Vinnarna tar första steget. Förlorarna har alltid en ursäkt.

 
Det öppnas fler och fler dörrar för mig, lyckorus!!
Blir sjukt inspirerad av utbildningen jag läser nu också, det får en verkligen att tänka i nya banor.
 
Imorn är det FREDAG!! Som jag längtat. Åker bort över helgen, kommer bli en sååå bra helg :)
 
// helena

Soon as you're thinking you're down. Find how to turn things around. Now things are looking up.

 
Jag kliver på sopar så dom slår till mig i huvudet. Jag tappar min nya telefon i backen typ varje dag. Jag går in i saker så jag får blåmärken över hela kroppen. När jag spelar golf lyckas jag slå bollen bakåt ist för framåt, helst på smalbenet. Jag sväljer flugor så fort jag är ute och springer eller cyklar (senast idag). Jag stänger munnen men då får jag fulla näsan med björkfrön ist. Jag halkar på såpa på jobbet. Jag tappar glas och tallrikar i golvet så det går i tusen bitar. Jag välter ut mitt fulla vattenglas över bordet.
 
Allt detta har jag lyckats med de senast två veckorna.........orkar inte med mig själv hahah.
 
 
Har fått för mig att jag ska klippa en kort frisyr? Ännu kortare än på kortet nedan. Vågade jag klippa så kort kanske jag vågar klippa ännu kortare?

 
// helena
 
 

2012 -08 -27 22.12

 
För mig känns det som att de senaste månaderna inte hänt. Det känns som jag nyss vaknat upp ur en dröm. En bra dröm som slutade precis när allt var som bäst. Jag kan inte ens känna saknad. Hur konstigt är inte det? Haha jag är väl en konstig människa helt enkelt. Men ibland är det skönt att vara konstig.
 
 
Nu vill jag bara att veckan ska gå. På fredag rullar tåget mot Umeå!
 
 
//helena
 
 

Ett fel närmare rätt.

 
Helgen går som vanligt allt för fort. Meeen bara två veckor kvar nu på jobbet :)
 
Blev lite shopping med mamma på fredag eftermiddag efter jobbet sen filmmys i Sallyhill. Lördag blev det golf och senare utgång! ... helt okej utgång men nu känns det att jag varit ut nästan varje helg nu i sommar, haha illa!
 
Snabba cash 2 ikväll på bio också, mysigt! Perfekt bakissöndag. Det åskar och blixtrar utanför och regnat öser ner. Ska mysa ner mig i sängen nu och se Solsidan :)
 
mysbrallan på innan bion.
 
mamsen i lördags.
 
pizzaaaaaaa.
 
// helena
 
 
 
 

du kan dö lite men se till att lev mycket.

 Är på otroligt bra humör idag :) Inte ens regnet kunde göra mig ens lite deppig när jag skulle cykla hem från jobbet. Det gjorde mig bara ännu mer pepp konstigt nog? Tog en tyngre växel uppför långa backen och trampade som aldrig förr. Blev en löptur ikväll när solen tittade fram också. Halva veckan han gått, det gillas!
 
Ne dags att sova nu. Sådär skönt trött i kroppen, kommer dejta John Blund på 3 sekunder :)
 
 
 Hemma efter den blöta cykelturen.
 
 
//helena

Let's get started for life.

Nu har jag spelat min första golfrunda! .......dock avbröt jag efter fjärde hålet och gick bredvid de andra resten av banan haha. Gick inte så bra så mitt humör höll inte riktigt, och eftersom man helst inte ska visa temprament på banan och kasta upp klubban i ett träd så valde jag att gå bredvis ist ;)
 
Pappa och jag tog en fika efter och slog lite på ranchen i kvällssolen ist, kändes bättre då. Så nu är jag ännu mer ivrig att lära mig mer. Jag vet ju att jag kan bara jag skärper till mig och tränar, tränar, tränar!
 
 
 
 
 
IIIIIIIIIIIIIH GLAAAAAAAAAD! Kan det verkligen gå min väg nu? :D ( återstår att se inom kort! )
 
 
//helena
 
 

Du målade mig en karta, markerad med ett kryss.

 
Men dåså. Har varit en intensiv och mycket lärorik och rolig helg. Nu har jag mitt gröna kort och ska bli golfproffs inom kort haha!
 
Igår efter golfen blev det kladdkakebakning och film med J. En bra helg helt enkelt.
 
Imorn är det måndag och ny vecka vilket betyder jobb, träning, golf, lön, utgång/utgångar och bio. :))
 
Nu blir det onyttig söndagskväll med mys, film och karra i soffan <3
 
 
// helena

I picked up every piece and landed on my feet.

 
Då var det fredag igen! 3 veckor kvar av sommarjobbet sen blir det en vecka i Stockholm med utbildningar, förhoppningsvis blir båda av.
 
