Onsdag


Jaaa men hur gick det för mig idag då? Som vanligt kan man säga...

Drog iaf på min träningskläder, stoppade lurarna i öronen och började gå mot stan, för att uträtta lite ärenden. Tittade upp mot himlen.. men MMMMH! Fina svarta moln. Dock hann jag preciiis in på banken innan det började spöregna, och då menar jag verkligen SPÖREGNA! Och hade jag nåt paraply? - Nej.
Så där stog jag under taket i säkert 20 min utan att det slutade regna. Sen tänkte jag att jag måste ju ha nått att göra så jag sprang till kiosken rakt över gatan och köpte en tunnbrödrulle (inte för att jag ville ha en tunnbrödrulle utan för jag skulle ha nå att göra, haha mobbad som man är ) Tänkte att om jag står här och segar på så slutar det väl regna? - Nej.
Så efter ca 40 minuters väntan fick jag nog och gick iväg ut i regnat och köpte mig ett paraply. OCH VAD HÄNDER NÄR JAG KOMMER UT FRÅN AFFÄREN MED ETT PARAPLY I HANDEN?! - Det har slutat regna......

Haha, hade nästan lust att sträcka armarna mot himlen och skrika: " MEN SERIÖST SURGUBBE (Gud) VAD HAR JAG GJORT DIG?!"

Ne nu ska jag upp på vinden och leta reda på alla vinterkläder jag ska ha med mig.. buhuuuu vinterkläder!



//helena

Tisdag


Nu är det nära , har snart packat ner hela mitt rum i kartonger! 3 dagar sen flyttar jag, iiih!

Väntar på min lön nu också, så imorn åker jag nog till Birsta och köper de sista smågrejerna. Ska skriva flyttkorten med.. och packa ihop alla kläder..och skor..åååh haha undrar om vi får plats med allt i flyttbilen?

Sen har Caroline (min blivande sambo) varit och kikat in våran lägenhet så jag fick se lite bilder. Såg mkt bra ut :) Nu måste jag bara bestämma vilken tv jag vill ha sen är det mesta klappat och klart.

Har bestämt mig för att börja träna när jag kommer dit med, måste ju börja komma igång lite. Kikade in schemat också, ser ut som att vi har yoga på fredagar, yoga?! Jag som är stelast i världen! Hehe det här ska bli intressant!


Ne åter till kartongerna!



So I found the reason to stay alive
Try a little harder see the other side
Talking to myself, too many sleepless nights
Try to find a meaning to this stupid life.



// helena

Allt jag behöver


Jaha så var det söndag och sista helgen i Sundsvall är snart över. Nu är det 5 dagar till flytten. Längtar, ska bli skönt att få en riktig vardag så man vet vad man ska göra av dagarna, så man slipper vara så rastlös. Fast samtidigt kommer jag sakna Sundsvall, familj och vänner. Men nu är det dags att röra på sig. Nu kan jag inte stanna kvar här längre. Finns inget som kan hålla mig kvar här just nu. Och jag vill se nytt med nya mål. Det blir bra det här! :)


Idag är det en riktig slappdag, eller förutom att jag börjat packa ner alla kläder. Gud varför har jag så mkt kläder?! Haha kanske inte ens får plats i nylägenheten? ;o Men annars har jag inte gjort mkt och planerar inte att göra det heller.

Imorn blir det mkt möjligt sista Charmhänget för sommaren också!


Jag i helgen

// helena



Lördag


Godmorgon!

Blev utgång igår, började hos Ellen med tjejerna och senare fick vi även lite herrbesök. Jennie är hemma en sväng i helgen så jag drog med henne ut med, sååå roligt att träffa henne! :) <3 Kvällen blev riktigt bra måste jag säga! Haha slutade iaf på en liten "efterfest" och sen blev det en springtur genom stan. Men som tur var så fick vi till slut skjuts hem!

