Let's be cold to create heat.


Hemma i Sundsvall igen och jag kunde inte vara gladare! Så sjukt skönt. Har nog aldrig tyckt det är så skönt att komma hem. Måste ha slagit i huvudet eller nåt haha.
Har världens bästa pappa som kom och hämtade mig också, ibland är man för bortskämd^^


Riktigt härligt väder idag! Drog med mig mamma till Sidsjön och vi gick ett varv och spanade in allt folk. Nice!


Imorn börjar jag praktiken på Spat på Södra berget, nervöst men längtar ändå!
Vi mätte avståndet hemifrån och upp dit förut. Ungefär 5 km. Hade tänkt gå dit rätt mkt, blir en mil om dagen om jag skulle orka gå dit och tillbaka. Då kan vi snacka kondis!



// helena

Håller om dig, håller av dig, håller avstånd.


Vi hade skönaste PT-läraren idag på skolan. Han sa massa saker som gjorde att jag fick en tankeställare.

Han sa bla att man ska hushålla med sin kärlek och inte bara ge iväg den till någon som inte förtjänar det (både vänner och "kärleksrelationer" alltså). Dock inte att man ska bli mindre kärleksfull bara att man ska ge kärlek till dem som man får tillbaka det av. Sen sa han: " ett "one night stand" vad ger det en egentligen?"

True true, inte ett skit om man tänker efter, man känner sig inte direkt mer älskad eller gladare dagen efter. Det som de möjligtvis ger är ju typ en könssjukdom haha.

Syns man inte, finns man inte. Vilket också är sant. Umgås inte med såna som tar din energi, umgås med såna som ger dig energi.


Jag blev nästan arg på mig själv när jag tänkte efter...jag behandlar mig rätt dåligt ibland. Från och med nu ska jag enbart ge kärlek till dem som ger det tillbaka det till mig. Resten ska jag rensa bort. Man kan inte bara ge av sig själv hela tiden. Någon gång tar det slut. Man märker faktiskt rätt fort om man betyder något för någon eller om man bara är ett tidsfördriv och ett bekräftelsebehov.





// helena




It's not me, it's you.


En och en halv skoldag kvar sen kommer pappsen och hämtar mig och vi åker till Sundsvaaaall! Happy happy! :D Är taggad för LIA och få byta miljö lite. Saknar Ego där hemma också! Då blir det spinning och massa roliga pass kan jag lova! Nu ska vi bli fit!

På fredag blir det biodejt med en sjukt eftersaknad person! <3 Och lördag blir det utgång med my one and only. Kommer bli en fantastisk helg! :)



//helena

Up all night.


Igår var det maskerad med tema: Kändisar. Och samtidigt födelsedagsfest för 3 snygga människor. Sjukt kul! Och alla hade verkligen gått in för det. Började kvällen här hemma med lite "förfest" och massa skratt. Sen drog vi vidare till campus och det blev dans och trevligheter hela kvällen/natten!

Imorn börjar sista veckan i Orsa innan vi går ut på praktik i 10 veckor. Gött! Can't wait!


Ne nu börjar Big Brother!

Amy Winhouse haha :)


//helena

Så jag lovar ingenting, jag säger hellre förlåt. Vi ska va dom vi vill vara hellre nu än efteråt.


Så var jag igång med mina tankar igen. Språkresa? Vore inte det sjukt nice? Till nåt varmt land?

Fick en uppenbarelse nyss också! ...uppenbarelse? låter som jag träffade Jesus eller nåt haha... Men så var icke fallet.
Jag mår mkt bättre nu iaf och jag är pepp! Pepp på skola imorn, pepp på Sundsvall nästa vecka och allt vad det innebär, pepp på lördag! Maaaaskerad!! :D Pepp på livet helt enkelt!

Allt löser sig. Till och med allt nedrans skolarbete jag har framför mig. :)





// helena

I can't play this game any longer.


Börjar se ljuset i tunneln nu. Efter 15 datorskrivna sidor är jag klar med den jobbigaste biten av min föreläsning, sjukt bra jag är! :))


Alla hjärtansdag idag, sjukt överskattat om nån frågar mig. Tycker man ska visa kärlek varje dag ist för en futtig dag. Man borde ju inte sitta och tjura över att man är singel en sån här dag heller. Umgås istället med alla fina vänner, familj och mys riktigt mycket <3

Det är ju faktiskt inte så jättehemskt att vara singel ändå...Behöver liksom inte ta hänsyn till någon. Men förhoppningsvis hittar väl jag också någon snart och blir som folk.


Letar efter en karl som är snygg, spelar gitarr, kan laga mat, helst singel, barnfri och inte gillar att klä sig i kvinnokläder. -
Om du känner dig träffad hör gärna av dig! :) ...


... hahah ne skämt åsido.

Glad alla <3 dag från mig!




//helena

In another life, I would make you stay. So I don't have to say "You were the one that got away".


