What can I say I´m in love with myself.

 
Torsdag, veckorna går lite för fort nu och snart fyller jag 24, helt sjukt. Annars rullar livet på, jag jobbar, tränar (lite för lite) umgås med vänner osv. Mitt liv börjar bli lite för enfomigt, dags att hitta på nåt ovanligt snart kanske haha!
 
Idag är det vårvåder ute, det droppar från taket. Ge mig vååååår. Nä här kan man inte ligga och slöa i soffan, dags för en promenad i finvädret.
 
Puss hej!
 
 
//helena
 
 

För att jag kan!

 
Ja nu var der ett tag sen jag skrev igen.
 
Har hänt lite grejer sen sist vill ja lova. Jag har skaffat mig lägenhet och jobb och jobbar typ jämt, I like! Så tyvärr blir det inte så mycket tid över för annat, när jag kommer hem på kvällarna, vilket oftast är runt 21-22 är jag så trött att jag sitter i soffan en kvart och varvar ner sen lägger mig och somnar direkt.
 
Träningen har fått ligga på hyllan också, bara för jag är så lat. Men idag var jag på spinning och tog i så jag chockade alla med mitt röda fejs efteråt. Najs!
 
Nu ska jag skriva och planera mitt träningsschema så jag får igång motivationen igen. Största problemet är ju att ta sig upp på morgonen, men nu jäklar!!!
 
Har dåligt med bilder för tillfället så bjuder på en bild på bror och mig från julafton.
 
 
 
 
 

RSS 2.0