Got this feeling that you can't fight. Like this city is on fire tonight. This could really be a good life.


Så då var väskan nästan packad! Imorn bär det av på kryssning och sedan Riga tors-sön. Kommer bli awesome! Sista resan med klassen och antagligen sista gången vi kommer hitta på någonting tillsammans så... förutom på avslutningsmiddagen då. Känns lite tråkigt men men livet går ju vidare och dom man vill hålla kontakten med kommer man ju inte mista :)

Annars då? Jo annars kan jag numera KALLA MIG PERSONLIG TRÄNARE! Wohoooo! :D Jag klarade tentan och är så sjukt glad!!

Helgen var hur bra som helst, skola, sol och bad (fötterna) nere vid sjön, sitta på en filt ute i solen, lite fotboll, pizzamiddag i kvällssolen, myyys, sitta på pakethållaren och få blåmärken i rumpan, grillning och kubb med massa fina människor :)


Bilder sen helgen.. Snodde från Kakan :)









//helena

Too much light in this window, don't wake me up.


Det är inte klokt vad mycket plugg vi har just nu...känner mig helt tjock i huvudet av allt jag måste tänka på...men nu har vi kommit en bra bit på väg. Har haft redovisningen av införsäljningen, vi har haft uppguidningen ( så nu är man även guide! ) Och idag gjorde vi klart rehab och tejpning på PT-utbildningen.

Så det som återstår nu är PT-prov både praktiskt och teoretiskt. Men efter denna helg är även det avklarat! ...lite drygt med skola en helg när det ska bli kanonväder dock. Fast tror det kommer bli en toppenhelg ändå :)


Tycker klockan kan gå lite fortare nuuuu :))

Bilder från de senaste dagarna..

Vackra dalarna.


Jag innan införsäljningsredovsningen.


Skön dag med plugg på balkongen.



Puss heeej!

// helena

these are better days.


Jaha så märkte jag igen att jag är sämst på att skriva blogg.. jaja!

Helgen är över iaf, har fortsatt med läkarbesök och grejer... jag verkar ha en mystisk sjukdom som ingen kan säga vad det är. Men jag verkar ju överleva också.

Helgen har varit grym! Har umgåtts med fina vänner och haft besök..:)
Och nu är det inte länge förrän vi tar våran examen! Och nästa vecka blir det Riga men bla kryssning och diverse! Kommer bli awesome! :))

Hej från mig!


// helena

all I need is a time machine.


Noll motivation till bloggen nu känner ja. Har rätt mkt att göra så då känns det ju inte så jätteviktigt att uppdatera här..

Så vad har hänt i helgen? Inte mkt... fick åka in till sjukhuset i fredags men jag lever så inge värre med deeet. Sen har jag fått undan rätt mkt plugg vilket känns underbart!

Har förövrigt börja tänka om lite IGEN...blir nog inget fortsatt plugg för mig i höst. Har kommit på att det finns så mkt annat kul att planera inför ;)


Imorn är det ny vecka, ledig tors och fredag, gött! Och på fredagkväll får jag finbesök från Arvika :)


Bjuder på en snygg bild på mig i en minst lika snygg jacka ;)




//helena

Vem ska stoppa dina steg från att få gå till mig?


Tillbaka i Orsa! Än så länge känns det bara bra att vara tillbaka, fått träffa mina älsklingar som jag saknat mycket! :)

Annars då? Jo annars är det plugg, plugg, plugg som gäller, måste inom de närmaste dagarna:

  • Skriva ihop vad jag ska säga under guide-turen
  • Göra införsäljningen
  • Skriva en rehab för fotled
  • Linda/tejpa ett x antal personer
  • Göra uppgifterna för Hotell
  • Justera det sista på kostcoachingen innan inlämning ikv
  • Skriva det sista på PT-uppgiften
  • Plugga till kostprov
  • Plugga till PT-provet
Hm har jag missat nåt? Tror inte det... Men konstigt nog känns det som jag har ganska bra koll på allt. Jag kämpar och står i. Imorn SKA hälften bort från listan!!! :)


För övrigt är Jonas en riktig pärla som ställer upp och skjutsar och hämtar mig fram och tillbaka, stor blöt PUSS till han :)


Hej från mig och mina böcker.




// helena


It's right now and we're right here.


Så har Valborg varit. Var sådär lite lagom taggad inför festen och grillningen. Men trots att grillningen uteblev och det blev stekt kyckling ist och jag typ inte kände en kotte där blev kvällen helt klart svårslagen!..Och jag ägde ju som vanligt på beer pong ;) En sån festkväll man aldrig vill ska ta slut. Men trots det hamnade ett trött gäng hemma hos Peter igen vid 2 och alla somnade minst sagt ovaggade. Tack alla som gjorde det till en bra kväll!!

Och förutom Valborg har ena halvan av familjen varit här på besök! Och vi har kikat på bror som spelat volleyboll, ätit mysiga middagar, shoppat m.m.

Lånade bilder av syster.







//helena

RSS 2.0