Borde jag bli förvånad?



Dagen har spenderats med Ida-Marie på stan. Långfika på Charm och lite kikning i affärer.. Lika trevligt som vanligt. Fast det var en kvinna som fick bäras ut på bår från en av affärerna i närheten av där vi satt...lite läskigt.
Fick mig att tänka på den gången jag trodde jag skulle dö på planet påväg till Turkiet för nå år sen när min hals började svälla igen när jag tog ett åksjuketugummi, hehe. Men jag överlevde ju som ni kanske märker^^

Ida-Marie kom med en fin kommentar: "Jaa men då var du ju iaf halvvägs upp till himlen så du hade ju sluppit rest så långt om du nu hade dött." Hahah jo tack för den du! ;)

Ikväll får vi se vad som händer. Kika lite Idol och sånt kanske. Fredagsmyyyyyys!

Ha en bra kväll!


// helena

Ett öga för ett öga. Ja, det heter väl så?


Igår på dagen blev det plugg en stund...och sen eh ja.. Efter det åkte jag hem till Lina där även Ida-Marie var så vi surrade på lite. Och senare på kvällen blev det middag hos pappa och Inger, mkt trevligt :)

Idag har jag hunnit med en hel del måste jag säga. Först blev det stan med Inger sen åkte vi till Birsta för att handla mat. Sen kom Jennie och hämtade mig och vi åkte till stan igen och tog en fika. Efter det åkte jag ut till Birsta igen för att gå på IKEA med farmor och pappa. Sen åkte vi ut till Allsta och blev bjuden på fika och sen åkte jag hem. Och nu har jag umgåtts hela kvällen med mamma :) Haha gäller att försöka hinna med allt när man väl är hemma i Sundsvall!

Och imorn blir det CHARMHÄNG! Otroligt efterlängtat! :) Vad som händer på kvällen får vi se. Blir nog utgång på lördag iaf.

Ne nu ska jag se Scrubs sen soooova. Godnatt!


//helena


and I won't be your winter.


Somnade så fort jag la ner huvudet på kudden igår, underbart! Nu har jag nyss borstat tänderna och sitter och väntar på min f.d tvilling. Tror vi växt ifrån våra likheter haha. Sen ska vi på stan en sväng och sen mot Bosvedjan där jag kommer spendera näst intill hela dagen och kvällen med mina underbara! Lovely!

Ha en bra dag!


// helena

been workin' on it for some time.


Då var jag hemma i Sundsvall! Känns bra :) ..än så länge haha. Har en känsla av att jag kommer längta hem till Orsa så fort jag får tråkigt här hemma. Dock är det väl inte så stor risk att jag ska få tråkigt eftersom jag ska umgås med nära och kära så gott som hela veckan.

Lina kom till mig igår kväll och vi åt vindruvor, kikade på Beck och surrade en massa tills det var dags att sova. Fast jag hade lite sömnsvårigheter...först blev det för varm för Lina låg och trängdes haha. Sen fick jag en jäkla värk i svanken...skitkonstigt vet inte alls vad det var? ;o Men det slutade iaf med att jag tog min kudde och täcke och la mig i soffan och somnade strax före 02.30. ...var lite död imorse när väckaren ringde 07.00.

Sen blev det affärsmannaskap fram till lunch sen drog vi iväg mot Sundsvall. Resan gick mkt smärtfritt, vi satt och surrade och gal med till musiken. Haha tur det bara var vi i bilen ;)

Nu sitter jag här i vardagsrummet med mamsen och ser tv och myser :) Imorn ska jag umgås med några av mina favoriter hela dagen och hela kvällen. Gött! :D

Hittade en bild på mamma och mig sen i somras på tåget mot Gbg. Vad gillar ni ramen och våra miner haha? ;)





//helena

Kan inte minnas vem jag var igår.


