None of these beats ever break the law..


Idag fick jag slalomskidor av världens bästa pappa! ..ja min pappa alltså! ;D SKIIIITGLAD ÄR JAG!
Och kul att killen på affären som sålde skidorna sa att mina fötter såg ut som paddlar. Paddlar?! Haha ..jag vet att mina fötter är korta och tjocka, men paddlar?!?


Sen blev det en heldag på stan med bror för att shoppa åt honom..vi lyckades mkt bra. Så nu är min bror apsnygg i sina nya kläder! Inte för att han var ful förut men ni fattar!

Sen träffade jag Jennie för en fika och lite prat om allt, eller ja spec en sak men jaa man blir ju brydd!

Och efter vår lilla date var jag bjuden till pappa och Inger för lite mysfika med dem, Henke och Mirja. Hua blir till att ta tag i träningen och banta när jag kommer hem till kära Dalarna igen ;)


Bror och jag idag hehe :)



//helena

Juldagen.


Hade en mycket bra och mysig julafton igår. Inte ofta vi varit så många på jul. På kvällen när vi kom hem drack vi brors hemgjorda glögg och bara mådde!

Idag är det andra julafton som gäller. Ska ut till Allsta och fira med dem där. Och sen på kvällen vet vi ju alla vad som händer! Stora hemvändarfesten på Stads! Kommer bli FETT! ;)


Så ikväll ser ni mig med bla dessa tjejor! Kan inte bli så mkt bättre! :)






//helena

God jul.


Idag är det julafton! ..har fortfarande inte fattat det...man blir trögare och trögare för varje år^^

De senaste dagarna har jag ägnat åt mina nära och kära...har redan varit i Sundsvall en vecka och det har gått alldeles för fort.

Vi var ute i Allsta igår kväll som alltid dagen före julafton och julmyste lite med släkten på pappas sida. Lika mysigt som alltid, älskar verkligen det stället! :)

Nu sitter jag här, klar först av alla för en gångs skull, och väntar på att vi ska åka iväg och fira jul med släkten på mammas sida. Kommer bli en bra jul!


Och en tidig julklapp jag fick var en LIA-plats! Japp, så på Södra bergets spa kommer jag vara! Så från april - augusti kommer jag att infinna mig i Sundsvall! Lovely :)


Imorn blir det julfirande hos pappa sen utgång och Stads med flickorna! Som jag längtat! :D


GOD JUL!

Hittade denna fina gubbe (eller grodan boll? ) i busskuren härom dagen haha ^^




//helena

Deep city lights. Girl could get lost tonight. I'm finding every reason to be gone. And there's nothing here to hold on to. Could I hold on to you?


Blev mysdag för hela slanten igår! På eftrermiddagen kom Jennie hit så vi snackade lite skit och bara mööös. Sen åkte vi hem till henne i Bosvedjan och för att göra två flugor på smällen så gick jag senare ner till Lina och umgicks med henne och Anders. Trevligt, trevligt! :) Och så klart blev det övernattning så Anders fick snällt åka hem till sig igen ;)

Idag ska jag börja söka efter en LIA-plats (lärande i arbetslivet) här i Sundsvall. Vill faktiskt gärna vara här april-augusti så vi får hoppas jag hittar något bra spa.


Ne dags att sätta fart!


Hahah kollade igenom telefonen nu....och hittade två linslusar ;) och två andra också som inte tyckte det var liiika kul med att jag försökte leka fotograf ! haha!





//helena

So tip your hat and you might get back. whatever you need is up ahead. this train won't stop for anybody to get off.


Utgång igår. Den roligaste på länge faktiskt, men vad annat kan det bli när Jennie och jag är i farten ;) Vi började iaf hos Elin med henne och Safina och senare drog vi vidare till Högbom, där det var lite mer folk. Sen gick vi till Stads..dock gick vi nog därifrån när det började bli drag, men vi hade desto roligare på Allstar! :)

Som sagt trevlig kväll med trevliga människor! Har nog aldrig träffat så många nya och gamla människor ute^^

Idag ska jag invänta att Jennie ska jobba klart sen blir det nog lite julmys hemma hos henne, lovely! :)


Haha vi igår innan vi drog oss ner mot stan, så snyyygga!





puss heej!

//helena

While beating up on yesterday, I was on my rollerblades. Rolling on moving on.


Så var jag hemma i Sundsvall igen! Dock ensammmen för tillfället. Mor min är och roar sig i Åre! :)

Hann knappt komma hem förut innan Jennie kom hit, hua vi är ifrån varandra för mkt!