I helgen blir det golfkurs hela helgen! Kan gå hur som helst känner ja men kul ska det bli! Så blir det ingen utgång, haha lika bra det känner jag. Har varit ut sjukt mkt i sommar. Tar det nästa helg ist! :)
 
Har haft en bra dag idag. Och med tanke på sista månaden tycker man ju att jag borde vara nere men icke. Varför ska jag vara det liksom? Även om framtiden är oklar så kan jag säga att jag inte känt mig så här pepp på livet på lääänge, mår så himla bra. Och nu skriver jag inte det bara för att det ska "se bra ut" i bloggen utan det är verkligen så!
 
Tog mig en löprunda i Juniskär på 8 km (skryter) i kväll. Sköööönt!
 
Invito förra helgen.
 
 
//helena
 

And my heart starts beating. And my lungs start breathing. And the voice in my head starts screaming, I'm alive!

 
Dåså då var jag äntligen igång! ...med både träning och plugg :)
 
Hade webseminarium ikväll , känns väldigt bra och jag är förväntansfull inför höstterminen. Sen blev det en springtur med mamma, visst var man slut efter men inte så trött som jag trodde jag skulle vara, lite spring i benen hade jag allt! Nu jäklar!!
 
...och som vanligt svalde jag några flugor. Hahah alltså någon som har tips om hur man slipper det eller??
 
Höst nu?
 
//helena
 
 
 
 
 

Live my life.

 
Mysutgång med i-m igår. Har inte blivit många såna i sommar, inte någon förutom igår tror jag? Trevligt var det iaf!
Idag har jag haft världens segdag, bara slappat, skönt!!
 
Nu laddar jag för Giffarna vs. Gais. Ska snart dra ner mot Norrporten!
 
Ikväll blir det feeeest! Och tydligen förfest på någon takterass med bastu och grejer mitt i stan, ja tack!
 
Puss heeeej!
Igår innan utgången.
 
 
//helena
 
 

Du vill veta vad jag känner, men ingenting känns.

 
Så har bror lämnat Sundsvall för denna gång. Har varit så roligt att han varit här i sommar, vi ses alldeles för sällan.
 
De senaste dagarna har jag haft Jennie med mig på jobbet och lärt henne allt jag kan, förhoppningsvis tar hon över efter mig när jag drar till Götet :) Kommer vara lite småtomt på jobbet imorn, ingen som surrar med mig så tiden flyger iväg haha <3
 
Just nu kan jag inte längta mer än jag gör................efter lönen. Sjukt, har seriöst aldrig varit såhär pank!! Men pengarna har gått till bra saker. Utbildningar och roliga saker har jag hittat på så på det viset gör det inte mig ett dugg :))
 
 
Den där Melissa har alltid en låt som stämmer precis in på hur jag känner för tillfället:
På låtsas - Melissa Horn
 
 
Mitt hjärta min blomma!
 
//helena

I can feel it. I can taste it. Change is coming my way.

 
Veckorna bara flyger fram som vanligt och jag blir gladare och gladare för varje dag. Tågbiljetten till Göteborg är bokad. Den 17e september kl. 10.00 rullar jag från Sundsvall mot Göteborg på obestämd tid. Kommer bli fantastiskt!
 
Men innan dess har jag massa saker att sysselsätta mig med. Bla. golfkurs, första träffen på " Entrepenörutbildnig inom idrott och hälsa" i Stockholm. Påbyggnadskurs PT - hur man tränar golfare, i Stockholm. Jobba klart. Umgås med familj och vänner så mycker som möjligt. Planera inför flytten och planera med min blivande " sambo" Joie! :))
 
Nu ska jag fortsätta se OS. Ha en bra kväll!
 
 
"Allt kan tas ifrån en människa utom en sak, den sista av de mänskliga friheterna - att välja attityd oavsett omständigheter, att välja sin egen väg." - Viktor Frankl
 
 
 
// helena

"Vi möttes på kapris."

 
Har haft en helt fantastisk helg!
 
I fredags efter jobbet kom Lina och hämtade mig och vi for till busungarna och var barnvakt. Har nog ändrat inställning vad gäller barn nu. Dom är inte så hemsk trots allt haha. Så goa! Sen ikväll fick jag träffa kusinbarnet Theodor också, vilken söt unge alltså!
 
Lördagen blev det utgång/konsert! Huuur bra som helst! En rätt oplanerad kväll men det är ju då det blir som bäst.
 
Tacomiddag, tjejsnack, nakenchock i badrummet, gömde vinflaska i buske utanför IP, Melissa Horn, öl, smsa med "främling", sssssscccchhhhhhh, ut och leta vinflaska i buske som någon sniken j*vel tydligen tyckte det var okej att ta?! Ut till Allsta med Linus och dricka mer öl, åker in till stan igen i spöregn, Tomas Ledin, träffa folk, skratt, sång och skrika halsen av sig. "Vad gör du nu för tiden? Varför hör du aldrig av dig? Det var alldeles för längesen vi sågs" Lovely!
 

Ikväll var det 90årskalas för mormor med hela tjocka släkten. Mycket skratt och god mat, trevligt!!
 
 
Imorn är det måndag och jobb igen. Nästan så jag längtar haha, knäpp?
 
Bilder sen helgen.
 
 
 
Och sist men inte minst en bakis-bild på mig tidigare idag innan kalaset haha.
 
 
// helena

RSS 2.0