Ingen vet ifall det verkligen hänt.


Jag älskar denna stad! Och att allting går så bra just nu gör ju inte saken sämre direkt. Var på "intervju" imorse sen har Elin och jag bara hängt på stan i solen. Var lite hängig idag så åkte hem runt två när Elin fick karlbesök från Dalarna ;) Kände att dom kunde få lite egentid och att det nog var bäst att jag åkte hem och kryade på mig så jag orkar med morgondagen.

Sagt och gjort, tvärslocknade på sängen. Sen gjode jag en ansiktsmask och la mig och såg film, skönt!

Bror har åkt bort över helgen med så jag har lägenheten för mig själv. Mörkrädd som jag vet inte vad är jag ju, så får se hur detta kommer gå haha! ..fast bäst jag vänjer mig för snart åker han bort i 2 veckor.

Ne nu ska jag återgå till filmen och mysa ner mig i sängen!



//helena






blir inte klok på dig.


Jag vill hinna säga allting innan jag ska gå.


I måndags åkte Elin och jag till slottsskogen och solade lite och glodde på snyggt folk..sen blev båda så trötta så vi åkte hem till var sin lägenhet, haha gammtanterna! Så fick Henke laga mat åt mig och sen gjorde vi chokladbollar och såg film. Och vi avslutade kvällen med lite gitarrspelande och skönsång till det...haha lite falsetter här och där men det är bara charmigt! ...hm?


Igår blev jag och Micke bjuden till Elin på middag, väldigt trevligt! ..förutom en surtant som skulle tjafsa om tvätten i tvättstugan..man kan ju inte annat än skratta!.....

Berg-och dalbana! Kan ju sammanfatta de senaste dagarna iaf. Men nu verkar det ordna upp sig, vi är så jäkla bra!!


Imorn blir det roadtrip till Ullared med Mia, hennes syster och Elin, fantastiskt!


Även fast jag har det så hiiiiiimla bra här i Götet kan jag inte låta bli att sakna mina bönor där hemma!...puss på er! ( väldigt charmerande bild på mig men det bjuder jag på ^^ )



//helena

Walking my daydream.


I'm alive! ...i allra högsta grad kan jag också tillägga! Jag mår som en prinsessa här i Göteborg! Har hunnit med en hel del.

Två mysiga middagar med familjen, bilutflykter runt Gbg, en del häng i slottsskogen, grym utgång, lite shopping, börjat praktiken på ett spa, träffat fina, nya människor, krånglat till en hel del, lärt mig ta mig runt i stan helt själv med spårvagn och buss (sjukt stolt över mig själv^^ ) och massa mer!


Idag har Elin, Micke, Martin och jag haft en riktig bakis-söndag i slottsskogen. Suttit i solen på filtar och spanat på folk, surrat och ätit massa onyttigt. Men det var vi värda efter gårdagens utgång ;)


Gbg by night.







//helena

You can cry when you get older.


Är jag knäpp om jag redan längtar till hösten? Ska bli kul att se allt nytt folk som börjar och sen att få nolla de nya klasserna ;) Sen längtar jag till PT-utbildningen och till Spa och sen definitivt till oktober då det förhoppningsvis blir 2 månader utomlands, wuhuu!


Fast jag har massa andra roliga saker före det med så klart. En av de närmaste roligheterna är att jag ska få träffa en av mina favvisar på LÖRDAG! Gud så jag saknat den kvinnan! Inte träffat henne sen i julas men känns som typ 4 år sen. Hihi nästan så jag får en pirrkänsla i magen, jojo bäst du passar dig Ida-Marie hahah! B-)

( och jag är så klart helt till mig över att jag ska få träffa alla mina andra fina där hemma i helgen med :) <3 )



Idag blev det skola från 9.30 till 12.45, repetition inför morgondagens praktiskta prov. Känner mig hyffsat säker, och det är en jädra tur för jag orkar inte plugga mer nu!!!!


// helena



I'm so bored in this town. Take me away from here. Play some kind of new sound. Something true and sincere. I've got a little girl singing on repeat in my head. Take me far away from here.



Kunde inte vart mer nollställd än jag är nu.......vad det gäller karlar. Haha, vet inte vad det är med mig..måste kommit in i nån 22-årskris eller nåt? Och nu menar jag inte att jag gått och blivit lesbisk, bara att jag känner absolut nada! Rätt skönt iofs, jag kör nog på detta ett tag framöver. I vår, sommar och hösten är det stora planer på g! Så hur som helst, finns ändå varken tid eller plats för någon annan än mig i mitt liv på ett tag framöver ;)

Ego till tusen ikväll känner jag. Men gud så skönt det kan vara ibland.