Känns väldigt bra att vara här igen iaf, gud så jag längtat. Nu ska jag bara myyyysa och ha det bra hela julen! Och det börjas med en utgång imorn!

Blev en aning less förut när jag äntligen kom fram till Söderhamn efter 2 byten med buss och trodde jag skulle få sätta mig på tåget i lugn och ro.. tåget var försenat med ca 1,5 timme..Kul jul. Men jag kom hem till slut :)

Ne tror det får bli sängen nu, dödstrött!

Godnatt!

I Söderhamn tidigare idag. Sur och less för att tåget aldrig kom, så nåt var jag ju tvungen att roa mig med haha ;)



//helena

Don't need a moneybox. Cos I got lots and lots of what I need right here.


JULLOV
! Lovely! Vi fick en dag extra eftersom rätt många i klassen plus lärare ligger hemma med halsfluss och magsjuka. Uuuuuh.

Och imorn åker jag hem till Sundsvall i 2 veckor. Kan det bli bättre? Nej! :) Längtar ihjäl mig.

Dock är det mkt som ska fixas idag, har gjort hälften nu. Och nu återstår bara att städa, plugga det sista, packa och andra diverse småsaker..

Fast jag är liiiiite orolig. Snön bara vräker ner idag, så jag ber till gud att alla bussar och tåg går som dom ska imorn.

Sen när jag kommer fram till Sundvall imorn vid 16 ska jag hämta nyckeln hos grannen ( eftersom min kära mor åker till Åre över helgen ) och sen bara känna lugnet. Sen lördag är det FEEEST med min pingla och förhoppningsvis hänger Christoffer på! :) Kommer bli asnajs!

Ne nu har jag inte tid med det här!

Ha en bra dag.
jag at the moment..


//helena

..my frosty toes are getting cold but I feel alive. So I smile wide.


Så har man avverkat 2 av 4 skoldagar. Idag märkte jag att jag verkligen tycker coaching är intressant. Blir nog så jag väljer att diplomera mig till coach nästa år. Kommer bli bra, när man ändå har möjligheten till det är det ju dumt att låta det vara.

Har en del plugg att göra nu så borde inte sitta här egentligen. Sen lite senare blir det födelsedagskalas hos Emil :) Och sen sovmorgon imorn, gött!


Nej men som sagt plugg!

Haha hittade ett kort på mig och Mia från i lördags som jag tyckte jag kunde dela med mig av!^^




//helena



Not tomorrow, not today. Not another time. No need to hang around.


Idag var det en riktigt seg måndag. Somnade på tok för sent igår kväll...kunde bara inte somna. Det var mkt som snurrade i huvudet på mig men även väldigt mkt som föll på plats. Så det kanske var värt ändå.

Tror nog de flesta i klassen var rätt trötta idag, såg ut så när jag såg mig om i salen idag iaf. Alla längtar till lov så vi får ladda batterierna och komma tillbaka pigga och glada och börja med massagen.

Just nu håller vi på med coaching, väldigt intressant faktiskt. Men massage är nog det som de flesta längtar efter att få börja med nu.


Aja ha en bra kväll!



//helena




Jag måste säga att magkänslan alltid har rätt...inte hjärtat eller huvudet, magkänslan! Det gäller bara att lyssna på den. Den här gången lyckades jag riktigt bra, tack och lov
:)

Samma gamla visa men jag vet inte vad det är för låt.


SÅ var det söndag igen! Och på fredag åker jag hem till Sundsvall i 2 veckor, känns riktigt gött just nu. Saknar alla. Surrade lite med Jennie på telen nyss, och det gjorde ju inte saken bättre. Gud så jag saknar den kvinnan nu!!

I fredags blev det iaf fredagsmys hos Mia och Lisa med dem, Johanna, Johanna, Jonas och Daniel, myspys. Efter ett tag avvek jag dock från sällskapet för att se Idolfinalen på Campus med J. Bra kväll enligt mig.

Och igår var det fest hos Elin och Ida med klassen och några andra. Huuuuur trevligt som helst, även om en del blev lite överförfriskade ;) Men sånt händer. Det är sånna kvällar som får en att verkligen tänka på hur otroligt mkt man kommer sakna alla efter dessa två år..och det har ju REDAN gått en termin.

Idag har det inte blivit så mkt. Gick till campus för att vinka "hejdå" och sen har jag köpt säsongskort till Grönklitt. Här ska åkas skidor gosse!!!! Haha nån måste ju nästan filma mig!

