Have you heard the news today? I'm leaving town, I'm cashing out.


Blev inget jobb idag. Hade ont i halsen igår morse och tog cykeln till jobbet....Ja hur tänkte jag där?! Efter jobbet fick jag feber och grejer..tänkte att jag skulle jobba idag ändå men icke...Kunde knappt röra kroppen imorse så jag fick fint stanna hemma...buhuu missar antagligen 4 arbetspass på två dagar kul. Ja nu har jag faktiskt rätt att vara lite gnällig!


Men en sak som är väldigt positivt är att JAG BLEV ANTAGEN TILL HÄLSOTURISM-UTBILDNINGEN I DALARNA!! :D:D Och flyttar i slutet av augusti. Ääääääntligen flyttar jag från Sundsvall...eller ja på gott och ont. Men mestadels skönt och roligt! :)


Men shiiiiit vad det åskar! Hatar åska :(

Ne nu orkar jag inte sitta vid datorn mer...

//helena



..but that's alright because I love the way you lie.


Efter jobbet idag blev jag upphämtad av Henke..haha eller han gick vilse på golfbanan så jag fick vänta i en halvtimme först, han lyckas då med allt ;D

Sen åkte vi till Allsta för en grillkväll med familjen. Supermysigt, älskar att vara där ute!

Ne nu ska jag soooova!

Bilder från ikväll..




Godnatt!


//helena

Dreams and lies.


Hade en mysig kväll ute på Lörudden med god mat. Ikväll har jag bara kikat på fotbollen och nu är det nog snart dags för sängen. Uppstigning 05.15 för jobb.

Efter jobbet blir det grillning ute i Allsta! :)

Godnatt!



//helena

Söndag


Blev utgång igår med tjejerna..började hos Ellen med en liten kräftskiva. Sen kom Danne och Emil och hämtade upp oss. Vi for hem till Emil, spelade kort och hade trevligt med dom och några andra folk. Efter många om och men tog vi oss ner till Allstar. Hade trevligt där, men for hem i lagom tid.


Nu väntar jag på att klockan ska gå. Blir snart middag ute på Lörudden. Ska bli mysigt!

Imorn blir det jobb! :)


//helena




"..confusion is nothing new.."


En midsommarnattsdröm.


Midsommar blev bra!:) Linn, Ida-Marie, Bodil, Ellen och jag åkte först till Linns pappa i Gnarp och åt sillunch, tog nån snaps, gjorde kransar och myste på. Sen vid 3 tiden for vi ut till Alnö till Philip och gänget. Vi spelade kubb, åt lite mat och hade det jättetrevligt! Vid åtta åkte vi in till stan igen till Mattias och tusen andra folk. Klämde ihop oss i partytältet när det regnade och åskade, hehe vad är en midsommar utan regn? Men det varade bara i några minuter sen hade vi ett ganska bra väder. Även här blev det kubb, dans runt stången och massa annat skoj.

Hade som sagt en otroligt bra midsommar!

Min midsommaroutfit, dock tänkte jag byta om till klänning men kom aldrig så långt^^



Bilder från Gnarp..



//helena

Du om någon borde veta..


Jobbade idag, sen hem, duschade och åkte ner på stan för familjemiddag på Oscar! :) Var mkt trevligt. Lina, pappa och Inger avböjde lite tidigare medans vi andra satt kvar ett tag till. Patrik var snäll och bjöd Mirja och mig på en daiquiri mums! Meeen eftersom jag ska upp och jobba imorn var jag klok nog att åka hem i tid. Tråkigt för jag hade himla trevligt, inte ofta vi gör nåt tillsammans.

Så häär såg jag ut ikväll



På Oscar






Nu är det sängen. Godnatt!



//helena


Tisdag kväll.


Nyss hemkommen från BiteLine. Gick ganska bra att jobba idag, bortsett från min huvudvärk som hållt i sig hela dagen. Och ja, jag vet vad det beror på. Har varit en sjukt jobbig dag psykiskt av olika anledningar.. Men det går väl över snart. Ska ta mig en tablett och lägga mig i sängen nu tänkte jag.

Har varit väldigt hurtig idag också. Gått från stan och hem plus kanske några kilometer till sen cyklat till och från jobbet. Funderar på att ta cykeln imorn när jag jobbar på Ortviken också, om vädret tillåter :)

Ne nu är det sängen! Godnatt!



