det finns en fara i att aldrig hitta vägen. det finns nåt vackert med att vandra den ändå.


Jaha sista dagen på Spa Vida Vyer idag. Tråkigt, trivdes verkligen bra där! Men ändå spännande att åka till Gbg på fredag och få ändra inriktning en aning..

Att bestämma sig har aldrig varit min styrka, finns det mkt att välja mellan blir jag helt snurrig och nu ikväll blev det extra jobbigt..men nu ska jag ta ett djupt andetag och kika på möjligheterna jag har och stryka det jag inte kan uppnå för tillfället. Det löser sig väl! Eller det skiter man väl i!!


Igår kväll tog jag med mor min till spat på Södra berget, det tyckte jag hon förtjänade och vi hade det supermysigt! :)


Spa Vida Vyer. Lånade bilderna från deras hemsida.







// helena

Kom våren, kom skratten, kom tårarna om natten, låt mig vara lite till.


Fredag imorn och då äre exakt en vecka tills jag åker till Götet!! Hihi!

Ligger just nu och har det bra i soffan och bara känner hur bra jag mår. Har så mycket att se fram emot just nu, dock lite hinder emellan men det ska jag klara!


Har skickat in ansökan om alla olika utbildningar jag sökt, känns bra. Och de flesta utbildningarna sökte jag så klart i Gbg men även i andra städer. För ärligt talat skulle jag nog kunna flytta nästan vart som helst..eller ja helst inte uppåt och inte till Dalarna igen..Finns många städer förutom Gbg jag skulle kunna tänka mig att bo i.

För flyttar jag någonstans gör jag det för min skull och inte för att någon säger :" ååh men du måste flytta hit annars blir jag besviken" eller:" flytta inte dit då kan vi aldrig ses". Jag har inte lovat någon någonting och jag är ung, singel och fri. Jag flyttar vaaaart jag vill för att jag bestämmer det själv. Punkt :)


//helena


Som om natten var skriven utav Plura, så dansar vi i paradis. Försökt få dig att bli lurad på alla sätt och vis.


Fantastisk helg! Träning, biomys och utgång! Tänkte ta det lugnt, en nykter utgång. Men sen blev man bjuden på skumpa och sen taxi ner mot stan. Kan man tacka nej då? Haha. En trevlig kväll blev det! ...kändes igår. Men som tur var hade jag min vapendragare att umgås med hela kvällen <3

Vad veckan har att bjuda på återstår att se. Ja förutom jobb på Södra och träning såklart. :) Kanske ska dra mig ut till Birsta snart :)


Hej hopp!!

Jag i lördags kväll innan jag drog iväg till "förfesten" hos J.



//helena

In a club nothing really matters.


Beslutsångest till 1000! Idag kan man börja söka utbildningar, men vill jag plugga? Och VAD isf`? Need some help.. Det jag vet är att jag vill till Göteborg men sen lär det ju vara svårast att komma in på utbildningarna där väl? Hmmmm...

Aja ska snart åka till min sjuka vän J och försöka muntra upp lite! :)) Sen är det jobb som gäller imorn igen!


Annars då? Jovars, luften totalt åkte ur mig igår kväll efter mitt spinningpass och med den följde nog massa tankar och känslor med.. Idag är jag tom, men glad tom liksom.


Saknar en Bali-brutta nu ja! Hon och jag i Spanien dec 2011 :)




//helena

Härliga tisdag!


Hade en hel del att skriva nyss men glömde visst bort allt nu, typiskt...

Aja :) Sen senast jag skrev har jag träffat Isabelle, haft myssöndag, pluggat, jobbat, tränat, tränat , tränat , tränat osv. Fullt upp!

Idag blev det ett spinningpass sen masserade jag syster + koppade lite. Snart ska jag laga lite mat tänkte ja sen får vi se vad kvällen har att bjuda på :))


Har jag sagt att jag fyllt 23 och blivit blind btw? Jopp så är det! Skaffat glasögon nu också...herre gud det går bara utför nu haha!....Ne men behöver bara ha när jag läser än så länge, tack och lov ^^



//helena

Fireworks.


Sjukt vad träningen får mig att må bra! Synd att jag inte fattat det tidigare så kanske jag sluppit några jobbiga månader, dock är det pass-träning som är roligt och sånt finns ju typ inte i O-town, värdelöst! Men nu i Sundsvall ger jag järnet kan jag lova!

Idag var det spinning på schemat! APKUL!! Jag bara älskar det! ( helt seriöst hah). Älskar känslan när man tar i så man håller på att trilla av cykeln och mjölksyran bara värker i benen! Dumt bara att man blir röd som en tomat i ansiktet varje gång haha crap ^^ Hade en rätt snygg instruktör också, inte helt fel haha ;)


Födelsedagen var jättebra! Blev middag och mys på O´learys. Och ikväll blev jag firad av pappa, Inger och Mirja. Blev middag på Bite Line och sen körde vi lite bil på Nöjeshallen. Hahah jag suger ju på det! Men kul vare! :D

Imorn är det praktik igen som gäller!
PUSSHEEEJ!



//helena



Jag är tyngdlös, svävar på moln. Tro mig, kan se hela stan härifrån.


Dagarna rullar på och det tackar jag inte nej till direkt....eller ja blir ju äldre och äldre också tyvärr. Imorn fyller jag 23, 23 år?! Herregud blir till att ta fram rullatorn snart... Haha uuuh.

Trivs bättre och bättre på Spat och allt känns super! Igår var jag till och med och tränade innan jag började och sjuka träningsvärken idag! Meeen det ska tränas bort nu om en liten stund.

'
Om jag har tur kommer en Umeåbo till mig i helgen! :))


Nepp nu ska jag snart dra mig ner mot gymmet!


//helena

I'm feeling great, I'm feeling awesome.


Då var LIAn i full gång och det har redan gått en vecka här i Sundsvall. Allt går helt okej och jag har fått umgåtts med mina nära och kära. Lovely!

Helgen har varit underbar, har tagit det lugnt och umgåtts med familjen. Åkt skoter, pimlpat i solen och hälsat på farmor plus massa annat. Så nu sitter jag här och laddar inför en ny vecka på spat, träning, födelsedagsfirande och diverse!

Ne, har för mkt energi i benen nu känner ja! Dags att ut och springa av mig lite kanske!


Om 3 veckor och 5 dagar åker jag till Götet ;) Niiiice!


Bilder sen helgen.



Pappa pimplar


Jag ägde ut gubbarna och vann fisketävlingen haha!



Korvgrillning såklart!



//helena

RSS 2.0