när en stannfågel ger sig av.

Dåså! Då var sommaren i min lilla stad över. Det har varit en bra sommar.. men som alltid blir den som den blir i Sundsvall, älskade, bedrövliga Sundsvall.

Jag var duktig igår morse och klev upp tidigt, klädde på mig och cyklade iväg till mammas stuga. Åt frukost där och cyklade sedan vidare ut till Allsta för att spendera lite tid där och säga "hejdå".

Lina kom och hämtade upp mig senare. Och sen var det bara att ladda om för fest. Vi var ett helt gäng i Viforsen, Umeå-folket var på besök igen så vi grillade, vinade och hade otroligt trevligt! Kvällen fortsatte i stan där vi var på Invito näst in till hela kvällen. Det var nog den bästa utekvällen på hela sommaren och jag är glad att den blev sista kvällen. Ett bra avslut.

Min privatchaufför för dagen och jag.



//helena

Friday I'm....


Berga idag med Lina, fick lite färg på näsan tror jag :) Tjejerna ska ut ikväll men jag tackade nej och väntar till imorn ist. Om det inte händer nåt annat vettigt ikväll tar jag min cykel och cyklar till mammas stuga och imorn vidare ut till Allsta. Sen laddar vi om för fest! :)

Nu ska jag vara duktig och göra lite skolarbete, ta en dusch och sedan packa.

Puss heeeeej.



//helena

Låtsas som det regnar.

Torsdag idag. Har hunnit med en hel del faktiskt. Vaknade, städade hela lägenheten, dammade till och med mattorna, gick ut och pumpade cykeln, cyklade till Himlabadet och träffade I-M och Johanna, åkte ut till Allsta, badade i poolen, åkte till Viforsen och umgicks med tjejorna, hem igen. Helnöjd med dagen :)

Imorn är det fredag, beslutsångest

GOOD NIGHT, SLEEP TIGHT! DON'T LET THE BEDBUGS BITE.


//helena

The distance seemed right. At the time it was best to leave, and to leave behind what I once thought was fine and so real.


Har haft en jättebra dag! Den spenderades inte i Sundsvall utan ca 10 mil därifrån i en otroligt mysig stuga nere vid en sjö. Vi solade, grillade och satt nere vid vattnet på stenarna i flera timmar. Och jag plaskade även runt i vattnet och försökte fånga fiskar ett bra tag innan jag till slut tröttnade efter att stått med näsan alldeles ovanför vattenytan och stirrat som ett mongo i minst 30 minuter. Hahah...ibland kan man ju undra om jag verkligen har alla pinnar på stegen? eller alla hästar i hagen? eller om det lyser fast ingen är hemma? osv...

Ne nu ska jag nog ställa mig och stampa tillbaka åt våran aggressiva granne som stampar och lever om där nere. Stackarn kan ju inte ha nå liv som säkert står på en stege med örat tryckt mot taket för att höra varje rörelser vi gör.

Aja godnatt!
Underbart!


//helena

When I'm down down down down down can you pick me up?


Knäpper man kort på ett mongo, blir det ett mongo... Typ så har jag känt hela dagen idag. Åkte för att göra ett nytt pass för jag var så olik (såg seriöst inte klok ut + att jag var blond) mig ut på det gamla. Jaaa...och det nya kommer ju bli så mkt bättre?

Sen åkte vi och hälsade på mormor en sväng och efter det en goooomiddag ute på skatan och efter det en glass i Juniskär. Den jobbiga dagen blev en bra dag :)

...fast just idag har jag en längtan av att få komma härifrån, är nog ganska klar här nu för denna gång.

En sommarkväll på ett bra ställe..





//helena


So let's go somewhere no one else can see, you and me.


