I hear you're asking all around, if I am anywhere to be found.


Så har jag varit hemma i Sundsvall några dagar, har fullt upp med att träffa alla jag längtat efter men har inte hunnit träffa alla än. Men snart så! Känns som det är för kort tid med bara några få veckor här. Men det är bara att gilla läget :) Nästa vecka är det ju Gf för hela slanten, som jag längtat efter den veckan! 

Dagarna har än så länge bestått av sol, bad, bränd rumpa och fejs aaaaj, vin på en uteservering, tandläkarbesök, mys i sommarstuga, lunch nere i hamnen, myskväll nere i hamnen m.m och bättre ska det bli! :)

Nej, dags för sängen! Godnatt! 








När elden brinner är det inget som kan stoppa den.


Hej, jag lever...knappt. Men det är värt, så sjukt värt! Orkar inte riktigt sammafatta allt just nu så för nu får ni nöja er med ett ord: AWESOME!

Järngänget:


//helena

There's a calm before the storm.


Noll insperation till bloggen just nu, vilket kanske märks..

Har nyss varit ute och sprungit lite. Blir så less på mina knän, känner mig så sjukt invalido. BLÄ! Men med knäskydden kändes det lite bättre iaf. Otroligt frustrerande när jag vet att jag orkar så mkt mer men måste ta det lugnt för att inte förstöra för mig själv. Gjorde ju det i vintras..fortsatt att springa även fast det gjorde ont men intalade mig att det skulle gå över bara jag blev varm. Jo tjena, sen kunde jag knappt gå utan att knäna gjorde ont i flera veckor. Jag har aldrig fått in i mitt huvud att man inte kan nå sitt mål på en gång utan måste ta ett steg i taget. Dags att jag lär mig nu kanske? :) Jäkla fotboll som var tvungen att förstöra och som jag måste vara olyckligt kär i resten av livet.

Hej hej! Idag är jag positiv!^^ .. Men det är iaf bara TVÅ DAGAR kvar tills LINA kommer hit! :D Längtar röven av mig!



// helena

Jag liknar faktiskt mest av allt en get. Fast mamma säger att jag är det sötaste hon vet.


Imorn åker bror min till Norge. Så otroligt tråkigt!..men kul för han iaf :) Men sen dröjer det bara nån dag så kommer Lina hit ist. Tur det, tycker inte om att sova själv i en mörk lägenhet, huuu. Förstår inte att jag ska vara så mörkrädd, haha.

Duktig är man också som sitter här hemma och ser film ist för att gå ut och roa sig. Men roa mig ska jag göra nog med när jag kommer till Sundsvall så jag får väl snällt sitta här och spara pengar.

Nej nu en film till sen blir det nog godnatt! :)


Utsikten från fönstret :
( och det där jädra vägarbetet som väcker mig var eviga morgon!!! )



//helena

20110614


Alltså hur bra är inte jag då? Jag sitter i soffan, knappt påklädd. Så får jag precis veta att jag inom 30 min ska infinna mig på en plats jag inte vet vart det är, i en stad jag knappt kan. Så jag drar på mig första bästa kläder och slänger mig på spårvagnen. Hoppar av där jag chansar på att det är rätt, frågar ett x antal personer om vägen....... och jag HITTAR! och framför allt, jag hinner i tid. Jag har verkligen för låga tankar om mig själv ibland, haha.

Annars har jag mest bara varit lat idag. Tyckte att jag förtjänade det faktiskt. Men imorn ska jag ut i spåret igen! Umgåtts med bror en hel del också. Han åker till Norge på lördag för jobb. Sen kanske jag inte träffar han förrän till jul, uuh..dumt.

Han fyller ju år snart också, så imorn ska jag åka och se om jag hittar nå presenter :)


Bror gör födelsedagstårta!:)



// helena


Jag står och väntar på min skjuts. Men jag har glömt bort var jag ska så jag flyter bara med. Glider lika planlöst av mot en helt ny dag.


Nedräkningen är i full gång. Idag är det regn, regn, regn och jag har aldrig längtat så mkt efter att få åka hem någon gång. Hörde att det är finväder där hemma och studentfirandet i full gång.

Men nu ska jag iaf köpa 3-dagars till gf (vilket jag egentligen inte har råd till) men som är ett måste så plånboken har inget val denna gång.

Jag är otroligt pepp till denna sommar hemma, även om det blir en väldigt kort visit. Men sen väntar mkt annat bra de två sista terminerna. Endast några få månader i Orsa och resten av tiden kommer jag spendera utomlands och sen resterande tid antagligen i Sverige på, än så länge, okänd ort. Awesome! ;)


Hej från mig nu ska jag åka iväg och uträtta ett ärende!



//helena

It's not like the movies. But that's how it should be.


Underbara sommardagar i Göteborg nu! Helt fantastiskt, känns nästan som utomlands. Var ut och sprang här om dagen och när jag kom hem var jag grissvettig ( trevligt att veta eller hur? ) Men var sjukt skönt, kändes som jag tappade flera kilon.

Idag följde jag med Henke och kikade när han spelade volleyboll...och jag säger då bara det, i denna stad finns det bra mkt fina karlar att vila ögonen på ;) Annars i helgen har jag mest bara tagit det lugnt och umgåtts mkt med bror i helgen. Måste ju passa på nu innan jag åker norr ut.

I parken utanför härom dagen..



//helena

And I'll look out the window and make jokes about the way things are.


Idag är en sån dag när man väääldigt gärna vill vinna på triss...eller ja det är väl alla dagar för mig nu för tiden. Men just nu är jag verkligen pank, det enda jag ser är räkningar. Har inte den blekaste om hur jag ska kunna betala tandläkarbesöket om några veckor. BLÄ!

Så nu sitter jag här, lyssnar på depp-låtar och tycker allt är bajs...typ allt iaf.

Igår var det fest, helt okej kul måste jag säga! Träffade en hel del härliga människor :) ...Dock var nog det där sista utgången innan jag åker norr ut...dels för att jag verkligen inte har råd och dels för att jag vill börja tänka mer på träningen. Får se hur det går :) ...måste ju försöka spara lite pengar inför mayhem-sommar i kära Sundsvall också B-)

Jag igårkväll... egokort igen men wtf, bloggen är ju om mig så ^^



//helena

RSS 2.0