You've built your wall so high that no one could climb it.

 
Fantastisk helg! I fredags blev jag upphämtad av Moa och Carro och vi for ut till Viforsen för lite förfest, senare kom även Frida och festen fortsatte. Så roligt att träffa tjejerna efter så lång tid. Vi drog på Oscar, drack drinkar och skakde rumpa på dansgolvet. Sjukt najs kväll som kommer göras om inom kort! :)
 
Kom hem runt 6 på lördag morgon och klockan 9 blev jag väckt av min kära mor som skulle byta gardiner. Haha japp sånt man får ta om man bor hemma ;)
Men fick fortsätta sova ett tag till tills hon kom och väckte mig en andra gång för att vi skulle åka ner på Lyslördag. Sjukt bakis och trött som ett djur men var ändå himla mysigt när alla ljusen tändes.
 
Lyslördag vid casinot.
 
 
 
// helena
 

även om jag vet du försöker ringa mig. men jag är här bland molnen så ni kan inte nå mig.

 
 
Så tog jag beslutet. Ringde och sa upp mig helt från Göteborg och nu bor jag återigen i Sundsvall. Det känns skönt men ändå tråkigt såklart. Men Götet står kvar så vill jag dit igen ser jag inte att det ska vara något som stoppar mig från det.
 
Har en arbetsintervju på tisdag iaf. Har verkligen legat i och sökt jobb nu så I´m happy happy! :D
 
Nu blir det plugg sen åka iväg och jobba några timmar på gamla jobbet.
 
 
Älskvärt!! Lorentz & Sakarias - Molnen ( Ni kan inte nå mig )
 
 
// helena

I'm gonna pick up the pieces and build a lego house.

 
Idag har jag fått träffa min bästa vän, var längesen nu så vi hade mycket att ta igen. Först sushi-lunch sen en fika på Barista, myyyyyyys!
 
Klippte mig idag också, rakade bort lite mer hår, blev helnöjd faktiskt! Trivs sjukt bra i kort hår!
 
Även fast jag är fattig som en kyrkråtta känns allt ändå himla bra....det enda som är mindre bra är att mina favoritjeans sprack mellan benen idag när jag skulle dra på mig dom hahah...
 
Idag.
 
//helena
 

Spring, spring för livet.

 
Idag har jag sökt stjärten av mig efter jobb, satt till och med och lurade på postgubben när han släppte ner post i brevlådan för att få numret till hans chef haha. Hej jag är desperat! :)
 
Imorn ska jag klippa mig! Längtar, börjar bli lite lurvig. Sen funderar jag på att färga håret lite rött eller kanske till och med chocka och bli blond? Bäst att passa på när jag har kort hår liksom.
 
Nån som kan lära mig spela gitarr?? Jag bjuder på kaka och saft.
 
 
Bjuder på en fin syskonbild på mig och Henke när vi var små haha! 
 
 
 
 
// helena

Jag drömde en dröm, en dröm som gav mig dej tillbaka. Men jag undrar är det verkligen dej jag saknar?

 
Det här blir en bra vecka, min förkylning ska försvinna och jag får träffa mitt hjärtegull på onsdag :) Sen kommer göteborgarna hit också så har man tur kanske man får se en skymt av dom med. Sen ska jag börja träna igen!
 
Sitter och ser Beck nu...varför gör jag det när jag ändå blir så mörkrädd? Ah blir Mumin efteråt så väger det upp ;)
 
Dags att börja träna nu Helena?
(lägger upp en bild från i sommras med risk att tappa alla mina läsare hahah)
 
 
//helena
 
 

Halvvägs till framtiden.

 
Jag tål då verkligen inte miljöombyte, blev förkyld så fort jag kom hem till Sundsvall så nu sitter jag här och huttrar under filten. Men jag var ändå duktig idag och sprang och sökte jobb. Yeeey för mig. Imorn ska jag iaf ta det lugnt. Måste bli frisk nu så jag kan börja tränaaaa!! Abstinens!
 
Fick surra lite med bror på Skype ikväll. Han har snart varit i Sydafrika i 2 månader. Dags att komma hem nu tycker jag.
 
Ska jag flytta till Uppsala? Eller Umeå? Eller ska jag stanna i Göteborg? Dags att börja plugga snart igen. Vill ha en riktigt utbildning.
 
 
Tog ett bad ikväll för att rensa tankarna och få bort förkylningen.
 
Annars då? Jo annars är jag bara en vanlig människa som gör misstag. Alla gör misstag, både små och stora. Hur ska man annars lära sig?
 
// helena
 

Himlen är som mörkast när stjärnorna lyser starkast.

 
Så otroligt skönt att vara hemma i Sundsvall igen, lyckorus i hela kroppen. Fattar inte vad det blivit med mig`? Jag har aldrig haft sån här hemlängtan förut.
 
Idag är det farsdag så jag åkte med pappa ut till Allsta och han bjöd på middag, eller vi köpte pizza ;) Sen fikade vi och åkte och hälsade på farmor. En heeelt okej bakisdag efter gårdagens utgång!
 
Igår innan utgången.
 
//helena
 

Take care.

 
Pratat en massa med syster idag, det mest givande samtalet vi haft på länge tror jag haha ;) Sen åkte jag till Mia och drack te och myste på med henne. Det behövde jag, bra dag idag!
 
 
Imorn åker jag till Sundsvall! Längtar <3
 
 
//helena

If you live for something you are not alone.

 
Ja bloggtorka....mit liv är fortfarande till och från ett kaos. Det är lite jobbigt när man aldrig får ordning på nånting och allt känns som det vill gå emot mig istället för med mig.
 
Jag längtar hem till Sundsvall mer än jag trodde jag skulle göra. Dock vet jag ju att jag har större jobbmöjligheter här. Men ibland känns det oviktigt när allt blir jobbigt. Då känner jag hellre att jag vill skita i allt och ta vilket jobb som helst hemma i Sundsvall istället för "drömjobbet" här. Känns som jag är lite för långt bort ibland.
 
Men tills vidare kämpar jag vidare och ser var det tar mig. Än ger jag inte upp :)
 
Sen finns det ju andra saker som förvirrar mig med men det är inget jag tänker låta påverka mina beslut, alla mina beslut tar jag för mig själv nu och aldrig mer för någon annan. Om man sätter någon annan före sig själv blir man bränd.
 
 
Bara negativt och bajs här nu. Men you have to have your downs to have your ups.
 
 
 
// helena

RSS 2.0