Idag är det en vecka tills skolan börjar igen, EN VECKA?! Vart har alla veckor tagit vägen?? Det är med mkt blandade känslor jag kommer åka tillbaka! Saknar ju mina bönor, men vill ju ändå vara kvar häääär. Aja det ger sig när man kommer in i vardagen igen. Dock är det ju inte jättelångt mellan, bara någon timmes bilfärd :)

Idag har jag varit i birsta med min kära mor, jag fick ett par söta gummistövlar och min efterlängtade mixer! Mamma är bra hon! <3

Sjukt rastlös just nu också ( för ovanlighetens skull )... Kanske ska gå ut och pumpa däcken på min cykel och ta en sväng? Bara för att göra något liksom.

För tillfället en lite halvt uttråkad tjej..



//helena


If stars don't align. If it doesn't stop time. If you can't see the sign, wait for it.

Utgång fredag, lördag. Fredag lite lugnare men ändå en toppenkväll. Lördag var vi lite mer taggade. Förfest på kyrkogatan, prat och mkt skratt. Svenssons, Jacks och Invito. Taxifärd till okänt ställe och hemmafest. Nattbad. Lite halvgalen kväll/natt och det har jag till stor del Linda att tacka för, haha! (Ida-Marie dissade och åkte hem lite tidigare)

Blev övernattning hos Tholins. Jag snubblade in oinbjuden på Ida-Maries rum med en madrass och filt i högsta högg.

I-M (halvlullig och nyvaken) : Hej ? Men VAFAAAN!?

Jag: Heeeeej, bry dig inte om mig!

I-M: (Grymtar till och vänder sig om och somnar)

Hahaha! Jag kände mig så varmt välkommen!

Igår hos Andrea:

(snodde bilden från Andreas fb)
//helena


_____________________________________________________________________

-Skänker mina tankar till de drabbade i Norge, så tragiskt och så overkligt..

Audra Mae & Forest Rangers - Forever Young cover A capella




Jag har en situation med ett annat liv, och du har ingen del i det.


Utgång med brudarna ikväll! ..så egentligen borde jag inte sitta här. Borde städa och hoppa in i duschen. Kan medge att lägenheten blir ovanligt stökig när mor min är i stugan hela tiden.

Var iaf ut till Allsta idag och umgicks med far min en hel del. Han tvingade även upp mig på fyrhjulingen för första gången. Fick lite ångestkänslor där först men sen brummade jag iväg! ( Haha ja eller skumpade runt på lägdan skulle man väl mer kunna säga )

Satt och surrade i telefon med Elin ett bra tag igår och kom fram till både det ena och det andra.. Bla. att jag har fått väldigt svårt att fästa mig vid någon och få någon form av känslor. (Dock har jag väl alltid varit svår på det sättet ) Och om det skulle vara så att jag börjar få det viftar jag bara bort det, och så är personen glömd på nån dag. Just nu är jag faktiskt nöjd med det. Jag skulle aldrig ha tålamod med något sånt då jag kommer fara runt för mkt. Som sagt myror i brallan, JÄMT. Men om ett år kanske jag mognat till mig lite på den fronten, vi får se haha. Dock ska man väl aldrig vara helt säker, kan ju träffa en helt awesome karl. Men än så länge har det visat sig omöjligt, så jag har inga större förväntningar ;)

Ne, nu har jag inte tid att sitta här och skriva massa skräp!

Gustaf och jag i gbg, påväg till festligheter!



//helena

i'd rather be a comma than a full stop.


Jaha så var det snart helg, jag blir alldeles dagvill av att ha sommarlov.

Lina och Isabelle åker på äventyr till Umeå dom, själv kände jag att jag inte riktigt hade pengarna till det. Lite tråkigt men vad gör man. Jag har ju faktiskt resten av mina favoriter kvar här i Sundsvall i helgen. Så det ser ut att bli en två-dagars i helgen, nice baby nice!

Har även varit otroligt duktig senaste dagarna med bla. en löprunda från Bosvedjan till stan och sen tillbaka. Sjukt skönt och nu känns det i benen kan jag lova.
Och i vanlig ordning svalde jag en fluga, mums.....alltså kan inte bara alla småkryp låta mig vara?! Här om morgonen vaknade jag av att en fluga flög in i näsan på mig. Lina blev vittne till händelsen och kan verkligen inte sluta påminna mig om min fnysande, förvånade min, hahah!