Att försöka sitta och förbereda ett föredrag på 2 timmar är inte lätt utan inspiration. ...märks kanske när jag sitter och bloggar ist haha! Bra där...

Känns verkligen som ett evighetsprojekt som aldrig blir klart. Blä!

Skönt med helg iaf, somnade dock inte förrän typ halv 3 inatt. Hade en lite onykter syster i Göteborg som ville ringa mig när hon var på fest och ville jag skulle prata med hennes rara killkompisar....varav en sa " hade varit trevligare om du vart här" haha hm söt?

Tror seriöst att det spökar här i min lägenhet?! Igårkväll när jag kom hem hade en av våra tavlor ramlat ner från vägger IGEN? och sen när jag precis höll på at somna hörde jag ett "krasch!! " ..typ som att tallrikarna på diskstället i köket ramlade. Blev asrädd men var tvungen att kliva upp och kolla ändå.....allt såg som vanligt ut? Fattar inget huhu?


Försöker hitta på allt för att slippa plugga nu....tänkte till och med börja packa inför flytten? Är det okej att börja packa ihop grejer ett halvår innan man flyttar?...


// helena

Men jag behöver dig kom hit och rör om. Jag behöver nått att skriva om.


Onsdag imorn, jag räknar bara dagar hela tiden. Vill iväg nu, vill att nåt ska hända! Känner mig verkligen som ett otåligt litet barn. Men veckorna flyger förbi ändå...snart åker jag norrut! :)

Sjukt gött spinningpass ikv med galna brudar haha! <3





Melissa Horn - Jag saknar dig mindre och mindre.

.."Jag kan tänka tills det knappt finns nått kvar
Jag har känslor utan uppehåll
Jag har förlorat en tävling
Men vunnit ett val.."


// helena

All I need is a time machine.


Nu är jag inne i en såndär period igen. Då det känns som jag bara står och trampar på samma ställe. Tycker om utbildningen jag går och alla fina människor jag fått lära känna genom den men den här lilla hålan gör mig så sjuuuukt rastlös!! Längtar till hösten! Just nu känns det som att Göteborg är där jag kommer slå ner min rumpa då. Lite mer fart där än lilla Orsa kan erbjuda liksom haha.

Var och tränade idag efter skolan, körde spinning som uppvärmning och sen ben, rumpa, mage. Var helt yr och skakis efter, meeen jag älskart! :D Imorn blir det ett spinningpass, äntligen!
Johanna och jag tränade tillsammans, mkt roligare så. Kanske jag får ta med mig Joie till Gbg till hösten så vi kan fortsätta träna där? B-)

Ne nu en film, sen sängen!

Good night sleep tight. Don't let the bed bugs bite!



// helena



Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen?...


...tror precis de är det jag gjort nu, ångrat mig. Sjukt hur det kan gå så fort...och hur lite som krävs.

Har vart en riktig mysdag idag med tre snygga brudar och två spralliga hundar nere på Orsasjön. Vi har grillat korv ( eller ja värmt den lite iaf, dumma engångsgrill...), lekt med vovarna, åkt skidor, skridskor och ba mått i den minus 25- gradiga kylan. Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder ;)

Stolt över mitt nya ROSA underställ B-)


Härliga dag!







om du går ut i solen och sätter dig en stund. För att natten blev så virrig, för att känslorna gick runt.


FREDAG!! Sovorgon imorn! ...kommer jag kunna sova ut? haha nja. Lovar att jag kommer vakna 7 då klockan i vanliga fall brukar ringa. Sen kommer jag ha så mkt tankar som snurrar i huvudet så kommer inte kunna somna om... That's me.

Fick ett ryck när jag kom hem från skolan idag och storstädade hela lägenheten. Rengjorde till och med avloppet haha alltså EEUUH!

Fast sen kom Jonas och räddade mig från min städmani och vi åt tvårätters middag! Sen ställde sig karln och diskade haha. GÖTT!

Blev lite tjejmys hos Johanna och Ina ikv, mkt tjejsnack kan jag lova hahah älskart!


Men tidig kväll ikväll blir det. Har tänt lite ljus och slagit på en film.





//helena

Belive me, I don't want to go. But baby, I tell you, my heart was freaking out when I held you.




Fin låt.

//helena


Beväpna dig med vingar.


Dead by April <3<3<3 Väldigt bra musik idag, känner bara för att göra ett sånt där Ronja Rövardotter-skrik!!! Gick inte och tränade direkt efter skolan, kanske borde göra det ändå och få utlopp för allt. Jobbig dag i skolan, tog all min energi att vara där idag.

Annars då? Jovars. Var i Karlstad i helgen och hälsade på E, mkt trevligt:) .. börjar bli riktigt duktig på att resa nu, speciellt stolt över att jag inte tappade bort mig i Stockholm påvägen hem haha.


Har en skoluppgift jag måste göra ikväll....den kan dö.



Haha inte positiv just nu så passa er....


// helena

RSS 2.0