Who says I can't get stoned? Plan a trip to Japan alone. Doesn't matter if I even go. Who says I can't get stoned?


Började morgonen med att gå med Johanna till skolan och lämna det vi bakat till försäljningen, knäck och kärleksmums...får nästan lite ångest över hur mkt kakor det finns här hemma nu. Ska nog bjuda bort allt så jag själv slipper äta och få dåligt samvete haha...säger jag som nyss klämt i mig en pizza! Maha! aja..

Sen gick vi och tränade och guuuuud så skönt det var! Varför har jag inte börjat om med träningen tidigare? Ska nog gå och träna efter skolan imorn med.

Vid ett var det möte med ledningsgruppen på skolan och sen 18-20 hade vi föreläsning om rosenmetoden...Intressant men jag tyckte nästan det var lite läskigt. Övervägde nästan där ett tag om jag skulle våga låta Johanna ta i mig när vi skulle "provbehandla" varandra eller inte...var ju rädd att börja stortjuta, man vet ju aldrig haha. ;o


Ne nu tror jag faktiskt snart jag ska lägga mig och sova. Är dööötrött..


//helena


Hm .. frågan är ju hur jag tänkte där? Ne jag ska nog lita liiite mer på min magkänsla kanske : )

Måndag


Började kl 9 imorse..trodde vi. Föreläsaren var sjuk så vi fick en ledig dag.

Jag passade på att åka till Mora och köpa mig en ny plattång eftersom min tydligen bara ville lägga av så där tvärt. Sen har vi tvättat och lite så. Rätt lugn dag.


Kanske åker till Vemdalen till helgen också..kanske om vi får tag i någon bil. Vi får se.



Seg kväll ikväll...det mesta känns skit, piss och senapsgas... men imorn bitti ska jag träna, kanske hjälper lite :)


//helena


"..Just don't fall
recklessly, headlessly in love with me
Cause it's gonna be
all heartbreak
Blissfully painful and insanity
If we agree
you can hang with me.."

Söndag.

Igår var det fest här hemma hos mig. Vi sjöng singstar, spelade "med andra ord" och hade det himla trevligt! Och Mia tyckte jag sjöng så fint på singstar att hon trodde jag gick estet på gymnasiet. Tack älskade vän för det ;)

Som sagt en mkt trevlig kväll med bra människor! :)

Idag har jag och Johanna bakat. Hon gjorde knäck och jag gjorde kärleksmums. Vi var riktigt duktiga tycker jag. Sen har jag lagat mat och gjort några matlådor så jag klarar mig ett tag. Och nu ikväll pluggat och spelat lite gitarr.

Sjukt trött är jag..blir tidig kväll ikväll..
Jag igår:



"..Will you tell me once again
How we're gonna be just friends?
If you're for real and not pretend
Then I guess you can hang with me.."


//helena

eye to eye, cheek to cheek ..


Lördag idag.. Ikväll blir det nog fullt ös medveslös. Haha kan behövas nu känner jag. Blä.

I torsdags kväll var Johanna och jag över till Campus för att umgås lite med skid-folket innan dom sticker iväg till Vemdalen och LIA. Mkt trevlig kväll men mkt tråkigt att dom åker.

Sen igår hade vi "examen" i affärsmannaskap. Skönt att ha det gjort och min grupp fick VG så jag är jättenöjd. På kvällen blev jag bjuden på middag, världens godaste stuvade makaroner ;) Efter det blev det film-mys...


Måste boka resa hem till jul också..Snart jul ju, helt sjukt. Och det betyder ju självklart Stadshuset på juldagen ;) Nyår då? Alla förslag är välkomna!



// helena



"Puss!"


Fuck it, eller hur?


Morgonen kunde inte starta bättre. Och nu kom jag nyss in från en långpromenad på 1 1/2 timme, mkt skönt! Fick en glad nyhet idag. ( eller ja, på två olika sätt kan man väl säga ). Bra dag :) ...fast har en liiiiten klump i magen.




//helena


Onsdag


Nu är det två dagar kvar sen har vi "examen" i affärsmannaskap. Måste säga jag och min grupp gjort det bra med vårt arbete på 20 sidor. Vårt företag är bääääst ;)

Idag efter skolan gick jag hem till Johanna med henne och Mia och såg på lite OTH-avsnitt och tog en promenad med Moris. Vi höll nästan på att blåsa bort där i snöstormen ett tag och Moris käkade snö så han nästan kräktes..lillknäppisen.

Imorn är jag ledig..eller har självstudier så ska plugga in redovisningen till på fredag. Men det blir nog inga problem. :)

Och på fredag ska vi supa oss fulla! Iaf Mia och jag. Både för att fira och sörja haha.

