Hey you, whats on your mind? I can digg it out but I don't have time.


Hemma från huvudstaden. Hade det huuuur bra som helst och längtar bara tillbaka! Men men back to reality, snart iaf. Först helg som ska spenderas med vänner och mkt möjligt utgång imorn. Sen sista jobbveckan på Ortviken, gött! :D Dock trivs jag bra där så lite tråkigt är det ju på ett sätt med.

Måste åka ut till Allsta och kika vad jag ska ha med mig i flytten och diverse också.. LÄNGTAR!


Idag tog Ida-Marie och jag en dag på stan (läs Charm! , hehe). Satt där och surrade om allt mellan himmel och jord, skrattade och spanade ;)

Ikväll kanske jag ska hjälpa Linis att flyttstäda, hon flyttar ju hon med snart, dock inom Sundsvall men roligt ändå :)

Stockholm en tisdagskväll:




// helena



She's so high


sitter man här i soffan en kväll till i underbara Stockholm. Lillgrisen ska ju upp och jobba imorn så hon ligger och trynar i sängen nu. Har haft det så otroligt bra här..så bra att jag inte åker hem imorn heller^^

Satt och funderade förut..sommaren är snart slut. Kan säga att det inte varit den bästa men långt ifrån den sämsta sommaren heller. Ingen är den andra lik. Dock känns det som att den här sommaren tagit mig längst än så länge. Och ju mer jag funderar desto fler anledningar kommer jag fram till varför jag vill flytta från Sundsvall ett tag. Som sagt Sundsvall finns kvar om jag vill komma hem igen :) <3

Dagen gick bra för mig. Jag gick inte vilse och hittade hem igen också även fast jag snurrade runt i huvudstaden själv. Gud vad stolt jag blir över mig själv^^ ..det enda som inte var så angenämt var väl att en duva flög in i mitt huvud när jag gick genom Gamla stan haha!


Ne nu ska jag sova, imorn blir det lite mer shopping och senare när Jennie slutat drar vi till Grönan! :D


Goooooodnatt!


//helena


Men jag har känt hur mina steg har fått en gata här att gå.


Söndag idag och nu ligger jag i soffan hos Jennie i Rågsved och mår gott. Måste säga att denna helg har varit bättre än många på länge. I fredags när jag kom hit mötte Jennie och Sophie upp mig och vi gick och käkade middag innan vi begav oss hemåt för myskväll.
Lördag tog vi tjejer en shoppingrunda och senare åkte vi hem och gjorde oss i ordning för en kväll på stan. Vi drack vin, spelade kort, skrattade och pratade lite skit. Det slutade med att det bara blev jag och Sophie som drog oss mot stan, Jennie mådde mindre bra, haha!..sånt som händer. När det blev dags för hemgång mötte vi upp Daniel och Martin och for hem till sjuklingen för välbehövlig sömn.

Idag har Jennie, jag och grabbarna ätit middag på stan sen bara varit hemma och tagit det väldigt lugnt.

Imorn är det dags för Jennie att gå till jobbet så jag får sköta mig själv. Tänkte ta mig in till Gamla stan och kika runt lite. Haha jag med mitt lokalsinne, önska mig lycka till ;)



Känner inte för att åka hem än så är kvar här på obestämd tid :)


Vi tre igår kväll:





Godnatt!


//helena

Rock away



Så där då! Väskan packad. Nu drar jag till Stockholm. Trevlig helg! :)



PUSSHEEEEEEJ!

//helena

Torsdag


Tråkväder idag. Lina och jag som tänkte bada, dumt. Jag var duktig och gjorde en sockerkaka ist! Och förut när jag åt frukost välte jag ut tallriken med mjölk och flingor över mig. Så ja lite roligt har jag väl haft här hemma ändå..?

Ne snart kommer systeryster och hämtar upp mig så tar vi en sväng till Birsta :)

Och btw...jag ska nog vara singel tills jag dör. Allt är så mkt lättare. OM det inte dyker upp nån freakin' awesome guy, men hur stor är den chansen? Vi pratar ju faktiskt om mig haha..


