska undan lite och diverse. Tänkte ta mig en promenad senare också. Sen får vi se vad som händer och sker.


Ha en bra söndag.


Just nu är jag måttligt förvirrad..varför bryr sig folk? Ibland passar det och ibland inte. Va inte så sjukt svår för då är jag också det.



"Cause everybody knows that, nobody really knows
How to make it work, or how to ease the hurt "


// helena

it's the heart that really matters in the end.


Ikväll har jag varit sällskap åt Jennie på jobbet. Hade en del att ta igen, mkt som hänt som vi inte hunnit prata om så det var riktigt roligt att få vara där ikväll med henne.

Ska strax sova tänkte jag, är sjukt trött.


Man tror man hittat nån som inte är som alla andra, som verkar förstå en och som helt enkelt bara är en bra och "normal" person. Synd bara att du verkar vara precis som alla andra...


Tidigare ikväll innan jag for ner till stan.

Godnatt!


//helena

Take it off


Igår eftermiddag tog jag cykeln och cyklade iväg till Håkansson. Vi inväntade Ronia som blev tvungen att jobba över och sen åkte vi till Haga till Martinsson där han och Calan höll på att laga middag. Medans vi väntade på mat lekte jag frisör och fixade Ronias hår. Blev så fint sååå haha. Efter ett tag kom Salle också dit så vi blev lite fler middagsgäster. Och middagen hade grabbarna lyckats mkt bra med :)

Resten av kvällen bestod av surr och kortspel..som nog drabbade mig mest eftersom de flesta tyckte om att utsätta mig för diverse saker. Hahaha! Men lite roligt var det med. Jag hade iaf en väldigt trevlig sista april :)


Jennie och jag hemma hos Linn för någon helg sen. (Och förlåt att jag aldrig tog mig ner på stan igår gumman. Men kikar kanske in på jobbet ditt senare idag! :) )



//helena

RSS 2.0