Ne nu vill jag det ska bli vårtermin så vi får börja med massagen. Kommer bli tuffa 4 månader sa Margaret (vår lärare). Vi kommer se muskler vi inte trodde vi hade och vi kommer få bort gäddhänget! Blir ju perfekt för mig det! ^^


// helena




"..you're the best i ever had. but you're not mine and i'm not yours.."

a thing about you..


Helgen spenderades största delen med Mia och hon bakade kladdkaka sen blev det gofika och skvaller hemma hos Elin och Ida i söndags så nu blir det morötter fram till jul ;)

Sen var vi på julmarknaden i Orsa..haha världens minsta marknad, men Orsa är ju världens minsta stad också så...

Igår kväll fick jag lite finbesök så blev inte så mkt plugg. Men har hela dagen idag ledig så får nog ta tag i det snart..

Ska bara kila bort till skolan och göra en hudanalys först, ska bli intressant. Kankse ska träna med Johanna sen med...åh kanske inte blir så mkt kvar av den här dagen ändå? Typiskt!


Aja bäst att sätta fart!

//helena


..beneath the sheets of paper lies my truth, I have to go.



Kom nyss hem från Mia och Lisa där jag kikat Idol, spelat kort och ätit lite kladdkaka med dom, Fanny och Johanna. Mkt trevlig kväll! :) ..

Och jag har en fråga: Jay, vill du gifta dig med mig!? haha! Hua underbara karl!


Ska nog se en film eller så och sova snart...



Godnatt!



//helena





Känner mig rätt less nu faktiskt.... men det går över. Imorn är en ny dag.

Fredag.



Igår kväll tog jag en sväng ut på "byn" en fortis medan jag väntade på att Mia skulle komma och hålla mig sällskap. Vi såg film, poppade popcorn och snackade skit. Myyyys.

Sen somnade jag inte förrän rätt sent, hade för mkt som snurrade i huvudet på mig. Ovanligt eller hur?

En störande grej var att jag började tok-hicka precis innan jag skulle sova. Och det första jag gör när jag vaknar är att börja hicka igen. Vad är felet? :P

Sen blev det yoga imorse men hade verkligen ingen motivation, blev nästan lite tjurig där ett tag för att yoga-läraren sa åt oss att koncentrera oss och ta i och jag ville verkligen inte haha ;D

Men nu är det helg iaf... Vet inte riktigt vad jag ska göra av den. Men ikväll blir det nog att mysa till det och kika på Idol borta på Storgatan. :)


// helena



Don't look away, don't run away, baby it's only life.


And I'll make a wish, take a chance, make a change.


Ledig idag, nice nice. Och jag sov alldeles för länge kan jag säga..men har vart trött hela veckan så var nog rätt välbehövligt :)

Sen tog Mia och jag en långpromenad i vintervädret och snackade lite skit, mkt trevligt!...Det är faktiskt lite mysigt att snön kommit nu och jag känner nästan en längtan efter att få lära mig åka skidor! ..eller jag har ju åkt förut och ett tag var jag ju rätt skaplig men sen gav jag upp, dumt nog. Så i vinter tar vi nya tag. Jag ska bli bra!!

Imorn är det Yoga,...kan inte säga att jag känner mig jättepeppad. Eldandning är inte min grej..typ sitta och hyperventilera genom näsan i fler minuter. Varför då liskom? Blir ju bara yr!


Ne nu blir det plugga och spela gitarr!




// helena



Dagens konstaterande : ...jag borde köpa fler strumpor! (mehehe ;) )




hard enough to know, what I really want.


Så då var det helg! Nice baby nice. ...Fast plugga måste jag ändå.

Vi hade tenta idag, haha pinsamt vad dåligt det gick för de flesta i klassen. Tur det inte var en så betydelsefullt tenta iaf ;)

Så ja kvällen får gå till att plugga. Har tänt lite ljus och myst till det riktigt så det ska bli lite mer motiverande att öppna boken.. Dock lär jag ju somna ist haha.

Var till Vårdcentralen idag, IGEN. Men den här gången fick jag träffa en riktig läkare. Så har fått tagit blodprov (uhuuu hatar blodprov!) Och får svar om nån vecka hur det står till med mig..Äntligen.



Ne nu ska jag skynda mig att plugga så jag kan lira lite gura sen! ^^


// helena

Tisdag.


Seg tisdagkväll. Imorn har vi tenta, får se hur det går, förhoppningsvis bra :)

Sen är det helg. Typ iaf. Vi har självstudier, helt okej.

Ne kanske ska plocka ner gitarren från väggen? Undrar hur många gånger jag sagt det nu.. men nu ska jag faktiskt spela lite.