Jag vill ha midsommar NU!



//helena

There's nothing in the world you could do to change my mind.


Just nu är jag rätt tom, positivt tom. Och just nu trivs jag med det. Vill inte släppa in massa problem i mitt liv, jag vill känna mig fri, fri från allt som jag vet kan tynga ner mig. Just nu vill jag bara vara, vara med mina vänner som jag vet finns där utan krav. För utan er känner jag mig naken, rädd, exposed... Haha ne skämt åsido!.... men det jag ville komma fram till: Människor som får mig att må dåligt kan jag inte ha kvar i mitt liv, oavsett förflutet. Förlåt.


Nu: Göra mig iordning för jobb! :)



//helena

Du säger att jag skrämde bort dig, men du var ju aldrig här.


Nu var jag påväg att skriva allt för mkt här. Nåt som jag vet jag skulle ångra sen. Dock enbart sanning men kanske en aning för mkt ärlighet direkt från hjärtat.

Jag borde kanske skaffa mig en dagbok att avreagera mig i haha!


Godnatt!


//helena


Måndag


Har nyss kommit hem från stan med bror. Skulle hjälpa han att hitta lite nya kläder. Men båda var rätt sega så blev bara en t-shirt och ett par glajor. Bättre än inget iofs B-)

Blir jobb imorn och onsdag för mig, feels good! Behöver ju varenda krona.

Planerna för midsommar är ganska spikade nu, eller vi har en plan! Kan bli hur bra som helst :)


Lite bilder från helgen:




//helena

I wish that I could, that I could stay...


Satt och kikade på Viktoria och Daniels bröllop igår, så otroligt fint! Nästan så det föll en tår ;o
Och sen blev det som sagt jobb igår kväll. Gick väl rätt bra, lite snurrigt med så mkt nytt men det är väl så det ska vara.

När jag kom hem var jag helt död men blev inte så mkt sömn inatt inte. Var det inte nån som smsade så var det en måsjävel utanför fönstret, eller så var det nån som ringde, eller så var det ett billarm som aldrig ville sluta tjuta. Haha big problems kan jag säga!

Bror fyllde ju år igår så idag ska vi ha lite middag och så här hemma, ska bli trevligt :) Han åker ju snart tillbaka till gbg igen, uhu :(

Grattis bror!:D <3 (i efterskott men ändå)





//helena

Hurricane


Blev lite stress igår efter jobbet..eller jag hade hunnit i tid om jag inte i sista stund fick för mig att jag skulle byta om haha.

Blev iaf förfest på Bergsgatan med Viktor, Sebben, Linn, Bodil, Ida-Marie, Jon, Henke, Martin och Håkansson. Vi kikade fotboll, "åkte buss" m.m :] Sen blev det Memento hela kvällen. Bra kväll!


Ikväll blir det jobb, så ingen utgång ikväll inte. Men jag klagar absolut inte! :)



Hahah förlåt men kunde bara inte låta bli att lägga ut den här bilden sen igår! ;)




//helena

Dreamers don't care if it's right.


Nyss kommit hem från vårdcentralen..gick väl bra. Eller bara att vänta på provsvaren nu! ;O Uh..

Väntar på att Ida-Marie ska komma hit och färga min fina utväxt, behövs big time, hehe :]
Sen blir det stan!

Imorn blir det jobb! Nice baby nice! Sen efter ska jag hem, duscha och sen ner på stan och möta upp tjejorna för lite viiiiin och diverse! Älskar fredagar. Och som sagt, vad skulle jag göra utan Linn och Ida-Marie!? Mitt liv hade varit sjukt tråkigt iaf, for sure! ;)


// helena

Rus


Blev tacospicnic nere i hamnen idag. Vi satt där många timmar och surrade om alla vår mayhem-helg. Hahah åh vad roligt det var. Och Else är ju bäst "I'm in lööööööööv with yooooooou!". Hahahaha!

Viktor och Jon kom förbi en sväng och joinade oss och senare Bodil med :)

Sen hade jag tänkt hinna med se fotbollsmatch nere på kuben med men det hindes tyvärr inte med..blir så när det finns mkt att prata om^^

Aja nu ska jag umgås lite med bror som är här. Han spelar munspel, hur coolt är inte det?! Jag vill med! :D


Mayhemsommar 2010 är även Helena med ;)


//helena

...


