det var nåt i luften den kvällen.


Så då leker jag hemmafru här igen och bakar tekakor, dock slänger jag inte lika mkt mjöl runt mig i lägenheten den här gången, jag lär mig ^^

Idag var bror och jag ner på stan och shoppade kläder till honom..då jag är extremt fattig student fick jag bara se på utan att köpa nåt buhu.
Jag tyckte det var skitkul och skulle kunnat gå runt hur länge som helst medan han började svettas redan i första affären....hrmf karlar.

Har haft några vilodagar från träningen nu men imorn tar jag tag i det igen! Jag ska inte tappa motivationen nej nej!

Sen har jag funderat lite och ju mer jag funderar och ju fler dagar jag spenderar i denna stad blir jag mer och mer säker på att jag flyttar hit nästa sommar när jag är klar med min utbildning, är ganska så kär i Göteborg.

Jag innan stan idag:

// helena


just a little bit dangerous.


Det blev utgång igår. Även fast jag satt hemma och velade in i det sista om jag skulle med eller inte. Men till slut tänkte ja: "vad sjutton sitter jag här och velar för!?" Så då var det bara att slänga på sig lite smink och dra iväg eftersom bror och hans kompisar redan var på berget där festen var.

Och det var en jäkla tur att jag tog mig i kragen och åkte dit för det blev en grym kväll! Träffade verkligen många trevliga människor. :) Märkte knappt att det regnade heller. Det enda som var lite oflyt var att jag typ bröt av mig halva tumnageln när jag skulle vara duktig och hjälpa några att öppna en badboll för att fylla på luft, annars var allt tipptopp! ;)

Kvällen avslutades sedan med dans och trevligheter på Yaki -Da.




//helena


Who am I to feel so free?


Nu jäklar är jag på g med träningen igen. Känns otroligt skönt! Är ju på tiden då jag måste vara fit inför höstens pt-utbildning.

Senast idag var Mia och jag och simmade 1,6 km, rätt bra för nybörjare. När vi klev upp ur bassängen igen var det verkligen pensionärsgång, vankande från sida till sida. Jag hade till och med skavsår under armarna av allt vevande i vattnet. Fråga mig inte hur jag lyckas haha?

Och igår var jag på spinning, känns i rumpan idag kan jag lova, men åh vad jag älskar det!

Fast en sak är då säker!...Killen i receptionen på gymmet vet vem jag är nu.......Gud att jag aldrig kan bete mig?!...i korta drag: frågar vart salen jag ska till är - går iväg - går fel - måste fråga igen - ska dra mitt kort och pricka av mig i datorn vid dörren - blir nå fel - trycker på fel knapp - dator vid dörren trasig - måste gå till killen IGEN och säga vad jag lyckas med - osv. Bravo....

Aja snart helg igen och imorn blir det nog utgång :)
Utöver det får vi se vad som händer, träning av något slag lär det bli iaf. Typiskt mig, det blir som en drog det här.

Puss hej!



//helena


Never mind..


Jaha så vad har jag gjort idag? Inte så mkt egentligen, har vart en konstig dag. Var ut och sprang tidigare idag och efter ett tag..när mitt illamående nästan gått över ( min kropp är inte van att ut och springa så antar att det var däför den protesterade ;P ) så åkte jag iväg till Elin där Micke också var..en stund iaf innan han drog iväg till Liseberg och Veronica Maggio.

Men eftersom jag mådde som jag gjorde/gör och även fast Micke snällt nog erbjöd sig att bjuda mig på inträde så hoppade Elin och jag det och ba mös ist :) Hon åker ju som sagt imorn, trååååkigt! Men men..så nu börjar andra halvan av LIA-perioden. Mkt annat också som avslutas och nytt som börjar.


Imorn blir det möjligvis spinning! Gud så jag saknat det! Ja helt seriöst jag är nog knäpp!




//helena

Young and restless.


Jag vet inte vad jag vill. Eller vill hem till familj och vänner efter dessa praktikveckor i denna fantastiska stad, men efter 5 veckor i Sundsvall lär jag ha ett x antal myror i brallorna och sen ska jag till Orsa men som tur är bara 2 mån innan vi åker ut på LIA igen, kommer bli awesome! Men efter utbildningen då? Ja då är jag massör, spaterapeut, personlig tränare mm. Ja men sen då? Jag kanske borde veta vad jag ska jobba med? Guuud, har nog aldrig varit så tankspridd och osäker på vad jag vill som jag är nu. Vart ska jag sen liskom? Just nu har jag svårt att se Sundsvall som där jag ska bo, men allt kan ändras jag har INGEN ANING!