Det är en jädra tur jag har mina tjejor! :) <3




"..Du går genom stan som om ingenting har hänt
lika verklig och vardagligt snygg som igår
Kom inte för nära, du vet hur det blir
Nu har jag mitt och du ditt revir.."



//helena

lend me your ear and I'll tell you about the things I fear baby.


Måndag..ganska bra måndag faktiskt :)

Började dagen lite halvsnurrig...stod och sminkade mig framför spegeln så tänkte jag ta pudret och pudra ansiktet...men vad gör jag? Jo jag tar rouge. Fint med en knallröd näsa och halva kinden... så då var det bara att börja om ^^ Jag och tidiga mornar går inte ihop!

Ikväll har jag vart en sväng upp till grannen och sett film...en jädra konstig film måste jag säga haha. men men.
Sen när jag kom hem igen hade killarna bakat kakor och gått upp och lagt en på mitt nattduksbord. Dom är ju för söta! :D

Ne, nu är det dags för sängen så man orkar upp imorn. Godnatt!




//helena

Jag är en av alla dom som skrivit ner sin hemlighet för många gånger. Minst hundra gånger om.



Så var det söndag. Trött söndag. Men bra söndag.

Som sagt det var fest här hemma igår. Det kom både folk från klassen och från de andra utbildningarna och vi var ett bra gäng :) Folk sprang runt och spelade på min gitarr och vi spelade kort och hade trevligt. Mkt lyckad kväll!

Idag har jag städat, städat, städat typ hela förmiddagen. Sjukt mkt glas att diska och flaskor att plocka men nu är det renare än på länge i vår lägenhet. Eftersom det var "min" fest så lät jag Kakan och Oscar få sova ut medans jag sprang runt med damsugaren och skurhinken. Ibland ska man ju vara snäll också^^

Ikväll vet jag inte vad som händer, kanske får lite besök. Annars ska jag bara ta det lugnt, kanske plugga lite.




// helena

Omvärdera mig, raring.


Då var vi hemma från Sthlm. Otroligt bra resa med kryssning, studiebesök på bla. Sturebadet, boende på hotell (hotellfrukost!!!) Och massa skratt och trevligheter. Men tror alla i klassen ändå var rätt nöjda över att vara hemma i lilla Orsa igen.

Jag hann knappt lägga ner huvudet på kudden innan jag somnade igår, skön...t! Sen fick jag några fylle-sms under natten. Känns bra att det inte bara är jag som kanske inte ska hålla i telefonen när jag dricker vin haha!

Idag måste jag gå och handla lite och städa ihop en aning här hemma för ikväll har jag tagit på mig att fixa fest! ;)


Ne dags att kliva upp och göra nån nytta!


// helena

Tisdag.


Tror ni jag känner mig något hurtig nu eller? Nå jävulskt kan jag säga! ..fast lite mer död ändå ^^

Vi började dagen med ett pump-pass sen direkt efter boxing. Sen hem och åt lunch och sen discodans. Haha sjukt kul. Men det var inte riktigt min grej. ..iofs tyckte jag typ alla flaxade åt olika håll men vi var duktiga ändå tycker jag ;)

Sen gick vi till skolan och hämtade tågbiljetterna till Sthlm. Vi åker ju som sagt till huvudstaden imorn för lite kryssning, hotell, besök på Sturebadet, besök hos Kerstin Florian och massa annat skoj med klassen. Och kommer hem vid 22-23 på fredag kväll. Kan ju inte riktigt klaga på denna skolvecka.


Ne nu ska jag nog laga mig nån middag sen packa väskan. Sen får vi se :)



"..Men bryt inte ihop nu,

du är bara en av många människor jag drömt om.

Och du kan inte fånga Mig

och jag kan inte fånga Dig

för Jag vet att hela stan vill ha Dig.
."


//helena

Ps. Jag älskar Håkan Hellström

Kul kul cykelhjul..


..tror jag håller på att bli sjuuuuk. Och det är verkligen ett big NO NO eftersom vi först och främst har 4 och ev 5 träningspass imorn och jag SKA vara med på alla! Jag har framför allt saknat spinning så jag trott jag ska avlida ibland. Haha japp jag är faktiskt helt allvarlig nu. Så underbart härligt att få köra ett spinningpass :)

Annars har dagen varit ..hm.. rätt så underhållande måste jag säga!



// helena



Lend me your time and we'll go somewhere and kill some wine baby.


Söndag....redan. Men helgen har vart bra.