Hade ett litet sad moment där också när jag försökte gråta en skvätt, ja precis..jag försökte. Jag verkar inte kunna gråta längre, eller så är det för att jag egentligen inte var ledsen bara antog att jag skulle vara det, då jag varit det i den situationen så många gånger förut. Hahah sjukt.^^


Ne men nu är det väl kanske dags att ladda om för den allra sista utgången i Sundsvall på ett bra tag!


//helena




"..We've found our lives been changed
Babe, you lost me.."



Jag blir aldrig som dom från stan.


Onsdag redan, sköönt! Snart helg hehe :)

Efter jobbet idag åkte Lina och jag ut till Allsta en sväng och hälsade på, alltid lika mysigt där. Om några år ska jag be pappa bygga hus åt mig där på min tomt så ska jag bo där med man, barn vovve och volvo haha! Låter huuuur bra som helst, eller hur? :D

Så vad har jag pysslat med ikväll då? Jo givetvis packat lite mer. Rensat ut i lådor och diverse, hittade lite roliga grejer måste jag säga hah^^ Sen tog jag en paus i packningen och dansade lite Macarena med mamma, haha vi är sååå mobbade! Men nu orkar jag inge mer så nu blir det tv tills det är dags att sova :)

Hade tänk att åka till Motala i helgen också, men blidde inte så ändå :( Har för mkt jag måste hinna med.. åååh tråkigt.


//helena

Don't demand me to stay cause I'm totally free.


Måndag, sega måndag! Kom hem från jobbet för en stund sen. Slutade lite tidigare för ett besök på vårdcentralen, nu ska jag väl kunna få bli helt frisk? Som Jossan sa på jobbet idag:" du kan ju inte ha nåt immunförsvar alls du." Ne man börjar ju undra, har varit sjuk typ hela sommaren...

Aja ikväll ska jag iaf kika på fotboll här på kuben. Isabelle ringde och ville ha sällskap, så varför inte :)


Ida-Marie smsade nyss och berättade att jag var med på en vimmelbild sen i helgen. Och visst var jag det, haha! Jag och Kevin, som jag hängde med större delen av lördagskvällen.



//helena

We gotta get out while we're young. Cause tramps like us, baby we were born to run.



Det var riktigt längesen jag var med om en så rolig helg som denna! Haha sjuka utgångar blev det , men igår slog nog allt och jag trodde helt seriöst jag skulle avlida imorse när jag vaknade. Har aldrig varit så bakis i hela mitt liv. Usch haha!

Men jag lever iaf, men mår fortfarande som ett as.. Men jag klagar inte för det var såå värt det! :D Att jag ska börja jobba kl 7 imorn känns dock inte så lockande men wtf! :)

Ne nu ska jag se tv och försöka bli som folk!





//helena

Cry me a river 'cause your love is wicked.


Efter jobbet idag var det bara att hoppa in i duschen och göra sig i ordning för att åka till Mellanfjärden för teater.
Mamsen hade fått två biljetter genom jobbet så jag följde med. "De 39 stegen" hette den med bla Linus Wahlgren och Måns Nathanaelson. Riktigt bra faktiskt! Jag som inte brukar förstå mig på teater.

Nu är det helg för min del och jag tog även på mig att jobba hela nästa vecka också, skönt så jag får lite extrapengar nu. Kan ju verkligen behövas :)

Imorn måste jag kliva upp tidigt, ska på hemligt uppdrag bla. hehe! Såå godnatt!


Jag ikväll.. (världens bästa kamera, jag vet)






//helena

I won't worry my life away.


Usch inatt sov jag som en kratta, minst sagt. Somnade inte förrän vid 1 - halv 2. Vaknade av världens mardröm så var tvungen att tända lampan slå på både radion och tv:n och stänga balkongdörren, haha mes som man är. Men kan inte hjälpas. Sen låg jag och lyssnade på musik + kikade på Bygglov kl. 3 på natten. Somnade nog inte förrän vid 4. Sen klev jag upp kl 8 för att jobba så fick kanske 4 timmars sömn. Och jag som minst måste ha 8 timmar för att kunna fungera och inte bete mig som en barnrumpa, men tycker jag skötte mig bra idag ändå hah :D


Idag var jag till och med duktig och promenerade hem från stan, stolt hehe. Jag har ju blivit en riktig latmaja nu på senare tid. Var annat jämfört i våras när jag hade en period när jag tränade 5 ggr i veckan....men det var nog endast för att jag var helt arbetslös och otroligt "arg" och ville få ut alla känslor på nåt. Kanske ska bli arg oftare? Haha ne fy fan..