Det enda jag har en aning om är att jag verkligen inte har tålamod med människor i mitt liv som tar min energi. Jag vet vilka jag har och välkomnar självklart och gärna nya men inte utan att man går halva vägen var..punkt! :) Och jag är inte bitter, bara ärlig haha!

Good night, sleep tight!



//helena

No, this is not the time or the place for a broken hearted. 'Cause this is the end of the rainbow.


Äsch det blev ingen introduktion på gymmet, tyckte det såg så härligt ut ute när det regnade lite så tog på mig joggingskorna och sprang iväg till elljusspåret ist. Sprang förbi massa fotbollsplaner där fotbollsträningar och matcher var i full gång, kunde knappt slita blicken från alla som spelade så höll nästan på att trilla ner i buskarna, haha typiskt mig. ( Och om det var för att det var fotboll jag kollade på eller för att det var manliga fotbollsspelare har inte med saken att göra mehe! )

Imorn ska jag umgås med Elin, åka ner till stan och ta en fika och ba myyysa! ..innan hon lämnar mig. Fast jag har bjudit henne till Sundsvall under GF så tills dess kanske jag klarar mig^^


Ne men sova en skvätt kanske?


Godnatt!




// helena

Its just for the thrill.


Onsdag idag och dagarna bara flyger förbi! Syster bokade biljett hit till midsommar, längtarrrr! :D Sen är vi här några dagar och sen åker vi hem till Sundsvall och jag får 5 veckors sommarledighet innan det är dags för kära Orsa igen.

Igår tog jag första steget för mitt projekt, träningsprojekt. Började lite lugnt med ett zumbapass, askul! Idag ska jag fortsätta med det och skriva hela arbetet..eller en del iaf. Sen ska jag springa bort till gymmet och gå på gym-introduktion, ska man göra det ska man göra RÄTT. Är jättetaggad nu!

Måste surra lite med min hadledare här i gbg också. Hon är personlig tränare så kan ju behöva lite tips därifrån.


Ha en bra dag!



// helena

I can't belive I gave in for you.


"What are words if you really don't mean them when you say them?" ...ja det är en jäkligt bra fråga. Och jag har stött ihop med alldeles för många människor som bara säger saker eller beter sig som dom gör enbart för att få sin vilja igenom. Ingen sanning, bara fejk. Det har tagit ett bra tag men nu har jag börja lära mig hur en del människor fungerar...och jag vet inte om det är positivt eller negativt men jag har lättare nu, mkt lättare faktiskt, att skaka av mig allt och glömma såna som gör en illa. Dock är det kanske svårare att släppa in folk. Men man märker ofta vilka som är värda det och inte.


Bara lite tankar sådär.


Puss och hej! Nu ska jag iväg och dansa lite zumba! ( tur man är så snygg jämt! )




//helena


I wish you smelled a little funny. Not just funny really bad.


Dagen har spenderats med Elin och Micke. Vi har pratat ut om våra "problem" haha ja vi har det inte lätt vi inte^^ Även killar har sina kärleksbekymmer, vilket man ibland knappt kan tro när man själv alltid klagar över det. Fast iofs ska väl inte jag säga så mkt..jag som gjort en pakt med mig själv om att jag inte ska ha nån karl förrän jag pluggat klart och bosatt mig där jag vet att jag ska stanna ett tag (vilket nog inte kommer bli än på nå år). Fast plötsligt händer det! ..dock är väl chansen/risken för det ungefär lika stor som att vinna en miljon på triss :))


Jag har iaf min fruga! ...eller ja, hon lämnar gbg och mig på lördag för att åka hem till Östersund men hon kommer inte dumpa mig för det inte!




//helena

Sharing different heartbeats in one night.


Så var helgen i Orsa över...Fredagen var jag med Elin på dagen och vi satt på en parkbänk och surrade i solen. Sen kvällen kom det lite mer folk till mig och vi drack lite vin, spelade twister (som jag för övrigt suger på) och bara var. Mkt trevligt.

Lördagen åkte Johanna, Elin och jag till Tällberg för att mysa på spat där Johanna har praktik. Underbart var det! Sen åkte vi till Lager 157. På kvällen kom tjejerna till mig och vi såg på ESC och hade en riktigt tjejkväll med massa prat och skratt. Vår humor är verkligen på topp ;)

Idag när jag vaknade var det bara att städa och packa ihop allt för att åka "hem" till kära Götet igen.