Lina och jag.. ( kolla mitt långa hår! blir till att spara ut igen känner jag! )




Aja ha en bra dag!



//helena


It´s only life.


Blev barnvakt med Lina ikväll åt lilla yrvädret Elvira. Vi åkte rutschkana, gungade, åt muffins och busade. Haha trevlig kväll :) Och Elvira surrade nog sönder öronen på oss men hon är ju så söt så det finns inte :)

Tro om man kanske ska se en film innan John Blund väntar..

Godnatt!

// helena






"..men ska jag falla
då ska det finnas tid att falla fritt.."

Onsdag


Jaha så vad gör man idag då? Funderade på om jag skulle gå ut och lägga mig och sola lite på gräsmattan men det var så molnigt. Hatar när man ligger och solar och solen försvinner hela tiden, då ligger man bara och blir irriterad över det haha. Ne så kanske blir en promenad ist. Nåt måste man ju göra..


En "dagens" för att fylla ut bloggen lite ^^



//helena


Längtar till fredag!<3

What the hell am I doing here?..


Haft en bra dag idag. Började med att jag tog bussen och åkte ut till Allsta. Efter ett litet tag kom Lina dit med och vi åkte till campingen för bad och diverse med grabbarna. Brände mig lite på ena axeln men annars gick det smärtfritt haha.

Kvällen avslutades med bio med Ida-Marie och Linn. :)

Kortfattad blogg, men finns inget mer att säga. Känner mig rätt nöjd och....tom? Men på ett positivt sätt.

Godnatt.


// helena

Skör som glas.



Har haft en mysig dag med Ida-Marie. Vi tog en fika och satt oss sedan nere vid hamnen och mööös :]
Det fanns en hel del att ta igen där, mkt som hänt och diverse. Skönt att prata av sig lite.


Imorn blir det en sväng till Allsta. Träffa andra halvan av familjen och kanske möjligtvis ta ett dopp i det blå i Östtjärn.


Ne nu tar jag en promenad och postar CSN-ansökan. Vill ju helst inte bli fattig i höst.



// helena


Ibland kan man ju undra hur jag tänker...ne bäst att bara låta det vara.

So you do.


Aaaaaj min rumphhhaaaa! Jag kan knappt sitta, dumma sol :( Och röd i fejan är jag med, ser väldigt fin ut nu kan jag säga! Hehe.

Har iaf nyss kommit hem från en kväll med Lina, Tobbe och Henke. Vi jagade en Volleyboll i Birsta och typ hela stan. Kul att det typ inte fanns nån nånstans, och när vi väl hittar så kostar den 149 kr! 149 kr för en jädra boll?! Hur tänkte dom där?

Aja..så vi har iaf spelat lite fotboll och volleyboll..eller spelat och spelat, mest tramsat skulle jag vilja säga. Men trevligt var det ändå! :D


Nu blir det duschen och tvätta av sig all sand sen sängen. Godnatt!


// helena

So you've had some detours, some stupid men. Now we know what not to do again. Besides you lucked out, finally.


Spenderade större delen av gårdagen på Bergafjärden. Proppfullt med folk var det. Resten av dagen blev det bara lugnt. Otroligt skönt måste jag säga..

..och idag vaknade jag med solbränd rumpa, inte skönt haha! Kan knappt sitta. Att man aldrig lär sig! Så idag blir det till att sola framsidan lite mer, hehe :]


Ne man kanske ska göra nåt av den här dagen?


// helena



Gravitation.


Så var denna jobbvecka slut. Och min minisemester börjar! :D Ikväll ska jag bara mysa ner mig i soffan och kolla på Solsidan eller nåt. Känner för att bara vara. Mamsen är ute och har trevligt på stan med sina arbetskamrater ikväll så jag är ensammen hemma. Skönt ibland.