Kort från gårdagskvällen kommer nog inom kort! ;)

Jag igår

//helena



Konsigt nog har jag ingen söndagsångest idag haha. Bra dag idag. Och dagens konstaterande är: Jag ska bli lesbisk och även att jag ska förbli singel tills jag fyllt 30, MINST.
Skitbra ju.

I'm gonna move to Canada. Yeah I've made up my mind. Leave everything behind. I'll catch a plane, fly away..


Idag åkte jag in på akuten.. har lyckats göra illa nacken och ryggen och värken strålar som ut i armen och jag får domningar och sväller i handen. Skumt, fattar inte hur jag lyckats med detta heller haha.
Jag tror det är den alternativa medicinen vi läser om nu som ligger bakom det. Kanske ljudvågorna från klangterapin straffar mig för att jag inte riktigt tror på dem? Vem vet ;)

Men iaf, dom på akuten förstod inte vad jag lyckats med och sa att det antagligen inte var nåt farligt så ska nog överleva detta. Har ju lovat Ida-Marie att iaf leva tills vi hunnit gå på hemvändarfesten på Stads på juldagen och det löftet kan jag ju inte bryta haha B-)

Mia och Jonas följde med mig till lasarettet idag och jag är vääääldigt tacksam för det, puss på er! :) Sen tog vi en fika innan vi åkte hem till Orsa igen, det tyckte jag vi förtjänade ;P

Och självklart skulle allt det här hända precis när jag börjat komma igång med träningen, great! Men men nu är det bara att ta nya tag.

Imorn blir det fredagsmyyyys med mina fina! Sen lördag feeeeeest. Längtar att få ta fram vinet mehe!


Varm choklad i Mora, fina va? :D


//helena




Iband kommer jag på mig själv med att sitta och tänka på "gamla tider" (nu gjorde jag det för jag hörde en låt som spelades vid ett speciellt tillfälle ) som känns som nyss... det har hänt så mkt på så kort tid nu. Och nu tänker jag på allt annorlunda. Jag är riktigt tacksam för det som varit, inte som förut när jag bara ville glömma allt. Man lär sig nåt av allt och jag ångrar ingenting, även om det finns saker som inte vart så smart av mig. Men som sagt jag har lärt mig nåt av allt och det är jag ärligt så sjukt tacksam för. Nu är det ju bara att tuta och köra framåt! :)

Just nu är jag påväg någonstans..


Löööördag. Nu sitter jag här med en chipspåse och cola mmmm och ser på "Så mycket bättre"! Hur var det med mitt nyttiga liv nu igen? Äh nån gång får man unna sig också.
Håller på att bli lite förkyld så jag hoppade bastning ikväll, lika bra det så det inte blir värre. Känns rätt skönt att bara få vara själv ikväll.. behöver det ibland. Har alltid varit sån och kommer nog alltid vara :)

Just nu trivs jag rätt bra och inte bara just nu utan allt känns bara så himla bra! Snart jullov och jag får åka hem till Sundsvall, träffa och mysa med alla nära och kära. Can't wait! :D Både mamma, pappa och Henke har ringt idag också så jag har fått surra av mig med dem. Har tänkt flera ggr att jag ska ringa till dem men jag och telefoner är det ju sådär med^^

Har fått en hel del gjort av allt plugg idag med. Känns skönt, kände mig så himla stressad över det förut men nu kan jag lägga all energi på min redovisning om "bildterapi" så den blir bra.

Ne nu ska jag tända lite ljus och mysa till det. Ha en bra lördagkväll!

Just idag är jag stark


//helena

världen är vacker och så underbart skev.


Idag hade vi "musik som friskvård" på förmiddagen...rätt flummigt enligt mig. Men rätt skoj. Tycker ju om att sjunga och så men ja som sagt lite småflummigt :)

Sen kom ungdomsmottagningen på besök..Kändes lite onödigt men ändå rätt kul att vi är 32 i klassen och alla kan tala öppet om allt som har med det att göra haha ^^ Oscars argument om varför man ska använda kondom var bäst ;)

Sen blev det träning. Känns skönt att jag kommit igång igen..lagom till jullovet när jag ska åka hem i 2 veckor och äta julmat mahah! Ne men sen efter blir det ju massage och grejer så jag tror nog jag kommer komma i form! :D


..ja planerna ändras hela tiden..först var det Gbg sen Vemdalen, sen Gbg.. om jag hittar nån billig resa är nog chansen stor att jag åker med Mia dit över helgen :)


huuuh -20 ute. Ne ge mig sommar igen tack!



//helena

RSS 2.0