Uppdatering: Ska till samma ställe som jag tänkte.. Men inte själv, blir picnic i finvädret lite senare! :)

Nu: solning på balkongen!


Ha en bra dag!


//helena

maybe you need somebody different somebody who fits you like a glove.


Idag känns det som att jag vet precis vart jag vill ta cykeln och åka. Fint väder. Behöver nog lite tid för mig själv. Hoppas bara bror vill komma hit och fixa den, får bara inte tillbaka kedjan haha är jag värdelös eller? B-)




//helena

So stop waisting my time.


Kom nyss hem från Charmhäng. Ja man blir ju brydd på folk. Mkt prat om helgen, ja hände det inte saker då så säg hahaha! Den här veckan blir lugnare! ....ehm tror jag.

Ne nu måste jag nog städa ihop lite papper och sätta in i pärmar...så jag slipper massa sånt längre fram. Vill liksom börja få lite ordning och reda ^^




"..And now I've moved on by myself
And baby I won't forgive
I'll just forget you lived
And I hope it hurts.."

//helena


And I'm so so so, so over waiting.


Hemmaaaaa! Dagen har varit bra, kändes som intervjun gick bra också. Trevliga personer som hade sökt samma utbildning. Hoppas, hoppas, hoppas jag blir antagen! Vill inte vara kvar i Sundsvall längre. Finns inget som håller kvar mig nu och nu vill jag iväääääg. Eller hur det än blir så sticker jag ju iväg till hösten, känns skööönt!

Nu ikväll ska jag bara ta det lugnt, orkar inte med så mkt mer nu känns det som...

Haha sjukt att jag fortfarande är sliten efter helgen. Sov en hel del i bilen påväg hem men är fortfarande trött :O Jag sjöng lite E.M.D för mamma också. Hon uppskattade det säkerligen :]


Imorn ska jag nog gå och söka jobb. Och en Charmfika blire med! :D


//helena





Inget värt nåt som inte inger hopp..

Say hello to a stranger.


Utgång igår. Började hos Ellen med ett gäng vänner. Kikade fotboll och hade det trevligt :) Blev Svenssons och Memento. Bra kväll :)

Ligger i sängen på vandrarhemmet/hotellet i Mora nu. Ska ju på intervju imorn. Är lite nervis. Önska mig lycka till!

Ska se klart Tyskland - Australien nu sen sova :)

Godnatt!





//helena




okej, jag ger upp.

Lördag


Blev ju som sagt jobb igår, välbehövligt kan man säga! Efter jobbet åkte jag hem, hoppade in i duschen och åkte ner på stan och mötte upp Ida-Marie och Linn. Det blev middag på Svenssons med massa surr och skratt. Sen drog vi oss bort till Ellen för förfest. Efter ett tag kom Martin, Jon, Elina och lite fler dit. Riktigt trevligt! :)

Största delen av kvällen var vi på Memento. Sjöng kareoke med Ellen och Elina hahaha hua!

Kvällen var mkt bra enligt mig. Dock var det väl lite "intriger" som vanligt men sånt som händer.


Inge roligt väder idag, men storebror är här idag så jag är glad ändå :D Vi var nyss och köpte en pizza, mums!

Funderar på utgång ikväll med. Blir möjligtvis förfest med Henke och hans vänner .. Vi får se! :)



//helena

Torsdag


Egentligen var en utgång planerad ikväll men vi kände att vi behövde vila upp oss lite . Så imorn kör vi ist! Middag på stan med tjejerna sen utgång. Hur bra lät inte det? :)

Idag har jag inte gjort så mkt, tvättstuga, solat mig lite på balkongen och nu ikväll tog jag en promenad och kikade när Kuben spelade. Fick inte med mig nån som ville se med mig så jag satt själv. Rätt skönt ändå må jag säga...Eller ja Salle var snäll och kom och satt med mig ett tag, mkt cred till dig min vän ;)


Imorn blir det jobb!

Godnatt!



//helena




"..The devil of your dreams is gone
And the stillness of your heart
Won't let anybody in.."