Söndag idag. En bra söndag...och en rätt slö söndag haha. Har inte gjort så mkt. Men nu måste jag nog städa ihop lite så inte Lina får en nysattack av allt damm när hon kommer hit sen...ne så farligt är det inte. Bara nästan.

Försöker planera in min vecka i Sundsvall nu så gott det går också. Tisdag kväll är iaf klar. Då ska jag äntligen få träffa Jennie, känns som det var år sen jag träffade kvinnan nu. Fredag är också klar. Sen har jag massa andra planer med så klart, men det får nog bli som det blir. Eller ja, kanske utgång fre eller lör? eller varför inte båda dagarna? ;)

Imorn är det affärsmannaskap på schemat, håller tummarna att det är en givande kurs.

Sen hem och packa :)


Åååh det är så fint här i Dalarna, love it!



Ne, dammsuga var det!

// helena




You might ask if these thoughts that I just summed up are of any importance to you. Maybe not, but when things don't turn out like you planned. It helps to know that they never do.


Igårkväll kom det hit lite folk och vi kikade på idol och bakade scones, mkt trevligt. Dock blev jag sjukt trött så var nog världens mest osociala person på slutet haha. Men det är alltid trevligt att få lite främmande :)

Idag har jag inte gjort så mkt. Var och handlade lite med Oscar, Kakan och Johanna förut men inte mkt mer än så. Ikväll blir det kanske bowling, några vänner till Kakan kommer hit så vi får se vad som händer :)


OCH IMORNKVÄLL KOMMER SYSTER HIT! :D

Sen blir det Sundsvall mån - sön. Nice baby nice!





// helena

Call me.


Slapp dag idag. Men rätt skönt att vara ledig :) Har städat lite här hemma och cyklat och handlat. Sen hann jag inte vara hemma så länge innan Jonas kikade in och frågade om jag ville med ut och gå med han, Erik och Johanna. Fint väder så why not? En riktigt skön promenad ner till sjön blev det. Och jag kunde inte låta bli att ta fram mobilen för lite kort. Tror jag alltid knäpper nåt kort nere vid sjön. Så sjukt fint där!

Kakan och Oscar möblerar btw för fullt här hemma och gör det riktigt fint. Like like!


Ne, nu ska jag snart klura ut vad jag ska äta sen blir det spel nere hos grabbarna :)


Jonas tog kort på Erik, mig och Johanna nere på sranden. ( hahaha kolla erik ;D )




//helena

A journey to a place unknown.


Godkväll!

Idag var en rätt jobbig men ändå rätt rolig dag på skolan, vi hade grupparbete i kost, rätt intressant.

Efter vi slutat gick jag och hämtade mitt mobila bredband. ÄNTLIGEN! Vad sjutton har det suttit i, fel att skicka det till mig på en gång? Sjukt irriterad men skönt att jag fick det till slut.

Sen blev det en långpromenad med Ida, Elin, Marie, Linda, Ylva och Moris som sprang runt med träd i munnen, haha. Otroligt skön och mysig promenad i kvällssolen.

När jag kom hem igen så blev det tacos med Oscar, Kakan och Erika som är här och hälsar på några dagar :) Bra avslut på denna dag.


Läste precis systerysters blogg och hon hade lagt ut lite bilder..fick mig att längta så otroligt hem till Sundsvall, nästan så jag började nö-grina (som Kakan säger ;) ). Ska bli så skönt att få komma hem och krama om alla där hemma. Men bara en vecka. Tror ärligt talat inte jag skulle klara av att vara "hemma" där längre än så. Skulle nog få för mkt myror i brallan och bara vilja åka tillbaka haha!...och det är väl en jädra tur :)


Kvällspromenaden:



//helena

This time, don't need another perfect line. Don't care if critics never jump in line. I'm gonna give all my secrets away.



Åååååh sega vecka.... vill att det ska bli söndag kväll så syster kommer hit. Sen måndag eftermiddag så jag får åka till Sundsvall , en hel vecka! :) Längtar!

