En midsommarnattsdröm.

 

Ännu en jobbvecka har snart gått. Bara imorn kvar sen är det helg! Och 15.55 rullar ett tåg in på Sundsvalls tågstation och jag får äntligen träffa en mkt eftersaknad person :)) Ikv har det blivit mys med Jennie och Ice Age så klart haha!

Annars då vad har hänt sen sist? Massa skulle jag vilja säga, midsommar mm.

Nu är det fotboll på tvn, EM-semifinal Tyskland - Italien. Så nu ska jag kika på det! Jag låter bilderna tala ist :)

 
 
//helena
 
 
 

All the things I feel I need to say, I can't explain in any other way..


Nu har en arbetsvecka gått, har gått hur bra som helst, trivs bra så det är ju skönt!

Veckan utöver jobb har bestått av middag och tjejsnack med I-M på stan, firande av brors 25-årsdag! :) Mys i mammas stuga och nu ikv jordgubbar och vin och bara känna hur ledig jag är!!

Midsommar blir antaglgen lugn, åker ut tll Allsta och myser lite :)

Nu ska jag se lite SATC sen sooova! :) God natt!

Möms!


// helena


Don't wake me up.


Jaha då var man Sundsvalls-bo igen. Känns overkligt...känns som jag ska tillbaka till Orsa snart igen och hem till min lägenhet. Men icke!

Avslutningsdagen
blev jobbigare än jag trodde, men också så otroligt rolig och lyckad! Jag började redan lipa på dagen på skolan när alla kramade om varandra haha, mes vettu.

Sen blev det fotografering och middag på Strand i Mora. Liveband och modevisning stod för underhållningen och så klart utdelningen av intygen och betygen. Många höll väldigt fina tal också :) <3 Fast det roligaste var nog när våra lärare klev upp på borden och skakade rumpa ;)

Flytten hem gick väldigt bra, vi fick dock bokstavligen pressa in allt i flytbilen, men det gick! :D


I helgen har det blivit två spontana utgångar, fre och lör. Båda väldigt lyckade! Har verkligen haft jättekul! Tack tjejer! :)

Nu blir det uppladdning inför jobb imorn. Börjar kl 7 och tänkte cykla så det blir till att kliva upp före tuppen.


Fina klassen, H6. Trots alla starka viljor och tjaffs så kommer jag sakna er alla! <3



//helena

Smile.


En ynka "riktig" skoldag kvar... Sjukt. Ikväll blev det middag som Jonas bjöd på, inte fel det! Mums! Hur ska jag klara mig utan min granne som göder mig med mat? haha :o Sen några parti kubb på stureplan, bra kväll! Imorn kör vi antagligen på bilbingo igen, nu jädrar ska jag vinna storkovan!


Annars då? Jo annars har jag så mkt att se fram emot, examensmiddagen ( på två sätt dock), träffa familj och vänner i Sundsvall <3, utgång i Sundsvall på lördag med min pingla <3, dejt med min lilla godbit på måndag, börja jobba (känns mer bra än kul kanske haha), fira bror som fyller 25!!, åka ut till Allsta, åka till mammas stuga, 15.55 den 29e juni :)), och mkt mer! ..


Klippte lugg idag, tyckte det var dags för en liten förändring :)



//helena

You're always there, you're everywhere. But right now I wish you were here..


Sista veckan på Scandinavian College of Travel and Tourism börjar imorn. Att två år kan gå så fort. Det går så fort men ändå har jag hunnit utvecklats så mkt som människa. När jag kom hit hösten 2010 var jag ganska vilsen men visste att jag behövde komma bort från Sundsvall. Under åren har jag haft mina ups and downs men inget har inte fört något bra med sig. Jag har fått vänner för livet <3 och jag har kommit en bit på väg med vad jag vill syssla med när jag blir "stor". Och just nu verkar det som om livet går mot ljusare tider, känner mig glad i hela kroppen!

Har haft en fin helg. Blev en resa till Arvika för att hälsa på D :) Sen igår när jag kom hem blev det fest hos Angelica med många från klassen, en toppenkväll med både skratt och tårar.

Har precis gjort en flyttanmälan och adressändring. Overkligt att jag ska hem till Sundsvall igen. Men nu längtar jag efter alla mina hjärtan därhemma! :)

//helena

Hey, I just met you and this is crazy. But here's my number, so call me maybe.


Hemma från Riga och kryssning och allt där till. Var en jättebra resa, mkt bättre än förväntat :) Riga var finare än jag trott och hotellet var inte fy skamm :)

Idag har vi börjat med sista delen av Spa... BARA 1 VECKA OCH 3 DAGAR kvar tills vi tar examen. Helt sjukt! Har jag verkligen bott här i 2 år?

Sen börjar jag jobba direkt på måndagen efter jag kommit hem till Sundsvall, tack och lov att jag fick jobb säger jag bara.

Skola imorn och halva torsdag, sen sätter jag mig återigen på ett tåg och åker iväg några dagar, längtar :))

Bild från båten:


Och jag sista kvällen i Riga:


// helena


RSS 2.0