What are words if you really don't mean them?


Idag var nog världens längsta dag, 8.15 - 19.30 som så många andra dagar men idag var dagen oändligt lång! Var verkligen tung i huvudet när jag gick hem..fast ändå glad på nå vis haha, förvirrad?


Imorn slutar vi 14.15! Hur skönt!?. Då blir det nog plugga (ovanligt? ne ) och sen färga håret..känns som jag har en meters utväxt nu, supersexigt jag lovar.



Kan inte fatta att det bara är typ 2 veckor kvar nu tills vi åker härifrån!! Sjukt. Och då får jag åka till gbg och våldgästa bror i 10 veckor! :D Fast först en helg i Sundsvall 14 - 17 april! Och på lördagen blir det självfallet utgång!



//helena



Lucky me.


Det har vart en mkt bra helg! I fredags gick jag till Elin och var hundvakt åt hennes lilla monster medan hon hade en kund. Sen blev det plugg och senare lite vin, ost och kex med henne, Sofia-Li, Emil och Rickard, trevligt trevligt.

Igår var det Grönklitt som gällde hela dagen, superfint väder så det var hur härligt som helst i backen! Sofia-Li skulle lära sig att åka skidor och ja, det var nog en upplevelse för oss alla hahah! Sen blev det afterski och sen hem för att äta tacos och senare utgång. Utgången som för övrigt var helt stört rolig. Inträdet var rena rånet men det var sjukt värt det. Elin och jag ägde dansgolvet som vanligt när vi är ut tillsammans ;) haha...tyckte nog vi iaf.

Och ja karlar kommer jag nog aldrig lära mig att förstå mig på, hua vad arg jag var hahahha!

Idag är det verkligen lugna gatan här hemma...fy blä vad jag mår som jag förtjänar! Det blir iaf mat med Elin senare och sen ska jag nog dö i sängen eller så!

Igårkväll:



//helena


I hate to break it to you, babe. But I'm not drowning. There's no one here to save.


Idag är jag gladare för idag är det fredag och jag har kommit en vecka närmare LIA!

Den här veckan har verkligen sugit all energi ur mig. Men igår fick vi en glad överraskning. Det är nämligen spikat, nu ska vi få en PT (personlig tränare) - utbildning till hösten! Så sjukt nice!!! :))

I helgen blir det plugg, fredagsmys med Elin, kanske lite skidor och utgång imorn. Kan bli en bra helg!


Kisses!



// helena

Sometimes there's airplanes I can' t jump out. Sometimes there's bullshit that don't work now. We are god of stories but please tell me what there is to complain about?


Borde sova nu...ååh orkar verkligen inte med skola imorn!!! ..8.15-19.30. Just nu känns allt väldigt jobbigt, vill bara krypa ner i sängen och dra täcket över huvudet och stanna där tills jag får komma hem till Sundsvall och ha sommarlov!

Mådde inge vidare idag på skolan, snurrig i huvudet, typ som om jag vore åksjuk och balansen var sisådär..säkert för all stress, blööh.

Ja gud vad jag klagar ikväll, men låt mig!!

Blir bättre när det är helg och man får vila upp sig och plugga arslet av sig! ....hahaha ne nu får jag sluta! Så illa är det inte, bara just nu. Snart får jag iaf byta stad ett tag :))


Godnatt med er!


//helena

You sound so innocent. All full of good intent. Swear you know best. But you expect me to jump up on board with you. And ride off into your delusional sunset.


Måndag, tycker inte om måndagar!!! Fast idag började vi kl 14 och slutade 17..ja de som inte hade kunder vill säga. Nu är veckan här då vi börjar med muskulering. Och nu på 4 veckor som återstår innan vi åker ut på LIA ska vi gå i skolan heldagar, plugga till tentor, ha kunder på kvällarna + göra 15 st en timmes -muskuleringsbehandlingar. Jo tjena kommer inte alls stressa sönder. Aaaaaaaah!


Men jag fick iaf min LIA i GÖTEBORG!!! Underbart! Så jag flyttar in hos min käre bror den 17:e april och fram till midsommar. Hur bra är inte det?! Jag är överlycklig! :D


Får även spendera våren/sommaren med denna brutta!





Nej nu ska jag nog bädda ner mig i sängen, är sjukligt trött! Imorn: skola 8.15 - 19.30 tjoho.


//helena

Baby, kom nu vi drar!


HELG! Skönt...men lite snurrig i huvudet är jag allt. Vetesjutton hur det kommer gå till veckan när vi börjar med muskuleringen? Haha jag och Lisa var lika förvirrade idag när vi skulle göra "testbehandling" på varandra! Men det ger sig!

I helgen väntar jobb, övning, övning och plugg. Och ett mkt viktigt samtal.



Hohohoh nervöööös!
Hoppas hoppas! ...svaret om detta kommer antagligen i helgen.



//helena


There's some things we don't talk about. Rather do without and just hold the smile.