Känner mig fortfarande rätt väck i huvudet haha...jag ska vara nykterist ett tag fram över tror jag^^ ...eller ja vi får väl se hur länge det håller i sig. Men kan ju ha det som mål iaf.

Ne vet inte alls vad jag ville med det här blogginlägget, som sagt väck i huvudet är jag!

Godnatt!



//helena

Vart ligger landet där man böjer bananerna?


Söndag. Helgen har gått för fort. Vill inte ha måndag imorn..eller jo men jag känner att jag behöver vila upp mig lite hehe.

I fredags på dagen blev det Mora en sväng för att kika runt lite och senare på kvällen sista filmen av Ice Age med mina roomie-sar och även Jonas ( som blev lite putt för att vi inte frågade om han ville se de två första filmerna kvällen före haha ).

Sen lördag klev jag upp och startade dammsugaren, även fast slöfockarna sov, men klockan var nästan mitt på dagen så dom fick så lov att vakna ;) Efter det packade jag väskan och satt mig på bussen till Östersund för att festa med Elin och bla ett trevligt gäng tjejer.

Vi åt tacos sen var det bara att börja med drinkarna. Hade sjukt kul! Haha ja en sjuk kväll...illir in sjik kvill. Jag tror nästan Elin och jag är lite farliga för varandra när vi festar haha ;)

Idag har vi suttit på bussen hem större delen av dagen. Asbakis och aströtta men det var det lätt värt. Och måste göras om! ..fast utan den elaka idioten till busschaufför!



Tror visst det var fler på bussen som var bakis. Haha Söt-Morris! :D




//helena

When you walked away What was in your mind To turn and leave it all behind? The One True Love Was it not enough? So now, tell me what did you find?



Heeeeeeelg! :) Har vart en bra vecka, med mkt tok och mkt allvar, och mkt tankar, mkt av mkt ^^

Vi fick cyklar igår också, är inte det bra så säg? Alla som skrev sig här i Orsa fick välja på antingen en betald hyra eller en cykel. ..och självklart skulle jag lyckas ta en av dom cyklarna som låset inte funkade på. Oväntat? Ne. Men det fixade sig.

Idag efter skolan fick jag middagen lagad av Oscar och Kakan, blev fläskfilé och strips med bea och grönsaker med fetaost, muuuuuums! Och sen lagade vi paj! :D ..ja eller jag satt och tittade på och åt deg haha.

Märkte även att jag var lite för stark förut när vi åt. Skulle skära köttet och råkade böja gaffeln mehe, alltid ska man lyckas med nåt ;o

Ne nu är det Ice Age-maraton med roomie 1 och 2. Överlycklig över att jag hittat två som har samma humor som mig haha!:D



// helena

Gubben i lådan.


Orkar knappt skriva blogg ikväll känner jag...

Dagen har varit bra, trots att jag absolut inte orkade kliva upp och gå ut och gå imorse ^^ Men imorn har jag lovat Elin så då har jag inget val. Det är nog det som krävs för att jag ska kunna dra mig upp ur sängen.

Som sagt, bra dag. Men väldigt mkt att ta in ...höll nästan på att börja lipa på lektionen idag. Inte så konstigt dock, grinmaja som jag är haha.

När vi slutade gick jag hem och lagade mat med Kakan och Oscar. Kunde knappt bete mig men det blev ju mat ändå. Avslutade kvällen med en kvällspromenad med Mia och Elin..och söt-Moris så klart :D



Ne nu är det sängen! Goooooooooooooooooodnatt!


// helena


Ida-Marie skickade en länk till mig nu som påminde om en av dom roligaste veckorna i mitt liv... åh guuuuuuud vad jag saknar det! Olyckligt kär tror jag det kallas haha! ;)

Stranger.