Ne men nu verkar det ju som jag har med mig Jossan och Elin på bartenderutbildning i Magaluf nästa sommar iaf mehe!:D Sjukt kul skulle det vara! Det är dock ett helt år tills dess, men planer kan man ju ha! Och pengar ska jag börja spara på en gång :)



// helena

Nothing you can do.


Har fått ännu mer möbler av mamma idag i Birsta så nu är snart allt klart, hihi kan knappt vänta. Måste bara få med mig pappa så vi kan kika på tv:n jag ska få med meheh B-)


Såg lite kort på fb nyss....uuuh jag vill ju bara tillbaka till varma nätter, goda drinkar och soliga dagar på stranden. Sjukt tokiga nätter vi hade där, spec en när ...eller hehe...kan ju säga att vi hade det otroligt roligt iaf! Ingen mening att jag försöker förklara för ingen fattar förutom oss ändå. Ida-Marie och jag slår nog allt när vi är tillsammans :D


Satt förut och kollade på lite bartenderutbildningar på ca 4 veckor man kunde gå i bla Barcelona. Skulle varit sjukt roligt. Om det finns tid över nästa sommar kanske man ska dra iväg. Nån som vill hänga på? Jag ska iaf börja spara pengar nu så får vi se vad som händer! :)


Imorn väntas jobb iaf!
// helena

you're pretty good but I don't mind, cause you're gonna end up way behind.


Hade en underbart rolig kväll igår! Började hos Ellen med vin, mat, massa prat och skratt, mkt trevligt! Vid 22-tiden började vi dra oss ner mot Roxette. Och ååh vad bra det var! Spec It must have been love och Listen to your heart! Då stod jag verkligen där och mös :)

Sen fortsatte kvällen på stan. Kändes som vart jag än vände mig var det folk jag kände, så roligt! Dock är det väl inte så konstigt att sånt händer när man bor i lilla Sundsvall ;) När jag väl kom hem var jag glad och nöjd och somnade på två sekunder.

Idag har jag börjat packa lite smått. Det ska börjas i tid! Men det är ju ändå typ bara 3 veckor kvar.


Igår på Roxette:





//helena

All night long.


Idag fick jag lite möbler till flytten av mami <3 när vi var ut till Birsta. :) Sen köpte jag hårfärg, behövdes verkligen.
Så nu sitter jag här nyfärgad, sminkad i min klänning med hårfärg på. Mm precis, guuud vad irriterad jag är på mig själv. Kom på att jag skulle städa garderoben när jag väntade på att skölja ur färgen. Smart? Ne. Men sååå typiskt mig. Aja skitsamma det syns inte, för jag ska ha den på mig!

Ska snart dra mot Ellen. Bara resten av brudarna också kan bli klara. Segproppar! Vi ska ladda inför Roxette med hemlagad pizza och viiin! Som jag har längtat efter detta vin, haha!

Ha en bra kväll!

Jag just nu..



//helena


Sweet dreams.


Kom nästan nyss från en trevlig kväll med fina vänner. Började med bio med Linn, Ellen, Ida-Marie, Robert och Peter. Vi såg Knight and day. Bra film enligt mig :D

Efter bion drog vi hem till Viktor, Jon och gänget och sen vandrade vi vidare på stan. Vi körde nyktert ikväll. Måste ju vara pigga och fräscha till imorn när det är Roxette! Mahah. Kommer bli grymt :)


Nattens fundering:
Det krävs nog ett underverk om jag skulle bli "kär" i en person för tillfället. Är liksom inte mottaglig för sånt tjaffs och det dröjer nog ett tag tills dess. Varför får då en del för sig att man skulle vara kär/intresserad av personen i fråga bara för att man vill surra med den? Otroligt dumt tycker jag.