Onsdag


Blev Charmfika med Ida-Marie idag. Nice baby nice. Blev där rätt länge, ingen ovanlighet iofs.

Ikväll blir det nog en sväng på stan. Eller Ida-Marie, jag och möjligtvis Isabelle ska sitta på Svenssons och ta nåt glas vin. Lovely.

"Dagens":




No one to answer to, no one that's gonna argue, no,
And since I got the hold off me,
I'm living life now that I'm free.




//helena

And I swear to God I think I'm losing my mind over nothing at all.


Har iiiingen lust att skriva blogg idag.



//helena



get me right.


Ja jag som tänkte ta cykeln och cykla en sväng. Ne men f*ck you då cykelj*vel! Kedjan sitter fast och jag får inte till den! Uhuu! Haha irritation!

Aja ska väl hoppa in i duschen snart ist och åka till Isabelle. Känns som det var år och dar sen jag var där nu..


Kanska borde ringa vårdcentralen också...


Ha en bra dag!


//helena

I keep dancing on my own.


Ja blev ju utgång igår. Vi drog ner på stan redan vid nio. Vi hade inget mer att dricka hemma så vi tänkte why not ordna upp det på krogen ist? Och det gick ju finfint det, spec för Ida-Marie hehehe B-) Bodil kom och joinade också.

Hade en väldigt trevlig kväll igår iaf! Utelämnar dock vissa detaljer haha ^^


Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, vi får se :)


// helena

I'm done but before I go I want you to know..


Klev upp med tuppen imorse. Skulle vara nere på stan och klippa mig 09.30. Så jag gjorde mig iordning gick ner 09.15 för att låsa upp cykeln. Märkte att jag hade fel nyckel..fick springa upp igen och byta. Började känna mig lite lagomt stressad, skulle ju vara nere på stan om 10. Började trampa men lite för snabbt, så vad händer? Jo kedjan hoppar. Great..Typiskt mig att krångla till allt,haha. Men som tur var så var Lina påväg in till stan så hon plockade upp mig och jag hann precis puuh, ängel!

Efter klippningen åkte jag hem och duschade av mig allt hår. Sen blev det stan och fika med Isabelle :)

Ikväll händer nog inte allt för mkt som det ser ut..


Nya frisyren:




//helena

Misunderstood.


Blev som sagt en liten roadtripp idag. Trevligt och skönt att få lämna Sundsvall ett tag.

Skrivtorka idag så jag nöjer mig såhär..




//helena

White blank page.


Imorn blir det en liten roadtripp. Ska bli kul :)

Sen längtar jag till helgen!


Åh vill att det ska bli höst ..eller sommaren först såklart :D:D.. men sen höst! Jag vill bortbortbort! Vill se nytt och mer än bara gamla vanliga Sundsvall.


Ne godnatt med er.




"..Och jag trodde jag fann dig
men du var någon annanstans.."


//helena

Please don't waste my time.


Igår kväll blev det lite vin och kortspel i goda vänners sällskap. Bullis är hemma nån dag så det firade vi lite. :)

Blev promenad hemåt mot Köpmangatan runt halv tre och imorse vaknade vi upp pigg och utvilade...eller ja lite lagomt så där iaf, hehe.

Nu ska jag snart ut på balkongen och ta vara på solen som skiner idag:D Måste ju få lite färg på sig nu!

Ha en bra dag!


Utsikten från fönstret en tisdagsnatt i juni


//helena

Beautiful liar.


Såååå härligt väder idag! Dock har jag tvättstuga men det gör inget om man kan sitta på balkongen i bara bikini mellan tiderna och steka lite B-)

Lina kom hit nu och jag lekte lite frisör..blev lite inspirerad själv så bokade klipptid på fredag, vill ju bli lite sommarfin! :D Vi har suttit på balkongen ett bra tag nu och surrat. Snart blir det nog en glass i solen.

Ibland är livet härligt!



//helena

Sooner or later..


Haft en mkt bra eftermiddag/kväll med Jennie. Vi började med en fika på Barista sen blev det middag film och massa surr. :)

Nu har jag fått hem mitt sällskap också som jag ska ta hand om i ungefär en vecka^^


Aja dags att sova! Godnatt!


// helena





Man märker allt för fort vem det inte är värt att lägga ner tid på...tyvärr men jag ger upp.

RSS 2.0