Imorn ska det bli finväder för då ska jag sola, bada och bli mindre blek!! Inviga min nya bikini med kanske ^^


// helena

Torsdag



Förhoppningsvis en vecka kvar tills jag sätter mig på bussen och åker till Stockholm, längtar! <3

Jobbdagen gick bra, ganska lugn och den gick ganska fort. Skönt . Imorn är det fredag, vad som händer i helgen får jag se. Det enda jag vet är att det iaf inte blir utgång. För som jag sa, nu blir det lugnt ett tag fram över. Måste försöka bli fri förkylningen som inte vill ge med sig.

Men vi hoppas på finväder och sol i helgen och till veckan för nu vill jag bada!!! Det här går ju inte. Mitten på juli och jag har varken solat eller badat än.


Ha en bra dag!


//helena



.."Jag har ledsnat på att vänta
på dom ständiga problemen med sömn
Behöver nån som behöver mej..
"

So little time. Try to understand that I'm trying to make a move just to stay in the game. I try to stay awake and remember my name. But everybody's changing and I don't feel the same.


Ganska skön dag på jobbet idag, v tog tag och gjorde storstädning, behövdes verkligen kan jag säga. Fick även skjuts in till stan när jag slutade så jag slapp åka buss, tackar tackar. Får hoppas på en lika bra dag imorn. Vi ska ha en liten bagarstuga där imorn som det verkar. "Sju sorters apor" bjuds det på. Haha! ;D

Och btw.. grattis till Jennie som fick nytt jobb i Stockholm idag! Det var du värd gumman! :)



Aja nu ska jag öppna mitt kinderägg och bygga ihop grejerna man får med, barnslig som jag är haha!



// helena


Jag liksom svävar på moln idag mehe!

Dårarna och jag.


Stressig dag på jobbet idag, hur mkt som helst att göra så det var extra skönt när jag fick stänga och gå därifrån.

Efter jobbet tog jag en sväng på stan och kikade runt lite, det enda bra jag hittade var en Isa och en Olle haha :)

Sen kom Jennie och mötte upp mig och vi gick och tog en fika i kvällssolen...dock blev jag något irriterad över mina solglasögon som envisades att trilla ner över näsan så fort jag skulle ta en tugga av min macka, hm! Haha min näsa måste krymp över dagen bara...slutade iaf med att jag ist fick sitta och tokkisa ist ..men gick ju bra det med.

Ne nu är det bara att hålla ut de sista dagarna på jobbet! Sen om gud vill och skorna håller drar jag till Stockholm nästa vecka! :)


// helena

Somebody told me.


Nu vill jag att den här veckan ska gå foooort! Sen håller vi tummarna att det är sol i 2 veckor! Har varken solat eller badat i sommar, kul att man har så mkt fritid..Men pengar blir det. Men ibland kan man ju fundera på vad som är mest värt egentligen. Aja jag får snart lite sommar jag med :) Bara den nedrans förkylningen kan ge med sig.

Imorn efter jobbet blir det myskväll med Jennie :) Glad att jag har dig iaf! <3


Mongobild (hyfsat nöjd min) på mig när jag var på Grönan med Isabelle för nå år sen :] Men roligt hade vi!




Godnatt!



//helena





We found our life's been changed .



Såg nyss på VM-finalen..eller förlängningen eftersom jag jobbade större delen av matchen. Rätt lag som vann tycker jag med. Men tycker alltid så synd om dom som förlorar så vill ändå att båda skulle ha vunnit haha.

Till veckan är det sista veckan på Ortviken innan jag får ledigt därifrån i kanske 2 veckor, så antar att det blir mer jobb på Biteline då. Pengar, pengar.


Ja och som sagt Gatufesten är över för denna sommar. Skönt enligt mig. Hualigen man kan göra så dumma saker när man har alkohol i kroppen..Och jag har sagt det förut och säger det igen: Jag ska inte hålla i en telefon när jag är ut. Meeen antar att det bara är att skratta åt eländet. Alkolås på mobilen vore nåt det! Ne uh nu blir det lugnt ett bra tag framöver.

Ne nu ska jag snart sova... Eller kanske se på "Pippi på dom sju haven" först haha :D


Godnatt!


// helena

Truth be told simple and bold I think your special.