Ne nu ska jag, nöjd och glad över kvällen, hoppa ner i sängen och sooova! :)



//helena




Kyssar och tack, det är hög tid för mig att försvinna. För dom band som band mig här, har jag långsamt löst upp..


Kom nyss hem från Ljustorp, har varit hos moster och firat mormor som fyller år. Mkt god mat och mkt trevligt. Nu blir det till att banta lite tror jag ohoo :s

Alltså på tal om ingenting... Jag vill lära mig spela gitarr, har två stycken men kan ju inte spela. Hur störande är inte det? Fick ju för mig en gång i tiden att jag skulle köpa gitarr och lära mig. Kanske försökte 5 ggr sen gav jag upp. Har ju inget tålamod, blir bara arg när det inte låter som jag tänkt mig haha ;o Men iaf den svarta gitarren får följa med till Orsa. Kanske jag kan leta upp Kalle Moraeus också så kan han sjunga till. Blir bra det! :D


Imorn har jag bestämt mig för att gå hem ifrån jobbet! Ska ta på mig joggingskorna och känna mig lite hurtig. Måste även hämta ut biljetten till lördag och köpa hårfärg. Kanske köpa en vinflaska med :]


Haha ne gud vilken värdelös blogg idag. Ordbajsordbajsordbajs!


Ha det braaa, goodnight!



// helena


Du ville bara göra gott och ändå fick du namnet Fröken svår.



Tänkte skriva en liten kommentar här nu, men ne icke! .. men jag blir ju lite förvånad när jag tycker jag är som vanligt men "folk" ändå kan läsa av mig som en öppen bok..är jag verkilgen så förutsägbar? Eller är det "folk" som är tankeläsare? haha hjälp!


Ja och det blev visst en kommentar ändå, jag är hopplös.



Lars Winnerbäck – Fröken Svår

Du kanske sa nånting som ingen alls förstod

Och som du ångrade men som du ändå sa

Du kanske gick ett steg för långt för dom försoffade
Så att dom inte såg att det var bra

Du ville ändra på dig själv och på din värld
Men fick då ofrivilligt se att den var seg
Livet är en dans på rosor

Men det är en dans med svåra steg


Du ville visa att du fanns och att du levde
Och att inte allt var lika dött som dom
Du ville se alternativ i allt som inte var nåt bra

Och att det gick att göra om


Du ville bara hjälpa till och vara snäll
Mot dom som praktiskt taget ingenting förstår
Du ville bara göra gott och ändå fick du namnet Fröken svår


Och du fick höra utav vänner och bekanta
Att "Nu tar vi allt, för allting här är vårt"!
Dom sa att framtiden var ljus
Nu har dom bil och mat och hus
Dom sa att ingenting var svårt
Och du fick höra att livet var en dans på rosor
Och det blev en dans som stack dig hårt



//helena

So, don't come running now, it's too late. Blame it on consequences. Blame it on fate.


Regn idag. Mysigt tycker jag. Nästan så man gett upp sommaren nu och vill ha höst. Kunna tända ljus i höstmörkret och krypa upp i soffan under en filt med en kopp te.

Aja nu vill jag bara flytta! Kan inte tänka på annat på dagarna. Ändå går det segt när jag ska tänka och ta tag i vad jag ska ta med i flytten. Antar att jag är lite skakis att flytta hemifrån, till en anna stad där jag inte känner någon. Men ändå guuuud så jag längtar. Väldigt blandade känslor. Men hur länge har jag inte tjatat om att komma härifrån. Har varit påväg några ggr men alltid har det kommit nåt (kärlek och dumhet) ivägen. Men nu är jag fri och kan åka vart jag vill utan att tänka på nån. Och just nu kan jag inte må bättre!


Bokade nyss en biljett till The Baseballs och Roxette på lördag. Ska bli himla kul :) Så nu ska jag lyssna på deras låtar och gala lite så jag kan sjunga med på lördag haha!


// helena

You're cooler than me.