Dagen idag började med att Jonas kom in i lägenheten och skrek: "HEEEJ HELENA!"  ...sen hörde man han viska till Oscar: "Oj, eller sover hon?" Klockrent haha! Men tur för han så hade jag vaknat av ett sms typ 2 min före ;)

Sen har jag varit ut och gått en sväng, städat lite och mest bara latat mig. Och nu ikväll varit nere hos grabbarna och sett film med dom och massa andra. Bra avslut på helgen :)

Sen är det skola imorn och sen på onsdag åker vi till Stockholm resten av veckan. Nice baby nice!


// helena




Gotta escape now. Get on a plane now. Off to L.A. and that's where I'll stay for two years.


Så var det lördag kväll och jag är mer eller mindre fortfarande bakis, haha! Igår var det alltså halloween-fest! Fantastiskt roligt måste jag säga!

Började hos Jonas och Erik med middag tillsammans med dom två, Oscar och Johanna. Sen kom det lite mer folk. Sen drog vi till campus där "festen" var. Som sagt, otroligt trevlig kväll.

Idag har jag inte gjort mkt förutom att Mia, Johanna och jag gick och åt pizza och sen hem till Johanna, mös och såg film :)

Nu ska jag snart krypa ner under täcket!

Jag och Johanna igår :)







//helena

So let's run away again.


Kom nyss hem från Mora där jag spenderat halva dagen med Jonas, Oscar och Susanna. Jag letade efter en halloween-outfit till festen på lördag. Gick väl sådär ^^ Sen kikade vi runt lite till och tog en fika. Trevligt trevligt.

Nu ska jag bara klä på mig och sno Oscars cykel och cykla bort till tjejerna på Sturegatan!

Trevlig kväll! :)



//helena

The night is here and the day is gone, and the world spins madly on.


Nu är det helg. Japp redan, skönt.

Idag efter skolan tog Kakan, Johanna och jag en välbehövlig promenad ner till sjön och knäppte lite kort som vanligt ^^

Efter det blev det middag och lite yatzy med grabbarna. Men bara en omgång, sååå kul med yatzy är det inte ;) ..och självklart vann jag inte. Men "otur i spel tur i kärlek" säger dom ju. Så vart är min kärlek nånstans då kan man ju undra haha?

Alltså jag är så jäkla sugen att plocka ner gitarren från väggen och börja spela igen...men det är nåt som tar emot. Kan det vara talangen som saknas? mehe.

Johanna och Kakan försöker gå på vatten ;)



Imorn blir det nog en sväng till Mora.


Godnatt!


//helena


Jag heter Evert och jag har en groda i fickan.


Det var datalektion på schemat idag. Rätt skön dag, fast aningen seg. På slutet av dagen arbetade vi med grupparbetet, eller kikade igenom det, rättare sagt. Affärsmannaskap och att starta eget är verkligen inte mitt område, jag har verkligen mkt att lära. Sitter som en fågelholk på lektionerna haha. Tur jag hamnade i samma grupp som två mer erfarna personer iaf! :)

När jag kom hem från skolan idag la jag mig på sängen och tvärslocknade, efter ett tag kikade Oscar förbi så jag vaknade till. När han gick tänkte jag att jag skulle börja plugga och göra lite nytta. Blev det så? Ne. Jag somnade om till klockan 18. Smidigt, får se om jag kan sova inatt hah.

Imorn är det Affärsmannaskap igen sen helg! Låter som det ska bli någon halloween-fest, nice!


Nästa vecka väntas Stockholmsresa med bla Hälsomässa och kryssning. Kommer bli hur bra som helst! ;)


Ne nu ska jag bädda ner mig i sängen, Godnatt!



 
"..Blivit sparkad runt några gånger
Som en del måste bli
För att fatta vad som betyder nåt
Och vem som går att lita på
.."



//helena


Laughing in the open air, have yourself another dream, tonight.


Då var jag hemma i Orsa igen. Har haft en underbar vecka i Sundsvall och fått träffa alla mina fina. Veckan avslutades med utgång tillsammans med tjejerna! Otroligt trevligt.

Vi började hos Lina i hennes nya fina lägenhet och sen åkte vi ner mot stan till Jonas där det var lite mer folk och till sist blev det All Star.

Igår innan jag skulle hoppa på tåget åkte mamma och jag och hälsade på mormor. Hon mår inte så bra nu, men det värmde att hon kände igen mig nästan innan hon ens hann titta på mig. Söta lilla mormor :)

Tågresan hem var rätt seg, och man mådde väl som man gjorde haha! Men när jag klev på i sista tågbytet satt även Marie, Sandra och Erik i samma vagn så jag fick tack och lov lite sällskap. Sen hämtade Jonas oss på stationen så jag slapp åka buss. Tur man har såna underbara vänner!

I lördags:








//helena




RSS 2.0