Slutade inte förrän 21 ikväll..lite segt men nu är de sista kunderna för den klassiska massagen klara iaf. Och nästa vecka börjar vi med muskuleringen...känns både kul och nervöst. Då blir det till att improvisera mer och verkligen kolla vad patienten har för problem.

Aja nu skulle man kunna säga att det snart är helg! Gött! ..bara imorn och torsdag kvar. Sen fredag blir det till att sätta sig ner med telefonen typ hela dagen. Plus massera Mia-fia och antagligen plugga lite. Och på lördag jobb sen kanske fest. Sen söndag kanske man inte ska lyfta ett finger? Möjligtvis träna. Ja ja bra planer!


Ne nu är det nog dags för sängen, lyssna på lite musik och sooooova. Nattinatti! (:





// helena


I'd burn up in your atmosphere. I'm gonna steer clear. Cause I'd die if I saw you. I'd die if I didn't see you there.


Så då var anatomiprov 2 gjort! Just nu är jag väääldigt osäker på hur det gick..men det får jag veta imorn. Håll en tumme är ni snälla.

Imorse var jag duktig..vi började 12 men jag klev upp 8 och gick och tränade. Nu finns inga ursäkter, nu ska jag masa min bak till gymmet så ofta jag har tid.

Imorn innan skolan börjar ska jag ringa några viktigta samtal, åååh hoppas hoppas! Nån gång kan väl jag få ha lite tur?


Ska btw få jobba på Mora hotell på lördag och massera en massa! Asnajs ju! Tjäna lite pengar är verkligen någonting som behövs nu nu :)


Good night sleep tight don't let the bedbugs bite!



//helena

What the hell.


Söndag och tenta imorn. Får gå som det gå nu känner jag.

Helgen har varit jättebra, lugn och skön! Har städat, pluggat, tränat, solat, varit ut och gått i solen, lagt upp massa kläder på Tradera mm. Egentid står högt på min lista just nu, oavsett vad andra säger. Man är inte tråkig bara för man vill samla tankarna och vara för sig själv och plugga inför en tenta eller bara ta det lugnt. Nu när vi har så intensiva veckor är det VÄLBEHÖVLIGT, iaf för mig.


Ikväll blev det middag med tjejerna på den nyöppnade pizzerian, trevligt trevligt! Och jag var duktig och tog en sallad ^^ Sen gick jag hem och pluggade och senare blev det en promenad med Elin för att lufta tankarna och snacka massa skit.


Nu är det Solsidan! :)

Hohoh den ba råkade bli min ^^



// helena

You say that I'm messing with your head. All cause I was making out with your friend. Love hurts whether it's right or wrong. I can't stop cause I'm having too much fun.


Fredag!!! Trodde aldrig denna dag skulle komma, haha. I huvude är jag redan på LIA.

På måndag är det tenta igen, känner ingen stress över det alls trots att jag måste plugga mkt i helgen, men känns som jag kommer klara det bara jag sätter mig ner och koncentrerar mig ett tag.

Så som sagt i helgen blir det plugg, plugg, plugg och kanske lite massage. Tänker försöka vila upp mig riktigt, det behövs verkligen när vi har så intensivt i skolan. Anatomi varvat med massagekunder och muskulering att lära in om vart annat..vi blir verkligen fullproppade med informaion nu, knappt så jag klarar av att hålla kvar det i huvudet. Och att bli sjuk nu är absolut inte att tänka på. En dag borta från skolan = väldigt mkt att ta igen.

Får proppa i mig massa vitlök, vitpeppar och citron och grejer så jag slipper sånt ;o


Ne nu ska jag plugga lite sen krypa ner i sängen och slå på tv:n och bara känna lugnet!


// helena


..hoppas hoppas hoppaaaaaaaaas!

So little time, try to understand that I'm trying to make a move just to stay in the game. I try to stay awake and remember my name. But everybody's changing and I don't feel the same.


Har blivit en bloggpause på några dagar...orkar inte sitta vid datorn när jag inte har min egna..så lånar min roomies för tillfället :)

Att vara hemma i Sundsvall en vecka var helt underbart! Var så kul att få träffa vänner och familj att jag hade en klump i magen när jag klev på tåget i söndags...dock hade jag fullt upp att kolla på kändisar som sprang runt i vagnen så klumpen försvann rätt fort maha ;)

Veckan har börjat bra men segt, tror alla är rätt "skoltrötta" nu och längtar att få åka iväg på LIA. Och appropå LIA..det kom en käpp i hjulet. Jag kanske inte kan vara i Sundsvall lika länge som jag först fått bekräftat. Så nu kollar jag efter andra städer, bla Göteborg så klart! :) Kan bli helnajs det med! Så nu får vi se vad som händer.

Ne nu plugg! Har andra tentan i anatomi på måndag. Dessa jäkla muskler...


Btw, fyllde år igår, 22 uuh gammtant! ^^  Och dagen var jättebra! Tack alla söta rara! <3


Pussheeej!


//helena

RSS 2.0