Ja då var Gatufesten över, skönt enligt mig. Har hänt så sjukt mkt. Men jag vill tacka Jennie för att hon är världens bästa :) Nästa år ska jag nog vara klok nog och skita i Gatufesten.

Skönt med jobb idag iaf så man slipper tänka på allt runt omkring. Sen är det jobb en vecka till sen förhoppningsvis ledig ett tag innan det är dags att packa ihop mina grejor och fly staden.

Ha en bra dag.


//helena

Save tonight, tomorrow I'll be gone.


Sitter här nu och ska strax åka ut till jobbet, rödögd och jävlig, fint med ögoninflammation. Om jag ser ut så här blir det ingen flirtning på gf fre lör inte, då skrämmer jag nog bara bort alla. Hur som helst kommer jag antagligen gå osminkad så kanske skrämmer bort alla ändå, dö ögoninflammation, dö!

Igår kom bästa vän hit och vi mös och kikade fotboll, vi träffas för sällan.

Ikväll kanske jag ska träffa Jennie en sväng med, Stockholmstjejen vet ni. Har saknat dig!

Har nyss ringt och fixat bostad i Dalarna också. Can't wait to leave this town. Den här staden gör för ont att stanna i. Jag är färdig här för ett tag.


Ne nu jobb! Ha en trevlig dag.


// helena

Från och med Du.


Var mer död än levande igår efter jobbet. Var hungrig, trött och otroligt förkyld. Men pengar tjänar jag iaf :D Det gick en buss hem 23.15 som jag hade hunnit med men var så trött att mamma fick hämta mig ändå, sen bjöd hon på maxmat, som jag var otroligt tacksam över, hehe!

Idag blir det inte mkt. Ska försöka bli frisk bara. Kan ABSOLUT INTE missa gatufesten! Det går inte nej nej! Fredag och lördag kväll är jag ledig så då ska jag dit och jag ska ha så kul och det ska bli så mkt MAYHEM! Förkylningen får inte förstöra! .....haha vad bra jag är på "pepp-talk"!


// helena

It kills me.


Nu finns det bara en sak jag längtar till, hösten! Tror jag och Sundsvall blivit ovänner eller nåt....eller ne längtar till Sthlm och Jennie med och Gbg och bror. Men det är ju inte Sundsvall så det säger ju sig självt.

Det är sommar och jag hinner knappt uppleva det känns de som. Jobb ikväll 15-23.

Ha en bra dag.


Miley Cyrus – Every Rose Has Its Thorn





//helena


Torsdag


Ibland har man en känsla av att man saknar nåt. Men när man väl får det saknar man nåt annat. Så fortsätter det hela tiden. Varför kan man aldrig få vara nöjd? Vad är det som gör att man aldrig kan sluta leta? Och nu pratar jag absolut inte enbart om kärlek och trams (som jag btw är sick and tired of). Utan det handlar om allt. Precis allt.

Jag har fått för mig att det blir bättre när jag lämnat stan. Kanske har jag rätt. Men det är väl det som är tjusningen med det hela. Man vet aldrig vad som ska hända. Sedan är det ju så, gör man inget, kommer inget hända heller.


"..Cause it's you and me and all of the people
With nothing to do, nothing to lose.."




Godnatt!


//helena

Runaway.


1:a juli!? Helt sjukt, vart tar sommaren vägen?

Känns skönt att min feber gått ner nu iaf, så imorn blir det jobb :) Klarar inte av att bara ligga hemma.

Hoppas på att få lite tid över så jag snart kan åka och hälsa på Jennie i Sthlm! Saknar ju henne nu!!! Känns inte som att jag hunnit med ens hälften av allt jag tänkt i sommar. Isabelle vill jag också träffa snart, men jobbar inte hon så jobbar jag, typiskt. Vill hinna åka ner till Gbg en gång till i sommar med! Det ska jag absolut göra om tid finns.

Aja ska iaf ta en fika med Madde på måndag kväll. Men gruvar mig, hon lär ju vara sjukt brun efter 3 veckor på Bali haha ;)


Ne nu ska jag fortsätta krya på mig. Ha en bra dag!




// helena


RSS 2.0