En sak som är mindre bra är att jag överansträngt handlederna/händerna så kommer inte kunna göra de sista behandlingarna denna vecka. Men känner att jag hellre försöker bli bättre till praktiken nu. Jag är inte bitter för resten av våren och sommaren kommer bli awesome! B-)


Lite måndagstankar sådär. Nu blir det BB och lite popcorn. Tack och godnatt!


//helena

She said: There just must be more to life than this. He said: Careful, 'cause you might just get your wish.


Så var sista helgen i Orsa över för denna termin. Nu återstår bara en vecka av de sista av muskuleringen och kunderna...vilket jag tvivlar på att jag kommer kunna slutföra...mina handleder är ganska överansträngda, bajs. Men vi får se hur det blir. Jag hoppas på det bästa.


Det blev fest igår..Helt okej måste jag säga :))

Ledig imorn, skönt.

Ikväll har jag inte gjort så mkt, jag tog fram gitarren en stund..när jag kommer till Gbg ska jag tvinga bror min att lära mig mer, haha :)


Nej, nu blir det film resten av kvällen.


Jag och roomie igår:




//helena

Skisser för sommaren.


Bara imorn och fredag kvar sen helg, igen. Sista helgen i Orsa på ett bra tag. Veckorna går så sjukt fort. Och nästa vecka åker vi härifrån! ( som om jag inte tjatat tillräckligt om det nu? )
Då blir det hejdå Orsa, hej Sundsvall. Sen nästa söndag hejdå Sundsvall, HEJ GÖTEBORG! Och även att Elin också ska vara där!!! Jag, och mina två älsklingstjejer i Gbg i vår/sommar. Kunde aldrig blivit bättre!! :D

Känns rätt skönt att få åka härifrån, och att inte åka hem till Sundsvall ändå. Eller ja, jag vill ju hem till familj och mina fina vänner <3 där men resten..ne. Känns bra att få se lite nytt. Jag som alltid sagt jag ska flytta till Gbg. Nu kan jag ju känna efter hur det är att bo där, sen kanske flytta dit på riktigt, kung!



// helena





Ikväll är jag en glad idiot.



You don`t know a thing about me. I don't know a thing about you. But let's enjoy the view


Godkänt på anatomiprovet! :)) Supernöjd! 5 poäng från vg men wtf...

Gått i skolan heeela dagen, kom hem för en liten stund sen. Vi hade tre kunder nu ikväll...trodde jag skulle avlida lite emellan åt av att jag var så sjukt omotiverad.. Som Lisa sa:" Men Helena, jag har inte hört dig prata nåt med kunden inne i massagerummet nåt"

Nej det kan varit för att jag var så grymt trött att jag inte gjorde det onödigt mkt heller^^ Tog dock igen det på sista kunden haha.


Fick lust att ta en promenad nu... fast njaaa. Ingen av mina klassisar är nog taggad på det och mörkrädd och mes som man är vågar jag nog inte gå själv. Kanske ska plugga ist.


// helena

Keep drinking coffee, stare me down across the table. While I look outside.


Sista skriftliga anatomi-tentan avklarades idag! ( Om man inte räknar med certifieringsprovet nästa vecka) Skönt! Fast om det gick bra har jag ingen aning om. Jag har en bra känsla i magen men om det är för att det var sista provet eller för att det faktiskt gick hyfsat, vet jag inte haha! Lika förvirrad som vanligt med andra ord..


Sen idag har jag pluggat lite mer, sovit då jag är helt slut i hela kroppen och huvudet. Sen fixat lite andra saker och drog ut fotöljen på balkongen och solade mig lite, apnice med vår ju!


Ne, imorn är det tillbaka till allvaret igen, skola på dagen, kunder på kvällen osv..


Bäst man lägger sig och sover.

Godnatt!




// helena



...men typiskt.





Damn...



Söndag idag. Och kvällen igår blev absolut inte som jag tänkt. Jag tänkte ha en lugn kväll, sitta hemma och plugga eftersom vi har tenta imorn. Men blev helt tvärtom, och "efterfest" hemma hos Kakan och mig sen också. Haha Orsa-bor alltså!...

Idag är man liiite seg men lätt värt att få tänka på annat än kroppens alla jäkla muskler för några timmar. Dock måste jag nog ta tag i pluggandet nu ist. Men men.

Trodde inte man kunde ha kul i Orsa, men så fel man kan ha haha. Synd bara att man märker det 2 veckor innan vi ska ut på LIA. Men vi får väl ta igen det till hösten när vi kommer tillbaka igen.


Ne nu plugg! ...och möjligen tvätta min spegel?^^



//helena




RSS 2.0