Idag när jag kom hem från jobbet la jag mig på sängen och tvärslocknade.. det är jobbigt när man inte somnar förrän tolv-ett på natten och ska börja jobba klockan sju. Men nu är det bara 3 dagar kvar sen helg!..IGEN! Tiden går så fort så man hinner knappt med. Snart sitter jag väl där med mina löständer och min knarrande gungstol och virkar tjocksockar åt barnbarnen ;o Uuuuh haha.

Aja vid sju kom moster och kusinen hit. Vi åt glass och jordgubbar, spelade spel och skrattade åt gamla minnen. Gud vi har gjort så mkt tok haha!


Ne nu ska jag väl se lite 2½ men och sen sova..


Paramore – Misguided Ghosts
(en låt jag känner igen mig i rätt mkt för tillfället)


I'm going away for a while
But I'll be back
Don't try to follow me
'Cause I'll return as soon as possible
See, I'm trying to find my place
But it might not be here where I feel safe

We all learn to make mistakes
And run from them, from them
With no direction
We'll run from them, from them
With no conviction

'Cause I'm just one of those ghosts
Travelin' endlessly
Don't need no roads
In fact, they follow me
And we just go in circles

And now I'm told that this is life
That pain is just a simple compromise
So we can get what we want out of it

Would someone care to classify?
A broken heart and
some twisted minds
So I can find someone to rely on
And run to them, to them
Full speed ahead
Oh, you are not useless
We are just

Misguided ghosts
Travelin' endlessly
The ones we trusted the most
Pushed us far away
And there's no one road
We should not be the same
But I'm just a ghost
And still they echo me
They echo me in circles



//helena




ja man kan inte vara smidig jämt, men hur låter det med lite oftare?





You got a fast car. Is it fast enough so you can fly away? You gotta make a decision. You leave tonight or live and die this way.


Tog och beställde mig skor idag. Kunde absolut inte bestämma mig så slutade med att jag klickade hem 2 par. Ett par vita och ett par röda Converse. Men jag sitter iaf här och är rätt nöjd..även fast jag är en aning fattigare men det är det lätt värt :D

Annars har jag jobbat idag, gick bra. Jag lagade mat, det ni! ..eller ja, jag rörde om och Patrik kryddade och diverse. Men ändå mehe :]




//helena




..konstig?..Jo en aning enligt mig. Eller var det speciell?..Ne tyvärr, i den här staden är alla likadana och ingen verkar ju kunna bevisa motsatsen heller.


Söndag


Kom nyss hem från Stöde, har varit och kikat på mitt gamla fotbollslag när de spelade match. Tjejerna spelade jättebra och vann med 2-1. Isabelle gjorde ett av målen. Hon måste ju vara super woman helt klart. Spelar match med en (antagligen) spricka i foten, man undrar ju om allt står rätt till haha? ;o

Och själv satt jag där på läktaren, åt en korv och kände mig olyckligt kär...ååååh vad jag saknar fotbollen :( Jädra knän som ska hålla mig ifrån mitt livs kärlek, värdelöst!


Aja nu ska jag kika lite på friidrotten och sen sova. Är jobb kl 07.00 som gäller imorn :)


// helena



..kom och ta mig långt här ifrån!

With a ticket for a runaway train.


Helgen har varit bra. I fredags tog jag vinet och åkte till Bosvedjan där jag satt och surrade på lite med Ida-Marie, Linn, Bodil och Linda. Mkt trevligt. Efter ett tag tog vi oss ner mot stan men innan jag hann gå in nånstans ringde Lina och ville ha med mig ut till Alnö till C och V. Vi spelade kort, tog ett nattbad i havet och bastade. Hade väldigt trevligt iaf :)

Igår när vi vaknat upp for Lina och jag ut till Birsta en sväng och kikade lite sen hem till mig och åt middag sen var det bara att göra sig iordning för ännu en utekväll.. var trevligt det med. Dock blev jag en aning less men men..


Idag ska jag spendera dagen med Isabelle :)


Jag igår..



//helena


..synd att alla verkar vara likadana.



RSS 2.0