Har varit en bra dag idag..på nåt konstigt vis. Jag menar det är måndag? Och världens huvudvärk.
Sen råkade jag uttrycka mig lite fel imorse när vi precis börjat så typ alla skrattade plus att läraren pikade hela dagen. Kuljul, men den bjöd jag på haha! Min hjärna brukar ofta fungera lite halvtaskigt så ^^

Som sagt världens huvudvärk idag men har ändå gjort lite nytta när jag kom hem efter vi slutat. Tvättat och gjort musli....haha ja , var väl det enda men det fick duga.

Funderar på om jag ska orka mig upp imorn innan vi börjar 8.30 och gå ut och gå...hm. Skulle behövas. Tur Oscar och Kakan sover hos Oscar inatt iaf så dom isf slipper mitt morgonhumör. Det är inte det bästa tidigt på morgonen kan jag lova ;)


Avslutar med en glad och nöjd Helena som besökte bror i Göteborg i somras, ta mig tillbaka!




Håll tummarna att jag orkar ta mig ut på promenad imorn nu då!

Godnatt!


//helena

I pity the fool that falls in love with you.


Så var det söndag. Det har varit en heeeelt okej helg måste jag säga!

Igårkväll blev det inte mkt för mig, var rätt seg så inget jag klagade på. Imorse ställde jag klockan på halv tio sen gick Johanna och jag och tränade. Vi är så grymt duktiga ;) Så imorn har jag nog redigt med träningsvärk, GÖTT! :D Måste börja ut och springa lite med, uuuuh!


Ikväll blir det film med tjejerna :)


// helena

Lööööördag.


Godmorgon!

Igår blev det som sagt fest. Var lite opepp först..och speciellt när jag sprang runt och letade strumpor i en halvtimme och sen kom på att jag hade strumpbyxor på mig och att jag inte ens behövde ha på mig strumpor. Så typiskt mig haha!

Efter ett tag begav jag mig över till Johanna och höll henne sällskap medan hon gjorde sig iordning. Sen gick vi till Ylva där några andra var. Blev bjudna på äppelpaj, mums! :D Sen fortsatt vi till Johanna där allt annat folk var. Mkt trevligt! ..även fast Elin och jag ville åka till Mora och dansa, men vi fick nöja oss med campus, gick ju bra det med haha ^^

Men som sagt hade en supertrevlig kväll igår, tack tjejer! :)

Nu ska jag försöka ta mig upp ur sängen och ta en prommis till apoteket med Johanna. Ikväll får vi se vad som händer, men förhoppningsvis nåt! :)


Såhär tänkte jag först se ut igår, men ångrade mig som vanligt 100 ggr till!




//helena

Take just a minute..


Gokväll!

Idag hade vi som sagt tenta. Trodde jag skulle avlida...men jag överlevde och klarade den! Huuuur glad som helst! :D Nu får jag åka hem v.43. Längtar efter alla nu! <3

Efter vi slutat idag så gick vi och handlade sen gick jag, Johanna, och Erik hem till Fanny och lagade tacos och senare kom även Yuli förbi och vi kikade på film :) Mysig kväll och bra avslut på denna skolvecka.

Imorn väntas yoga, kanske städa lite och sen på kvällen "överlyckligöverattviklaradetentan-fest" haha. Ska bli nice :D

Ne nu ska jag nog fortsätta lyssna på lite musik och...ja inte vet jag? Grina över min ensamhet? Och över att min sambo är i Skåne, haha.


Godnatt!


//helena

Open your heart and I'll tell you why I'm torn apart maybe.


Imorn är det tenta. Så vad har jag gjort idag? Jo, pluggaaaaaaaaaaaaaaaat hela dagen. Tvivlar på att jag ens fått in nåt i min tjocka skalle. Känner mig otroligt stressad, tycker inte om den här kursen, och jag dör om jag måste göra omtenta. Men NEJ det vägrar jag. JAG SKA KLARA DET!
Jonas kom förbi en sväng och sa: " Jag tror inte tentan kommer bli så farlig. Vi stressar nog upp oss i onödan" Åh jag ber till gud att han har rätt haha!