Hm ne, tro vad som händer ikväll då? Rastlös är nog mitt förnamn.




// helena

I'm a satellite heart.


Ne nu tycker jag dagarna går lite för fort...jag vill inte riktigt åka tillbaka än, även om det väntar en massa äventyr! ..nä jag är inte riktigt klar här än, känner jag nu.

Men imorn kommer min söta, fina, rara Elin hit över dagen och hälsar på. Skönt, kan behöva en dos av henne nu :)

Vi i Dalarna i våras.


//helena

I was made the wrong way won't you do me the right way where you gonna be tonight cause I won't stay too long.


Igår blev det Birstahäng med Isabelle och lunch på Ica Maxi med Lina haha, otroligt trevligt! Sedan hem och massera lite. Och som vanligt får jag ju myror i brallan så fort jag blir själv en stund så då blev det lite grillning ute på Lögdö och till sist lite mys i Bosvedjan till sent in på natten. En bra dag.

Idag blev det Charmhäng med mina favoriter mm och sedan fredagsmyyyyys och tacosmiddag med syster. Vi båda var rätt döda sen gårdagen och min sällskapsdam for nyss hem. Fattar egentligen inte hur jag orkar sitta här? - Nej nu sängen!

Godnatt!



//helena


And I'll forget about you long enough. To forget why I need to.



Det går inte en dag utan att jag påminns om varför jag ville flytta härifrån. Rastlösheten finns i närheten hela tiden, jag får myror i brallan och vill bara vidare. Sundsvall är inte min stad. Inte nu och inte sen....möjligtvis om några år. Men just nu känner jag inte att jag passar in speciellt bra, därför drar jag snart också. Önskar dock jag kunde stoppa ner familj och vänner jag har här i väskan och ta med mig!

På återseende!



//helena

Den lilla staden fick knappast ett farväl. När andra nöjde sig sprang hon iväg.


Gf är över för detta år, med blandade känslor. Man kan ju börja bli människa nu iaf. Och för att sammanfatta lite kort: Bad på Alnö, trevliga förfester på bladgränd, borttappade människor, hittade människor, middag och förfest i hamnen, bjuden på föör mkt, Håkan Hellström och Jerry Wiliiams, en del idioter, massa underbara, förfest och grillning "hemma" i Viforsen med ett härligt gäng, fotboll, statyn mitt på torget, avslut på gf, lite serious talk så tårarna nästan började rinna, vakna upp igen och mår som en PRINSESSA! ( nu har jag säkert glömt och utelämnat hälften men wtf. )


En grej jag kom fram till under veckan: Typ alla springer runt och raggar på folk hit och dit. Vad gör jag? Inget. Och kom det fram någon som ens försökte tittade jag bara på personen, log och gick därifrån. Folk jag trodde jag skulle bry mig om när jag träffade nickade jag bara åt lite kort och glömde sedan bort. Nästan så man börjar undra om jag slagit i huvudet? haha.


De kort jag lyckades knäppa under veckan:





// helena


Man down.


Imorn kliver jag på första dagen av 4. Gf ska bli lyckat i år! Men som vanligt lär det bli ett mindre kaos, fast det gillar vi ;) Annars vore det inte Gf!

Igår tjuvstartade vi lite. Först en mysig middag på O'learys med ena halvan av familjen. Och jag verkade aldrig kunna sluta säga: " åh gud vad mysigt vi har det!". haha. Sen gick vi ner till tälten på torget och tog oss någon öl. Otroligt trevligt!

Men vi valde att vara städade och åkte hem i tid. Kan ju inte slita ut sig i förtid!

Nu sitter jag här och väntar på att klockan ska gå så Lina kan sluta jobba så jag får åka dit!...sjukt långsamt just nu!

Man säger ju att man kan ha dåliga dagar och känna sig otroligt ful ibland. Idag är nog en sån dag för mig.....men jag försöker göra det bästa av situationen ändå! ( tror nån jag får nå ragg i helgen?? heheh B-) )





//helena



RSS 2.0