Jag fredag kväll:



//helena


Alltså är jag 13 år gammal eller? Guuuuuud. Jag förstår mig inte på mig själv, skärpning. Men jag skyller på att det är söndagen som fuckar up mina tankar. Imorn är det ny vecka och den här veckan/helgen blir historia.


Finns det en så finns det flera.



Så var man i Orsa. Japp jag har lämnat underbara Göteborg för lilla Orsa!......iaf till på söndag. Åkte hem och hälsade på en sväng.

Idag vaknade jag och kände på en gång att jag hade Elin - abstinens så sa åt henne att skynda sig hit. Senare gick vi genom ett spöregn bort till Mia för popcorn och filmmys. Alla tre låg ihopknölade i soffan haha.


Dagen avslutades med att jag var sjukligt rastlös och drog med Emil på en kvällspromenad sen satt vi resten av kvällen på hans balkong, drack te och surrade. Mkt bra kväll, tack för det :)


Och för övrigt är jag förvirrad (surprise surprise!? )..fast ändå rätt säker på vad jag vill och inte vill så fattar inte vad jag nojar över? Ah det har gått över tills imorn..eller om en vecka iaf. Sånt är livet. Ordbajs.


En kväll på balkongen:


GODNATT!

//helena

all that i need is in my mind.


Igår hade jag en rikigt städ och tvättdag här hemma!  Och sen på kvällen träffade jag tjejerna på stan där vi köpte oss lite fika och satt oss nere vid hamnen i det fina vädret. Underbart!


.....Alltså denna pollen kommer ta död på mig snart! Kan ju knappt gå utanför dörren utan min astmaspay och så har det aldrig varit förut, usch och fy!

Men det stoppar såklart inte mig ändå. Gick ut och tänkte ta mig ett varv på springspåret förut. Men så kom jag på att jag var ju förkyld, ont i halsen. Typiskt, är det bara jag som glömmer bort att jag är förkyld ibland? haha. Så blev ett väldigt lugnt varv iaf.

Sen var det bara att hoppa in i duschen och möta upp Elin för en middagsdejt på stan och en öl på en uteservering efter det, myspys! ..efter ett tag kom även Per dit och joinade. Helt okej dag helt enkelt!


Ne nu ska jag se på SATC sen sova! Haha jag är beroende. Sorgligt men sant!


Jag innan dejten idag:



// helena

I ain't lost... Just wandering.


Nu har jag verkligen blivit dålig på att uppdatra här! ...men det har sina orsaker. Mitt liv är just nu en riktig berg- och dalbana! Ena dagen kan kännas fantastiskt medan den andra är helt kaos.

Gårdagen var ett riktigt bra exempel på kaos. Från att dansa runt i lägenheten, otroligt pepp på livet till att i nästa stund sitta i soffan och lipa..till att 5 sekunder efter rycka upp mig igen och börja göra mig iordning för en utekväll.

Klev in i duschen och hade precis blött ner håret och vad märker jag då? - Jo INGET schampoo!? Kul. Och inte nog med det, ingen hårtork!! Men det ordnade sig tillslut och jag såg rätt okej ut för en partykväll.
Så jag tog spårvagnen till andra sidan stan för att hämta vårat vin hos Mia sen förra helgen ( haha extremt fattiga studenter! ) Sen hem till Micke för att vänta in de andra. Karln ställer sig även och lagar pytt i panna åt mig då jag inte hunnit äta middag. Haha ibland har man det bra! ;)

Kvällen slutade iaf med att vi hamnade på gay club! Haha så sjukt kul! Innan vi gick hem hade vi alla blivit uppraggade mer eller mindre.

Underbart väder i Gbg ikväll, solen skiner och det är fortfarande 15 grader varmt kl 21 på kvällen. Och även fast jag hör människor skåla och skratta och känner lukten av grillat utanför den öppna balkongdörren är jag mer än nöjd med att bara sitta här all by my self en lördagkväll och se solen gå ner över stan.




// helena

Sju sorger och åtta bedrövelser sen.


Utgång igår och nån mer virrigare utgång har jag då aldrig varit med om, men än hälften av kvällen satt vi nog på en spårvagn eller i en taxi. Men hela kvällen blev ändå bra!

Idag vaknade jag och låg kvar i sängen halva dagen och såg film...sen fick jag lite söndagsångest och klädde på mig och åkte till min kära vän Elin. Där blev det massa skvaller och söndagsmys, perfekt avslut på helgen!

Imorn börjar vardagen igen!


// helena

RSS 2.0