Men aja nu ska vi sluta grina och tänka positivt ist!! Det kommer gå bra! :)

Och i helgen åker skåningarna och min roomie till Skåne. Kommer bli lugnt och skönt, mehe! Ne skoja jag kommer ligga och grina hela helgen. .. ne skoja igen. Ååååh vad är det med mig..kan inte ens skriva en normal blogg, bäst jag sätter punkt och pluggar det sista ist, blöööh på det!



Lägger upp en lite halvmuppig bild bara för att bli på lite bättre humör.



//helena


En räddare i nöden.


Måste plugga, ja jag vet! Men ska bara ladda lite sen ska jag ta tag i boken, promise! Hua usch denna jobbiga kurs.. ( mahah rimmade ju nästan såg jag nu ) Ajaaa trött i huvudet, märks det? Har haft grupp- och individutveckling hela dagen idag. Ska ha det i 3 veckor framåt. En mkt nyttig kurs måste jag säga.


Nu har jag btw kommit på EN TILL grej jag vill göra. Jag vill utbilda mig till instruktör av nåt slag, kanske spinning - eller aerobicsinstruktör? Låter inte helt fel va? Håller på att planera lite... S.A.F.E har utbildningar i Stockholm och Göteborg. Om jag flirtar in mig med bror får jag säkert bo hos han om jag ska ta utbildningen i Göteborg. Hehe. Hur bra som helst! :D Åh vill göra det nu! ..dock kostar det lite pengar men det hinner jag spara ihop på 2 år (när jag gjort klart denna utbildning), inga problem. Och då är jag certifierad massör, licensierad styrketräninginstruktör, spaterapeut, har fått en guidutbildning och förhoppningsvis (till sommaren) bartender haha. Många järn i elden. Men det är bra med olika mål! :)


Ne nu MÅSTE jag pluggaaahh!!


//helena

Later on we'll escape..


Varför kan man aldrig vara nöjd? Man vill en sak, gör det, men känner sen att det inte är tillräckligt. Hur långt man än kommer, hur många hinder man än lyckas ta sig över är man aldrig riktigt nöjd. Så känner jag nu. Känner mig lite orolig i kroppen. Vet inte vad det beror på, för det är ju det här jag vill just nu. Vara här, plugga, byta miljö. Visst jag har hemlängtan. Men jag vet att om jag skulle hamna hemma igen skulle jag bara vilja bort igen. Nåt fattas för att jag ska känna mig lugn. Jag vill liksom hitta på nya saker hela tiden.. Just nu vill jag att det ska bli vår så jag får komma ut på LIA i 9 veckor. Kanske hemma i sundsvall? Kanske nån annanstans? Sen är det sommar, då vill jag åka iväg på bartenderutbildning till Magaluf. Har så mkt planer men vill göra allt NU!...


Aja det ger sig.. GODNATT!



// helena

How do you know?


Godkväll!

Har haft en mkt bra helg. I fredags kom Inger, Pappa och Lina hit och hälsade på. Vi gick ut och åt, pratade och skrattade. Sen åkte vi och bowlade. Och bara för jag sa jag skulle spöa skiten ur dom så kom jag naturligtvis sist! Ska nog vara mer ödmjuk nästa gång ;) Sen sov Linis här medans Inger och pappa tog in på Hotellet här i Orsa. Sen åkte dom hem igen igår.

Känner nu att jag har ganska mkt hemlängtan, uhuu!!

Idag har jag pluggat lite så jag fått undan en del, känns skönt. Nu kan jag koncentrera mig på enbart tentan..som jag SKA klara!

Ne nu ska jag ta mig en kopp te, sätta mig framför tv:n och känna lugnet. Imorn är vi lediga också, nice baby nice! :D Kanske blir en sväng till Mora med Kakan och Oscar, vi får se! :)


//helena




RSS 2.0